Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://youtu.be/IFsFea6vtSs?t=3m10s

alacagi cevap bu olur )
    Mükemmel espri,teşekkürler Mehamet Ç :-)
    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayrıca şu çakma ultraslan sembolunude kullanmasak artık,bizans takımlarının taklitçisimiyiz biz
      Nesi ultraslan sembolüymüş ? Saçmalıyorsunuz bazen. Çubuklu formada giymeyelim o zaman fener giyiyor. İnsan figürü ne zamandan beri ultraslanın sembolü oldu ?
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ya bugün futboldan anlayan kime gözterseniz o figürü, ultraslanın figürü olduğunu bilir,yani dünya üzerinde başka bir sembol kalmadı,gidip adamların sembolunu kullanalım,gereği var mı ya.Biraz orjinal olmak gerekmez mi
        ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://youtu.be/IFsFea6vtSs?t=3m10s

alacagi cevap bu olur )
          Jamiryooo

Yorum

Ya bugün futboldan anlayan kime gözterseniz o figürü, ultraslanın figürü olduğunu bilir,yani dünya üzerinde başka bir sembol kalmadı,gidip adamların sembolunu kullanalım,gereği var mı ya.Biraz orjinal olmak gerekmez mi
            Abicim ne alakası var insan figürü o.
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Tamam güzel kardeşim,insan figürü olsun,çarşının ortasındaki o A harfide anarşizm işaretidir normalde,şimdi o şekilde bir A harfi kullanarak Trabzonspor yazsak ve böyle bir grup kursak ve desek ki bu anarşizmin sembolü,çarşıyla ne alakası var,teorik olarak doğru olur dediğimiz,ama mantıklı mı yani
              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Mesela genç fenerbahçeliler diye adam marka olmuş taraftar derneği olarak,bizim ileri akıllı arkadaşlarda çıkmışlar kelime kalmamış dünyada isim kalmamış,trabzonlu gençler diye grup kurmuş,ya bunlar nekadar komik durumlar ya,bayılıyoruz kendimizi aciz duruma düşürmeye
                ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya bugün futboldan anlayan kime gözterseniz o figürü, ultraslanın figürü olduğunu bilir,yani dünya üzerinde başka bir sembol kalmadı,gidip adamların sembolunu kullanalım,gereği var mı ya.Biraz orjinal olmak gerekmez mi
                  Ya hem orjinal olalim diyosun hemde istanbul basinin dayatmasi olan kaplani kullanalim diyosun saygi duyarim ama ilginc geldi yaklasimin.

A4 e dok bakalim kim ne diycek demissin insanlardaki algiyi degismek senin elindedir ayni soru icinde kaplan cizelim insanlar kaplan bu der Trabzonla ilgili baglanti kuran az olur.

Yani marka degeri olusturmak ve bu degerin sembolunu olusturmak kurumlar ve o kurumlarin takipcilerinin ellerindedir.

Bu nedenle kaplan olacagina bizi sehrimizi anlatan karadenizin hircinligini anlatan firtina daha iyi olacaktir.

Guzel bir tasarim ve cizimle cok daha iyileri ortaya cikabilir
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Özgün olmak ve orjinal olmak konusunda kesinlikle katılıyorum güzel kardeşim,sıfırdan tasarlanacaksa,ben elli tane üretirim,ve en az benim kadar üretecek bir çok arkadaşımızda var fazlasıyla,Ama ben mevcut sembollerden bahsetmiştim,bunlar arasından seçim yapacaksak anlamında,oyüzden bir çelişki yok ortada.Ayrıca istanbul basınınnı bize uydurduğu bir sembol kaplan diye bir cümle olamaz,istanbul basını hiç bir zaman bizi övecek bir lakap takmaz bize,hamsi der,fare der maymun der ama,aslan kaplan demez,bu bir.İkinciside ben onca şey anlattım halen kaplanın trabzonla ne alakası var diyorsunuz,arkadaşım bana aklı başında biri kartalla,8jk nın yada aslanla 6s nin alakasını açıklayabilir mi,lütfen ya,bu takıntıları bir bırakın da,şu hamsi diye alay edilmekten bir an evvel kurlulalım ya,Fırtına konusunda yine söylüyorum,fırtına kolay kolay sembolize dedilebilen bir şey değil
                    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Her guruptan dostumuz arkadaşımız var ama bir de gerçekler var.
                      Trabzonlu Gençler ismi kucaklayıcı değil.
                      Vakfıkebirlilerde öyle (Vakfıkebirliyim)
                      Genel bir isim olmalı.
                      Trabzonlu olmayan çok sayıda taraftarımız var. Onları da kucaklayıcı bir isim olmalı.
                      Bu anlamda VİRA ismi bence mevcutların içinde en iyisi. Hatta başka isime de gerek yok bence.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her guruptan dostumuz arkadaşımız var ama bir de gerçekler var.
                        Genel bir isim olmalı.
                        Trabzonlu olmayan çok sayıda taraftarımız var. Onları da kucaklayıcı bir isim olmalı.
                        Bu anlamda VİRA ismi bence mevcutların içinde en iyisi. Hatta başka isime de gerek yok bence.
                        Plakamız 61 bunu sahipleniyoruz. Bence onca taraftar grubu yerine bir taraftar grubu olsa buna da 61 liler desek fikir sadece ..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her guruptan dostumuz arkadaşımız var ama bir de gerçekler var.
                          Genel bir isim olmalı.
                          Hocam, gruplar birleşecekse mevcut gruplardan birinin ismi altında bu birleşme olmaz kanaatindeyim. Mevcut grup isimlerinin dışında bir isim olursa belki bi birleşme ihtimali olur, o da belki...

Grup denilen olgunun başında bir lider olur sonuçta, kim kendi liderliğinden vazgeçip diğer liderin altına girer ki? Bu birleşme olayını taraftar gruplarının kendi insiyatifleryle başarmalarının (zaten öyle bir niyetlerinin olduğunu da sanmıyorum) imkansız olduğunu düşünüyorum. Ancak kulüp yönetimi bi şekilde devreye girerse (devreye girerken kullanılacak yöntem konusunda en ufak bir fikrim yok) ancak o durumda belki bi şansımız olabilir.

Yorum

• Kaplanı kimse bilmiyo diyosunuz da daha geçen sezon Avni Aker'de kullandık.
                            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Özgün olmak ve orjinal olmak konusunda kesinlikle katılıyorum güzel kardeşim,sıfırdan tasarlanacaksa,ben elli tane üretirim,ve en az benim kadar üretecek bir çok arkadaşımızda var fazlasıyla,Ama ben mevcut sembollerden bahsetmiştim,bunlar arasından seçim yapacaksak anlamında,oyüzden bir çelişki yok ortada.Ayrıca istanbul basınınnı bize uydurduğu bir sembol kaplan diye bir cümle olamaz,istanbul basını hiç bir zaman bizi övecek bir lakap takmaz bize,hamsi der,fare der maymun der ama,aslan kaplan demez,bu bir.İkinciside ben onca şey anlattım halen kaplanın trabzonla ne alakası var diyorsunuz,arkadaşım bana aklı başında biri kartalla,8jk nın yada aslanla 6s nin alakasını açıklayabilir mi,lütfen ya,bu takıntıları bir bırakın da,şu hamsi diye alay edilmekten bir an evvel kurlulalım ya,Fırtına konusunda yine söylüyorum,fırtına kolay kolay sembolize dedilebilen bir şey değil
                              bende yanlı anlatmaşım kusura bakama . trabzonla alakasını kurumaz derken Trabzonsporla demek istemiştim .... tabiki elde olanlar la olmasın ... ama fırtına bana ve birçok arkadaşımıza daha yakın gelmekde ...

kendinizin üretebileceğinizi sylemişsiniz ... bunu iğnelemek yada başka bir amaçla sylemiyorum ama gerçekten bir iki tane çalışmayı görmek isterim ... ben çizim yapamam yapa bilsem gerçekten size bu konuda örneklendirmeler yapa bilirim ...
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaplanı kimse bilmiyo diyosunuz da daha geçen sezon Avni Aker'de kullandık.
                                Helal güzel kardeşim
                                ANADOLU KAPLANI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X