Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erol Ağaoğlu'nun günahını almışız. İnşaat şefi Ismail Tatlici'da doğruladı, locaların üstünde basın tribünü olacak.

Ayrıca locaları Sadri Şener değiştirtmiş. Loca değil taraftar istiyormuş.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Mete arat ile kim görüşmüştü arkadaşlar. Acil
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mete arat ile kim görüşmüştü arkadaşlar. Acil
        Ben..hayirdir

Yorum

Mete arat ile kim görüşmüştü arkadaşlar. Acil
          Cihan Ince
          İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selm arkadaslar,

Mete Arat ile demin görüstüm. Hic beklemedigim anda beni aradi, heyecanliydim, aklima fazla soru gelmedi .. Ama su kesin. Proje mimar arat beyden cikmis, toki de.. Toki ne yapar muamma.

Kale arkalari sahaya 7.5 m uzaklikta. Yan tribüne ise 6m. Uefa ve ffa her gecen yil kritlerlerini degistiriyormus.. Misal 2014 de kale arkalari ile saha arasi mesafe en fazla 8m olmasi gerekiyormus.

Cati sorununu sordum, acik oöacakmis.. Ha belki toki degisiklik yapar, olabilir dedi.. Kendisi resim konusunda bize yardimci olmaya calisacak..

Ayrica sorular var ise daha, bana yazin, kendisine mail yollayacagim o da cevaplayacak.. Bize yardim etmeye bilgi vermeye hazir.. Ayrica lokalar aslen tüm tribünlerin kaplayacskti.. Yani asil proje oymus..da iste, sorun bakalim neden olmamis kendisi gercekten cok iyi niyetli, ve cok yardimsever davrandi..

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben..hayirdir
            Ganzilisin gönderdiği iletiyi arıyordum, tarihi için hallettim. Erol Ağaoğlu ile tartışıyoruz da bu mesafe konularını değişiklikleri onun için sordum.
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

Ganzilisin gönderdiği iletiyi arıyordum, tarihi için hallettim. Erol Ağaoğlu ile tartışıyoruz da bu mesafe konularını değişiklikleri onun için sordum.
              Tamam yardim edebilegim birswy var mi?

Yorum

Tamam yardim edebilegim birswy var mi?
                Teşekkürler. Şimdilik bir cevap gelmedi Erol Bey'den. Herhangi bir sorun olursa sorarım sana

Yorum

• Kompleksin diğer kısımlarıyla ilgili bir çalışma var mı?Spor salonu otel. Bilgisi olan yazabilir mi?

Yorum

Teşekkürler. Şimdilik bir cevap gelmedi Erol Bey'den. Herhangi bir sorun olursa sorarım sana
                    Tamam eyvallah.. Ben de mete nin sekreterine mail attim, beni ara dixe.. Iki üc gün icinde arar.. Var mi sorulariniz

Yorum

Tamam eyvallah.. Ben de mete nin sekreterine mail attim, beni ara dixe.. Iki üc gün icinde arar.. Var mi sorulariniz
                      Mete Arat'tan olay çoktan çıkmış bence. Proje onaylanmış yapımına başlanmış . Ama yine de sorusu olan arkadaşlar varsa sorsunlar fazla bilgi göz çıkarmaz

Yorum

Mete Arat'tan olay çoktan çıkmış bence. Proje onaylanmış yapımına başlanmış . Ama yine de sorusu olan arkadaşlar varsa sorsunlar fazla bilgi göz çıkarmaz
                        Yönetimin hiçbirleyden haberi yok diye kızıyoruz, albuki projeyi çizen mimarın bile projeden haberi yok sıon görüşmemde araştırıp soracağım demişti, illaki bir kaç bilgiye ulaşmıştır..

Yorum

• Beyler bayanlar, karşı tribünlere de loca yapılacak diye sevinmeyin. Hatta karşı çıkın. Bu adamların yapacağı loca zaten tipsiz olan stadı daha da ucubeleştirecektir. Kayseri ve yeni Mersin Arena'ya bir bakın. Ciddi anlamda berbat. Yeni yapılan diğer statların locaları da aynı düzende yapılacak. Bu adamlar biz yaptık oldu mantığında adamlar. Özenmiyorlar ve estetik kaygısı gütmüyorlar. Daha beter pişmanlık yaşamamak için karşı tribünlere loca ekleme düşüncesinden vazgeçsinler. Geri dönüşü olmaz. Ciddi anlamda pişmanlık yaşatacaklar. Az da olsa oluşacak olan tribün ve görsel bütünlük yok olacak. Kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar. Toki yahu bu.

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler bayanlar, karşı tribünlere de loca yapılacak diye sevinmeyin. Hatta karşı çıkın. Bu adamların yapacağı loca zaten tipsiz olan stadı daha da ucubeleştirecektir. Kayseri ve yeni Mersin Arena'ya bir bakın. Ciddi anlamda berbat. Yeni yapılan diğer statların locaları da aynı düzende yapılacak. Bu adamlar biz yaptık oldu mantığında adamlar. Özenmiyorlar ve estetik kaygısı gütmüyorlar. Daha beter pişmanlık yaşamamak için karşı tribünlere loca ekleme düşüncesinden vazgeçsinler. Geri dönüşü olmaz. Ciddi anlamda pişmanlık yaşatacaklar. Az da olsa oluşacak olan tribün ve görsel bütünlük yok olacak. Kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar. Toki yahu bu.

Bu zamana kadar hep görsellikten şikayet edenler locaların sayısını neden yükseltmek istiyor diye içten içe düşünmüştüm. Localar olmazsa olmaz değil. Fazladan 50 loca bizi zengin yapmaz. Dediğin gibi zaten stadın hiç bir estetiği yok kutu gibi stad, birde localar eklenirse vah vah.

Üstüne üstlük Erol Ağaoğlu protokol karşısı dedi sadece. Yani sadece maratonda, kale arkalarında yok. Artık 2 tribün localı 2 tribün locasız nasıl görüntü oluşacak allah bilir.

Ama şimdide kalkıp "biz karar değiştirdik locasız fena değil aslında ya" da diyemeyiz

* * *

Trabzonspor’da Akyazı’ya yapılacak olan Stadın isim hakkı sponsorluğu tam bir muamma. Hatırlanacağı gibi Akyazı’da yapılacak olan stadın tüm kullanım hakkı Nuri Albayrak döneminde Trabzonspor’a tahsis edilmişti. Ancak bir sonraki dönem göreve gelen Sadri Şener yönetimi ise 170 bin TL’lik yıllık kirayı ödememek için tahsis kararını bozunca Akyazı’da ki hakkımızı kaybettik.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da konu ile ilgili olarak, “Bizim isim hakkını satma gibi bir yetkimiz yok.Stadyum Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait. Bize ait olmayan bir stadyumun isim hakkını satma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz" dedi. Tüm bu yaşananların ardından Trabzonspor yönetimi, şimdi ilk olarak Akyazı’yı yeniden kiralamanın uğraşını vermeye başladı.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler bayanlar, karşı tribünlere de loca yapılacak diye sevinmeyin. Hatta karşı çıkın. Bu adamların yapacağı loca zaten tipsiz olan stadı daha da ucubeleştirecektir. Kayseri ve yeni Mersin Arena'ya bir bakın. Ciddi anlamda berbat. Yeni yapılan diğer statların locaları da aynı düzende yapılacak. Bu adamlar biz yaptık oldu mantığında adamlar. Özenmiyorlar ve estetik kaygısı gütmüyorlar. Daha beter pişmanlık yaşamamak için karşı tribünlere loca ekleme düşüncesinden vazgeçsinler. Geri dönüşü olmaz. Ciddi anlamda pişmanlık yaşatacaklar. Az da olsa oluşacak olan tribün ve görsel bütünlük yok olacak. Kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar. Toki yahu bu.

Hocam şu fotoğrafları Ağaoğlu'na yollayıp bi sorabilir misin, böyle mi yapmayı düşünüyorsunuz diye? İçine etmesinler stadın iyice. Üç tribündeki bütünlük ve alt katlarda kapı olmaması en güzel tarafıydı zaten stadın, onu da mahvedecekler Allah bilir...

Yorum

• Koltuklar

edit: resim ilginç bir şekilde çıkmıyor. çoğu resim upload sitelerinde yüklenirken takılıyor. ilginç..
                                En son Enisc tarafından düzenlendi; 12.04.2014, 00:46.

Yorum

Çalışıyor...
                                X