yalnız zemin kötü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Burda maç izlemek için gerçekten sabırsızlanıyorum, eskiden evden çıkıp 20 dakika yürüyerek stadyumda olurdum, şimdi belki de dolmuşla bu kadar sürecek ama buna değecek inşallah. Maç günleri belediyenin mutlaka buraya servis vermesi gerekiyor, öyle bedava falan da değil, ücretli olsun otobüsler.
Yorum
-
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun beyler. Kendi imkanlarımla canlı yayına el atmaya çalıştım. İnternet upload hız sınırlamasından dolayı kaliteyi düşük tuttum. Şuan sistem stabil çalışıyor gibi ama izleme sayısına göre durum ne olur bilemem. Problem olursa küfür etmeyin hemen. İzleyemeyenlerde izlesin diye bir uğraş bu. Profesyonel değil. Buyrun link http://www.youtube.com/watch?v=AkueWQasg64
emegine yuregine saglik super olmus evden izliyordum fakat sirkette bilgisayarin sistem kisitlamasindan izleyemiyordumm artik senin sayende burdandaa izleyebiliyorumm
Yorum
-
Eyvallah arkadaşlar. Sağolsunlar ufak tefek işler için taraftarı kıvrandırıyolar. Biri de çıkıp adam akıllı bir hizmet verelim taraftara demiyor. Hadi Trabzon dakilerin gidip görme şansı var bizim öyle bir şansımız yok. Tabi gurbette olanı düşünende yok. Ama gurbette olanlar lisanslı ürün alsın, kombine alsın vs. Neyse herkes faydalansın. Sağolsun Bekir sayesinde sürekli resimleri görüyoruz. Bunda da benim katkım olsun.
Yorum
-
bursanın stadı çok güzel@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biraz akıllı olsalar YouTube üzerinden yayın yapabilirler
Yorum
-
İlk olarak my tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki kat arasında çok fazla aralık var. çok kötü görünüyor böyle.En son ts_ezer tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 21:18.
Yorum
-
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun beyler. Kendi imkanlarımla canlı yayına el atmaya çalıştım. İnternet upload hız sınırlamasından dolayı kaliteyi düşük tuttum. Şuan sistem stabil çalışıyor gibi ama izleme sayısına göre durum ne olur bilemem. Problem olursa küfür etmeyin hemen. İzleyemeyenlerde izlesin diye bir uğraş bu. Profesyonel değil. Buyrun link http://www.youtube.com/watch?v=AkueWQasg64
Almanyadan izleyemiyor olsamda...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]6419[/ATTACH] estetik açıdan bizim stat içler acısı. trabzonsporu yönetenler utansın. insan bi araya girer bişey yapar. geçti tabi boru pazarı.Onur Recep Kivrak
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmegine saglik.
Almanyadan izleyemiyor olsamda...
Onur Recep Kivrak
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim stadin ta kendisi degil mi
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Delikanlı adammış helal olsun. Herhangi ikili tartışmaya girmeden başarı diledi, kötü yönlerini söyleyip ezeyim derdine de girmedi.
Bu ülkede böyle birini görmek güzel ne yalan söyleyeyim ...
İyi dileklerin için teşekkürler ...9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum