Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 senede yetismesi imkansizdir, olimpiyatlari trabzondan geri alirlarsa sasmam

Yorum

• Arkadaslar olimpiyatlar Trabzondaki stadda olmiyacakki. Akcaabatta yapilacak stadda olacak. O stadi bi kac sayfa önce görebilirsiniz, postalamistim bi ara.
      .

Yorum

• valla taraftar profili avniakerdeki gibi olursa yeni bir stadın yapılması çok da önemli olmaz bizim için.(sadece stad)
        sadece golde bağıran %70 i oturan taraftarla 40 bin kişilik stadı doldursan ne olur doldurmasan ne olur.Gol de stad yıkılır ondan sonra sus pus.gol yiyince yine ıslığa devam.Yönetim daha fazla bilet satar ama bu çok önemli bişey değil bence.

15 bin bilet satıldı aklımda kalan 11 trilyonluk bir kar.Satamassın ama bir o kadar daha satsan 22 trilyon.Biz zaten diğer yatırımlarla bu 10 trilyonu hayli hayli çıkartırız.Yani demek istediğim staddan gelen paralarda öyle abartıldığı gibi paralar değil.(konbine için)

Eğer stad yapılırsa çok gelişmiş ultra modern bişeyler yapılmasın, ve eğer yapılırsa yanında şehire faydalı olabilecek tesislerle birlikte yapılsın derim ben.Ve lüften bilmem kimin stadı böyle bizimde böyle olsun gibi saçmasapan yarışlara girmeyelim.Bizim için en faydalısı en mantıklısı neyse o olsun
        En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 02.10.2008, 14:27.
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla taraftar profili avniakerdeki gibi olursa yeni bir stadın yapılması çok da önemli olmaz bizim için.(sadece stad)
          sadece golde bağıran %70 i oturan taraftarla 40 bin kişilik stadı doldursan ne olur doldurmasan ne olur.Gol de stad yıkılır ondan sonra sus pus.gol yiyince yine ıslığa devam.Yönetim daha fazla bilet satar ama bu çok önemli bişey değil bence.

15 bin bilet satıldı aklımda kalan 11 trilyonluk bir kar.Satamassın ama bir o kadar daha satsan 22 trilyon.Biz zaten diğer yatırımlarla bu 10 trilyonu hayli hayli çıkartırız.Yani demek istediğim staddan gelen paralarda öyle abartıldığı gibi paralar değil.(konbine için)

Eğer stad yapılırsa çok gelişmiş ultra modern bişeyler yapılmasın, ve eğer yapılırsa yanında şehire faydalı olabilecek tesislerle birlikte yapılsın derim ben.Ve lüften bilmem kimin stadı böyle bizimde böyle olsun gibi saçmasapan yarışlara girmeyelim.Bizim için en faydalısı en mantıklısı neyse o olsun
          Öncelikle yazındaki hiçbir yere katılmadığımı belirteyim. Ayrıca koyu kısım bana karşı yazdıysan benim orda söylemek istediğimi yanlış anlamışsın. Trabzonspor o bilmem kimin stadlarından daha iyisini hakediyor. Bunu belirtince saçma sapan yarışlara girmiş olduğumuzu sanmıyorum.

Yorum

• Önlerinde Zaman Varken Yapmazlar Bu Olimpiyat İçin Olan Projeyi...

Yumurta ... Ağzına Gelince Acelece yapmaya çalışırlar bu da ne kadar ii olur tartışılır

En azından yapılacak alanı temizleseler temelini atsalar nolur sanki...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• ben artık mehmet atalay ın bizi yediğini düşünüyorum
              hani aralıkta stadın temeli atılacaktı
              biz daha hangi proje olucak onu bilmioz
              bir an önce baslamsı lasım artık ya

Yorum

• uşaklar tutun birkaç kamyon başlayın dolguya
                bir timde inşaat alanlarını takip etsin
                bir tim elinde korsan tabela (harfiyat alanı diye) beklesin orada
                bir telefon kamyon viraji döneyi kaldurun tabelayi
                ahan size dolgu başlamış olur

neyse şaka bir yana
                stad akyazıda olmalı
                bu Trabzonspor ve Trabzon'un geleceği için çoooooookkkkkk büyüüüükkkkkkk adım olacaktır

peki şimdi biz ne yapabiliriz
                biz buna bakmalıyız
                mesela; bir tuğlada sen koy kampanyası (birçok daha uygun bence)
                1 sezonluk, 2 sezonluk veya 3 sezonluk kombine alalım kampanyası
                koltuğa isim satış kampanyası
                emeği geçenlere takdir belgesi kampanyası (onere edilmeyi severiz)
                davos türü toplantı kampanyası (futbolcularla yemek ve sohbet)

felan filan
                biz ne yapabiliriz bunu düşünelim ve uygulamaya çalışalım

amaaaaaaaaaa, en önce üye olalım, abone olalım, ürün alalım

biz Trabzonsporluyuz, zoru mutlaka başarırız, imkansız ise sadece biraz zaman alacak

ümitvar olunuz
                onur

Yorum

• İlk olarak Vehbi Sancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uşaklar tutun birkaç kamyon başlayın dolguya
                  bir timde inşaat alanlarını takip etsin
                  bir tim elinde korsan tabela (harfiyat alanı diye) beklesin orada
                  bir telefon kamyon viraji döneyi kaldurun tabelayi
                  ahan size dolgu başlamış olur

neyse şaka bir yana
                  stad akyazıda olmalı
                  bu Trabzonspor ve Trabzon'un geleceği için çoooooookkkkkk büyüüüükkkkkkk adım olacaktır

peki şimdi biz ne yapabiliriz
                  biz buna bakmalıyız
                  mesela; bir tuğlada sen koy kampanyası (birçok daha uygun bence)
                  1 sezonluk, 2 sezonluk veya 3 sezonluk kombine alalım kampanyası
                  koltuğa isim satış kampanyası
                  emeği geçenlere takdir belgesi kampanyası (onere edilmeyi severiz)
                  davos türü toplantı kampanyası (futbolcularla yemek ve sohbet)

felan filan
                  biz ne yapabiliriz bunu düşünelim ve uygulamaya çalışalım

amaaaaaaaaaa, en önce üye olalım, abone olalım, ürün alalım

biz Trabzonsporluyuz, zoru mutlaka başarırız, imkansız ise sadece biraz zaman alacak

ümitvar olunuz
                  ürün çıkarsa alacağız,eğer olaki ırgatlığa çağırırsa kulüp trabzon için giderim arkadaş,aşığım bu kulübe ben
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Son GelişmeLerden haberdar olan varmı...

Veya Gelişme oldu mu ?
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• bizim çok güzel bir akyazı projemiz vardı .52 bin kişilik stad yapılacaktı. mehmet atalayda garanti vermişti. niye ortalığı karıştırıyorlarki yeni projelerle. gerçi şu anda hiçbir projeden ümitli değilim. bu devlet ihtiyacı olana vermez gider ihtayacı olmayan kayseriye antalyaya stad yapar.
                      YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim çok güzel bir akyazı projemiz vardı .52 bin kişilik stad yapılacaktı. mehmet atalayda garanti vermişti. niye ortalığı karıştırıyorlarki yeni projelerle. gerçi şu anda hiçbir projeden ümitli değilim. bu devlet ihtiyacı olana vermez gider ihtayacı olmayan kayseriye antalyaya stad yapar.
                        Kayserinin stadını devlet mi yapıyor?

Yorum

• Ben şuandaki stadyumdan memnunum açık olması dışında ya siz memnunmusunuz?
                          "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• kayserinin antalyanın vss... bütün kulüplerin stadlarını devlet yapıyor. sadece gs aslantepe biraz devlet desteği var gerisini sponsorlardan çıkartıcaklar. trabzonsporun mali yapısı ile anadolu kulüplerinin mali yapılarını karşılaştıranlara gülüyorum sadece.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kayserinin antalyanın vss... bütün kulüplerin stadlarını devlet yapıyor. sadece gs aslantepe biraz devlet desteği var gerisini sponsorlardan çıkartıcaklar. trabzonsporun mali yapısı ile anadolu kulüplerinin mali yapılarını karşılaştıranlara gülüyorum sadece.
                              bende senin karsilastirmalarina guluyorum
                              Turkiyede devletin evet yapilsin demedigi hic bir sey yapilmiyor yani kedilerin stadi yapilacaksa korkma yuzde yuz bin devlet destegi ile yapilacak ayni kadikoyde oldugu gibi...

sirf serantepenin degeri zaten 3/5 milyar dolar ehh yani gerisini kendiniz dusunun hani azicik yardim ediyormus devlet keh keh keh

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kayserinin stadını devlet mi yapıyor?
                                Soru bir cevapsa cevap vermeyeyim de gerçekten soruysa, bildiğim kadarıyla 1/3'ünü Kayseri Belediyesi, 2/3'ünü de merhum Kadir Has yaptırıyor.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X