Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Localar çok kaba gözüküyor bu haliyle......
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kameralar açık bi Bursa stadına bi bize bakıyorum iş bizim apartman localara gelince tıkanıyor..2 olsa hadi bir nebze ne gerek var kardeşim 3 kat locaya .

Yorum

• Maraton ve kale arkası localarını kamufle edebilmenin tek yolu loca koltuklarını da locanın hemen önüne portatif 2 sıra şeklinde yapmaktır. Yani tribününden en fazla 1 basamak feda edilecek şekilde ve tribünün devamıymış gibi göstererek. Loca önüne eklenecek iki basamak locaları/camekanı alttan bir şekilde gizleyebilir. Diğer yandan üst kattan yine bahsedildiği gibi reklam panoları veya başka bir çözümle göze batmayacak hale getirilebilir. Arkada kullanacağınız camekan da apartman dairesine pvc doğrama kapı pencere taktırır mantığıyla olmamalı. Hatta beton kolonlar dahi içte kalabilecek şekilde olmalı. İstendikten sonra yapılabilir şeyler. Ama şu stadı yapanlar bizim kadar locaların tipsizliğini takıyorlar mı bilemiyorum.

Bundesliga takımlarının stadyumlarına da bir göz attım da, adamlar bizim gibi loca manyağı değillermiş. Biz de 45 yetmez 50 olsun 50 yetmez 70 olsun yetmez 80 doksannn yüzzzzz.... Al sana bol localı stat. Almandan Fransızdan daha zenginiz zaten, elimizi sallasak zengine çarpıyor.

Bir çoklarının aksine locaların tek tribünde toplanmasını bu stadın tek mantıklı yanı olarak görüyordum. Maraton ve kale arkalarında bütünlük bozulmayacaktı. Hatta kat araları daha kolay kamufle edilebilecekti. Ama işte her yer loca olsun mantığı. Her yerde camekan olsun. Ne güzel.
        En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.10.2014, 17:38.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• ne biçim tasarm localar sanki apartman dairesi gibi üst üste. oldu tamamını kapatalım. sessiz sessiz içeride kapaları kaaptır otururuz. rahat olur sıcak falan. rezalet fiyasko...
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kat aralarinin yuksek oldugu kesin ama bu fotograf da tam cukurdan cekilmis ordan bakinca locanin goze batmasi normal.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu görünen odaciklar loca ise kabak gibi ortadalar. Stad mi yapiyoruz yari acik avmmi belli degil

üstten aşağıya doğru led ekran döşenebilir komple yada 4 bir yana büyükçe pankart yazmamız lazım
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu görünen odaciklar loca ise kabak gibi ortadalar. Stad mi yapiyoruz yari acik avmmi belli degil

bu açıdan hangi stadda bakarsan bak localar kabak gibi ortada durur. önemli olan bu açı değil kamera açısı bence. ki orda da sıkıntı var gereğinden fazla yük yapmış kat aralarını bir de üst kat daha aşağıya inmemiş sonuç böyle oldu. aslında oralara bizim taraftar grupları eni geniş olan pankartlarını ve ya isimlerini assalar bu da sorun olmaz.

Yorum

• örnek konya stadı. kale arkaları ve loca üstünde nasıl durduğu belli oluyor. eğer yönetim istediğimiz gibi led panolar koymazsa bu şekilde bir çözüm yapılabilir.

Yorum

• 700 dolarlık sistem (Yeni Kamera)

Düşük maliyetli sistem (Eski Kamera)

En son Enisc tarafından düzenlendi; 23.10.2014, 18:15.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim çatı da kullanılan şey titanyum olduğu için mi rengi beyaz değil de bordo? hiç bu renkte görmedim diğer stadlarda. onlarda genelde çelik kullanılıyor.
                      Bursa stadyumunu takip ettiysen orada çatıya başladıklarında tribünlerde çatı montajı için destek kuleleri konulmuştu. Bizde de çatı vinçler üstünde montajı yapılacak denmişti sonradan yerine oturtulacaktı çatı. Bu bilgilerle yola çıkarsak o görünen bordo metal kısımlar çatının inşaatın da oturtulacağı destek kuleleri olabilir Bursa stadyumunda olduğu gibi. '' Yanılmış'da olabilirim''

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Galatasaray bile stadi yarim yamalak dolduruyor avrupa macinda. Biz 40 bin kisilik stadi nasil dolduracaz. Hic sanmiyorum
                        Yine mi aynı muhabbet..
                        Nasıl bir azim var bizim taraftarda hayret ediyorum!

Stadyum yapılsın, bir görelim gerisi basit..
                        Mesele dolup dolmaması değildir.
                        Böyle bir stadyuma ihtiyaç var

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Hemen hemen böyle bi görüntü bekliyecek bizi.. kale arkasi ve marton localari böyle kamufle edilirse güzel olur.. numarali malesef bu tarz bise olacak
                          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hemen hemen böyle bi görüntü bekliyecek bizi.. kale arkasi ve marton localari böyle kamufle edilirse güzel olur.. numarali malesef bu tarz bise olacak
                            alakası bile yok

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alakası bile yok
                              Bence var =) sadece numarali tribün değişik olacak 3 kat loca vs.. ve ambulans cikislari bizde tam köşede..demek istedigim diğer localari burdaki gibi kapatabilseler
                              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence var =) sadece numarali tribün değişik olacak 3 kat loca vs.. ve ambulans cikislari bizde tam köşede..demek istedigim diğer localari burdaki gibi kapatabilseler
                                mimari olarak bizim stadlan alakasi yok

ic tribünlerin mimari olarak bizim stada en yakin borussia park
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X