Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Koltuk kalitesi konusunda bence juventus stadi örnek alinmali, koltuklar cok kaliteli nekadar ziplarsan zipla imkani yok kiranassin.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koltuk kalitesi konusunda bence juventus stadi örnek alinmali, koltuklar cok kaliteli nekadar ziplarsan zipla imkani yok kiranassin.
      Taraftar üstünde zıplayıp kıramasın diye en pahalı koltuk mu kullanılsın? Kusura bakmada ben bazı öküzler koltuk kıracak diye fazladan para harcansın istemem bi kale arkasının alt katı en adi koltuktan olmalı nasılsa bir şekilde kırmayı başarır o insanlar sonra hayri gürdeki manzarayı çok görürüz

Yorum

• Umarım san mames'teki gibi kızaklar üstüne oturtulur koltuklar, bu sayede tek tek monte edildiğinde oluşabilecek yamukluklarında önüne geçilmiş olunur.

Yorum

• bugün bursasporun stadının ordan geçtim...uzaktan baktığımda çok ürkütücü duruyor ama yanına gidince göze küçük geldi...

Yorum

• Diyelim kombine koltuk aldım kendi adımı yazdırabilir miyim
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• Stadyumda koltuk dayanıklığı hakkında fikir verir bu video, 35:47. dakikadan itibaren izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu taraftar gruplarının olacağı yere düz koltuk koyulma saçmalığı son bulur belki yönetim tarafından. Vakti olanlar tamamını izlesin çim konusu hakkında da fikir sahibi olalım hep birlikte.

Hadi kolay gelsin.
              .

Yorum

• Sen insanları ilk önce iyi koltuk vereceksin. Onlar kırabilir. Tekrar yapacaksın. Bu iki üç defa devam edebilir. Zararların olacaktır kulüp olarak. Ama kazanacağımız o kadar çok sey olacak ki

Yorum

• koltuklsr kesinlikle bordo olmalı hem ambians harika hem de gökle bordo mavi diyor dişarda da denizzz

Yorum

• Taraftar gruplarının olacağı tribünlere koltuk koyulmasın hatta stada koltuk koymasın 90 dk da takımı ayakta desteklesinler maça gidenler.Bıraksınlar artık çekirdek alıp sinema izler gibi maç izlemeyi takıma az destek olsunlar.

Yorum

• örnek olarak gösterilen koltuk sanırım şu an dünyanın en kalitelisi. dünyada yalnızca bir kaç kulüpte var bu koltuk. bence ne yapıp edip bu koltuklar monte edilmeli kale arkaları dahil. kale arkalarındaki taraftarın zıplaması asla eski koltuklar takılması için mazeret olarak kabul edilmez. ne yani biz de elbiselerimiz eskiyecek diye dedemizin kıyafetlerini mi giyelim?

Yorum

• Bu galiba manchester city Bordo-Mavi...

...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftar gruplarının olacağı tribünlere koltuk koyulmasın hatta stada koltuk koymasın 90 dk da takımı ayakta desteklesinler maça gidenler.Bıraksınlar artık çekirdek alıp sinema izler gibi maç izlemeyi takıma az destek olsunlar.
                          renktaş ben buna katılmıyorum. ben şimdi nasip olursa ilerde çoluğumla çocuğumla cips ice tea ile maç izleyemeyecek miyim? bence artık zıplama kültürü tamamen ortadan kalkmalı. emin olun türk tipi "laylay lom" tarzı tezahurat; ingilizlerin oturdukları yerden her atakta yaptıkları "ouwww yeahhhh" stilinin yanında çok demode ve çok etkisiz kalır. çünkü insan kulağı sürekli duyduğu sese alışkanlık gösterir ve bir müddet sonra tepki vermez dolayısıyla rakip futbolcular çok ta etkilenmiyor bu tezahürattan.
                          diyeceğim o ki; elinde çekirdek, cips v.s olan taraftar bu takımı ellerindeki çekirdekle sevmişler sizlerde kızmayınız, dokunmayınız, seviniz onları..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renktaş ben buna katılmıyorum. ben şimdi nasip olursa ilerde çoluğumla çocuğumla cips ice tea ile maç izleyemeyecek miyim? bence artık zıplama kültürü tamamen ortadan kalkmalı. emin olun türk tipi "laylay lom" tarzı tezahurat; ingilizlerin oturdukları yerden her atakta yaptıkları "ouwww yeahhhh" stilinin yanında çok demode ve çok etkisiz kalır. çünkü insan kulağı sürekli duyduğu sese alışkanlık gösterir ve bir müddet sonra tepki vermez dolayısıyla rakip futbolcular çok ta etkilenmiyor bu tezahürattan.
                            diyeceğim o ki; elinde çekirdek, cips v.s olan taraftar bu takımı ellerindeki çekirdekle sevmişler sizlerde kızmayınız, dokunmayınız, seviniz onları..
                            +61

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yani Schalke ve Gladbach daki gibi oturma degil ayakta durmak icin kullanirdim.

Taraftar gruplarin oldugu yerde koltuga bile gerek yok.
                              Duyanda diyecekki taraftar gruplarimiz cok coskulu ...
                              Birbirlerini yemekten baska yaptiklari birsey yok
                              Bir Schalke veya Dortmund gibi hayatta olamazlar bu gidisle o yüzden acilir kapanir koltuklari görüntü olarakda her yerde yerlestirmeliyiz
                              Prekastlar genis, ziplayan orda ziplamali.

Lokeren macina gittigimde ordada acilir kapanir koltuklar vardi ve inaninki hic bir taraftar üzerinde duramadi hatta bir kac kez koltuktan koltuga yürüyen taraftarlar düstü.

O koltuklarda ziplamak sanildigi kadar kolay degil. O yüzden heryere yapilmali bence

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayatimda bu kadar sacma birsey okumadim

Otur oturdugun yerde ozaman "owww yeahh" diye bagir ...
                                Rakip oyuncu etkilenmiyorsa en azindan kendi oyuncunu motive ediyorsun.
                                Özer neden bir kac macta yaptigi gibi taraftari atesliyor ? Güzel görüntü icinmi ?
                                Destek istiyor, inanc istiyor "oww yeaaah"ile olacak isler degil bunlar !

Trabzonsporun taraftar profilini cok güzel cizdin sagol

Yorum

Çalışıyor...
                                X