Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ronin tercüme edip corbaya tuzunu katana kadar biraz olsun zaman kazanmaya calisiyorum
    Ahaha

Yorum

• Mükemmel stad oluyor, Türkiyenin en iyi stadı olacak (taraftar gelip, stad dolarsa)
      Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mükemmel stad oluyor, Türkiyenin en iyi stadı olacak (taraftar gelip, stad dolarsa)
        oooooo yattarinho kardeşimizde gelmiş

Yorum

• bekir abi bilgiler için çok saol. hayırlısıyla çatıyı bitersekde stada giriş tüneli, çim, koltuklar, vb konuları gündeme alsak en zevkli yanı aslında bu tür ince işler
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bazı yorumlar hakkaten maksadını aşıyor, çelik çatı kolonları montaj aşamasında olduğu için halat da kullanılır zincirde, ankrajların ve diğer çapraz ve kolonların birbirleriye monte halinde olmasıyla beraber o halatlar alınır. Çelik çatıyı bir bütün olarak düşünün yani, tek tek değil. Tek başına bir kolonun ayakta durması rüzgar nedeniyle stabil değildir bu yüzden bağlanmış da olabilir.
            Ben de bu stadı beğenmiyorum fakat her şeye de böyle yorumlar yaparsanız adamlar güler size.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BvB'nin sahaya giris Tüneli:

yapılmak istendikten sonra çok ucuza bile mükemmel ambiyans sağlanabilir. inşallah bizimkilerin de bi düşüncesi vardır bu konuda. devlet dairesi koridorları gibi olmaz.
              #

Yorum

• Bu localari kamufle etmek icin bir ugras var mi f1 bekir baskan
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çatı kesinlikle seçmece. Farlılıkları seviyorum ben. Standart çatılar gibi, betona makasları monte et, üzerine profilleri döşe git, çok basit.

Bizim çatıda ise bambaşka bir mühendislik yatıyor. Çatı kendi ağırlığını taşıyor, anlaması, anlatması biraz zor. Nasıl bişey olduğunu anlamak için en azından 4 sene mühendislik okumamız lazım.
                  dengelenmiş terazi gibimi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ronin tercüme edip corbaya tuzunu katana kadar biraz olsun zaman kazanmaya calisiyorum
                    valla selçuk senin yüzünden google başvurdum

Yorum

• giriş tünelini hep birlikte kamuoyu oluşturarak yapmalıyız.
                      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        giriş tünelini hep birlikte kamuoyu oluşturarak yapmalıyız.
                        giriş tüneline gelene kadar bu stadın heryerine makyaj yapmak lazım arakat localarının saklanmasından tut localı apartman trübününe kadar sonra o devasa çıkış kapılarıda var en sonda çıkış tüneline şöyle etkileyici bir görüntü yapılmalı tabi

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          giriş tüneline gelene kadar bu stadın heryerine makyaj yapmak lazım arakat localarının saklanmasından tut localı apartman trübününe kadar sonra o devasa çıkış kapılarıda var en sonda çıkış tüneline şöyle etkileyici bir görüntü yapılmalı tabi
                          tamamıyla katılıyorum özellikle çıkış kapıları küçültülmeyi bırak bir tanesi iptal bile edilebilir. edilmezde istense yani

koltuklar vs takılınca arakat locaları kamufle edilecektir ekstra reklam panolarıda iyi gelirdi

çıkış tüneli için aylar önce etkileyici bişey düşünüyoruz demişti erol bey. erol bey dediyse pek takmaya gerek yok aslında
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tamamıyla katılıyorum özellikle çıkış kapıları küçültülmeyi bırak bir tanesi iptal bile edilebilir. edilmezde istense yani

koltuklar vs takılınca arakat locaları kamufle edilecektir ekstra reklam panolarıda iyi gelirdi

çıkış tüneli için aylar önce etkileyici bişey düşünüyoruz demişti erol bey. erol bey dediyse pek takmaya gerek yok aslında
                            bu an büyük bir an bir horoz alıp kurban kesicem ege kum benle aynı görüşte

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazı yorumlar hakkaten maksadını aşıyor, çelik çatı kolonları montaj aşamasında olduğu için halat da kullanılır zincirde, ankrajların ve diğer çapraz ve kolonların birbirleriye monte halinde olmasıyla beraber o halatlar alınır. Çelik çatıyı bir bütün olarak düşünün yani, tek tek değil. Tek başına bir kolonun ayakta durması rüzgar nedeniyle stabil değildir bu yüzden bağlanmış da olabilir.
                              Ben de bu stadı beğenmiyorum fakat her şeye de böyle yorumlar yaparsanız adamlar güler size.
                              güzel bir açıklama olmuş .bu halatlar başka renkdaşlarında dikkatini çekmştir benimde dikkatimi çekti ve sordum konu aydınlandı.saçma bişey sorduğumuda düşünmüyorum bak 4 yıılık mühendislik bitirmek gerekiyormuş sorumun cevabını vermek için.rendaşlarımında neye güldüğüne bence daha dikkatli bakın.

Yorum

• Kaynak Levent Ustabaşı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X