Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 400 adet prekast hazırmış arkadaşlar, bu ay sonu montaja başlanması planlanıyormuş...

Yorum

• Bunu yapabilirlerse helal olsun.

Ama o geometrik desenlere hiç gerek yok, tamamen yeşil alan olmalı orası, beton diye bişey olmamalı orada...

Yorum

• Stadı beyende olacak beyenmeyende.ama su anda kulup ileriye doğru giden tek şey.foruma girip baktığım tek başlık.birde adem transferi olurmı diye transfer başlığı

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yeni fotoğraflar geldi. gittikçe güzelleşmeye başladı bana. loca üstleri 1 basamak daha öne aşağı sarksaydı daha güzel olurdu. prekastlar bi koyulsa da tam olarak görsek nasıl bişe olacağını

http://www.akyazistadi.com/galeri.php
          Affedersin ama stadın baştan beri bir cacığa benzemeyeceği zaten belli. Sendeki de züğürt tesellisi galiba. Fazla boş hayallere kapılma sonra hayal kırıklığına uğrayacaksın.

Yorum

• İlk olarak berit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uzun zamandır stadyum konusunu takip ediyorum. Yazmamak için kendimi çok zorladım fakat dayanamadım yazmaya karar verdim. Arkadaşlar stadyum demek seyirci taraftar demektir. Taraftar (seyirci) unsuru olmayan futbol hiçbirşeydir. Bunun en önemli faktörü para ve de ekonomi değildir. Yeni yapılan akyazı stadyumu tahminimce Trabzon şehrine yaklaşık bir 100 yıla yakın hizmet edecektir. Stadyumun kapasitesi de sanıldığı gibi yüksek değildir. Uzun vadede eğer TRABZONSPOR iddialı sezonlar yaşarsa bu kapasitenin de yetmiyeceğini Allah ömür verirse hep beraber göreceğiz. TRABZONSPOR un avrupada fırtına gibi estiği sezonda Lazio maçına zar zor bilet bulmuştum. Stadda iğne atsan yere düşmeyecek şekilde hınca hınç bir doluluk vardı. Merdivenler bile dolu stad dışında içeriye giremiyen en az bir 10 bin taraftar daha vardı. Bu yüzden bu kapasite mevzusuna takılıp kalmayın. Asıl konuya dönecek olursak kapalı tirübüne yapılan 2 katlı apartman çok ama çok canımı sıkıyor. Mübarek sanki tribün değil sanki rezidans. Dediğim gibi futbol demek taraftar demektir. Buda bütün tribünlerin birbirine senkronundan ahenkinden ve de kaynaşmasından geçer. Ama ne yazık ki bu yeni yapılan stadyumda kaybedilmiştir. Koskoca tribün stadyumdan izole edilmiştir. Değişen projeyle de diğer tribünlere ek localar yapılarak stad loca mezarlığına maalesef dönüşmüştür. Madem herşey para ise barcelona r.madrid dortmund m.united devasa stadlarını loca cennetine niye çevirmiyorlar. Yoksa onlar loca satmayı bizim kadar bilmiyorlar mı yada onların taraftarları bizimkinden daha fakir mi.Yahut onların zengin işadamı taraftarları yok mu. Hiçbirşey bilmiyosanız insan kıçı kırık bursa ve konya stadyumlarına bakar da bişeyler anlar. Adamların stad tribünleri olması gerektiği gibi. Dışardan yabancı birini getirip üç stadı gösterip bunlardan hangileri futbol stadyumu diye soru sorsak bizimkini büyük ihtimalle bişeye benzetemiyecektir.Yazık yazık hemde çok yazık.
            Bir daha yazmak istedim kusura bakmayın.

Yorum

• Stadı beğenelim yada beğenmeyelim oyle yada böyle yapılıyor. Bize sormadilar, locaları istediğimiz gibi yapmadilar.Şikenin karşılığı olarak yaptılar vs. vs. gibi bir çok eleştiri var.Belki haklı olabilirler ama böyle diye şimdi bu arkadaşlar bu stada gelip takımı desteklemeyecek mi.Bu stadda maç izlemeyecek mi. O zaman ben bu stadı begenmiyorum maça da gitmem mi diyecekler.Insallah böyle bir düşünceye kapilmazlar.Bu takım çadırda da maç yapsa gerçek taraftar şartlara bakmadan destek olur olmalı bence. Ben bunu beğenmiyorum, ee değiştiremiyorum da, yada değismesi için gücümde yetmiyor.O zaman ben bunu kabul etmiyorum mantığı bence bu olay için yanlış. Çünkü kaybeden sen ben değil trabzonspor olacak, yada oluyor.Insallah birgün paramız olursa, bunu yıkar yerine kendimiz kendi istediğimiz stadı yaparız. Şimdilik bunu kabullenip takima destek olma, takıma para kazandirma, kombine alma zamanı olmalı.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senin savundugun adamlar yaptı stadı senin eleştirme şansın yok bence
                Yanlis sularda yuzuyorsun arkdasim....dikkat
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• en son resimler,teşekkürler akyazistadi.com http://www.akyazistadi.com/galeri.php
                  ANADOLU KAPLANI

Yorum

• yeni video : http://www.akyazistadi.com/video.php
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak berit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Affedersin ama stadın baştan beri bir cacığa benzemeyeceği zaten belli. Sendeki de züğürt tesellisi galiba. Fazla boş hayallere kapılma sonra hayal kırıklığına uğrayacaksın.
                      bak işine ben zaten baştan beri beğeniyorum beğenmediğim kısımlarıda dile getirdim. bence sen bu kadar iddialı olma bitince şimdikinden daha çok beğeneceksin..

Yorum

• Karşılaştırmak isteyenler için:

Yorum

• Avni Aker Stadyumu'nda bir kere canlı kanlı maç izlememiş taraftarın gelip burada ahkam kesmesi komik geliyor. Yapmayın etmeyin. BU stadyum hiç bişey değiştirmeyecekse bile maç izleme konforunu 0'dan değil bakın -'lerden +'lara geçirecek.

Yok bi tarafı apartmanmış falan umurumda değil. Maça gittiği zaman rahat rahat su havuzu olmayan tuvaletlere girebilecek insanlar artık. Yağmur yağınca çöp poşeti giymek zorunda kalmayacak insanlar artık.

Taraftar bütünlüğü falan Trabzon'da hikaye arkadaşım kabullenin şunu artık. Trabzonspor taraftarı hiç bir zaman bir bursa bir beşiktaş taraftarı gibi olmayacak. Olmasın da zaten. Localar çokmuş. Affınıza sığınarak söylüyorum; sizene! Ek localar olmasaydı da tribünler aynı yükseklikte olacaktı. Çok gönlünüz olsun istiyorsanız bedellerini öder duvarlarını yıkarsınız olur normal tribün girişi.

Bu yazdıklarımdan da hükümet yalakası, ocu, bucu manası çıkarmayın. Bende isterdim taraftardan görüş alınarak bi stadyum yapılmasını. Ama olmadı. Olana bok atmaya bi gerekçe göremiyorum. Bu stadyum bu saatten sonra yıkılmaz, projesi değişmez. Hazmetmeye çalışmak gerek. Ben denedim başardım. Size kolay gelsin.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Stadi begenmeyen veya istedigi unsurlarin olmadigini soyleyenler, sizlere Yavuz Selim bile fazla. Hadi oradan

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadi begenmeyen veya istedigi unsurlarin olmadigini soyleyenler, sizlere Yavuz Selim bile fazla. Hadi oradan
                              Bu kadar sığ bir yorum olur ancak
                              .

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Karşılaştırmak isteyenler için:

Tamamda neyle kıyaslayacağız,burda yazan bilgiler vodafone arena için tamamda bizimkiler hakkında hiçbir resmi açıklama yok
                                ANADOLU KAPLANI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X