İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca şu çakma ultraslan sembolunude kullanmasak artık,bizans takımlarının taklitçisimiyiz biz● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bugün futboldan anlayan kime gözterseniz o figürü, ultraslanın figürü olduğunu bilir,yani dünya üzerinde başka bir sembol kalmadı,gidip adamların sembolunu kullanalım,gereği var mı ya.Biraz orjinal olmak gerekmez mi● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Tamam güzel kardeşim,insan figürü olsun,çarşının ortasındaki o A harfide anarşizm işaretidir normalde,şimdi o şekilde bir A harfi kullanarak Trabzonspor yazsak ve böyle bir grup kursak ve desek ki bu anarşizmin sembolü,çarşıyla ne alakası var,teorik olarak doğru olur dediğimiz,ama mantıklı mı yaniANADOLU KAPLANI
Yorum
-
Mesela genç fenerbahçeliler diye adam marka olmuş taraftar derneği olarak,bizim ileri akıllı arkadaşlarda çıkmışlar kelime kalmamış dünyada isim kalmamış,trabzonlu gençler diye grup kurmuş,ya bunlar nekadar komik durumlar ya,bayılıyoruz kendimizi aciz duruma düşürmeyeANADOLU KAPLANI
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bugün futboldan anlayan kime gözterseniz o figürü, ultraslanın figürü olduğunu bilir,yani dünya üzerinde başka bir sembol kalmadı,gidip adamların sembolunu kullanalım,gereği var mı ya.Biraz orjinal olmak gerekmez mi
A4 e dok bakalim kim ne diycek demissin insanlardaki algiyi degismek senin elindedir ayni soru icinde kaplan cizelim insanlar kaplan bu der Trabzonla ilgili baglanti kuran az olur.
Yani marka degeri olusturmak ve bu degerin sembolunu olusturmak kurumlar ve o kurumlarin takipcilerinin ellerindedir.
Bu nedenle kaplan olacagina bizi sehrimizi anlatan karadenizin hircinligini anlatan firtina daha iyi olacaktir.
Guzel bir tasarim ve cizimle cok daha iyileri ortaya cikabilirBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Özgün olmak ve orjinal olmak konusunda kesinlikle katılıyorum güzel kardeşim,sıfırdan tasarlanacaksa,ben elli tane üretirim,ve en az benim kadar üretecek bir çok arkadaşımızda var fazlasıyla,Ama ben mevcut sembollerden bahsetmiştim,bunlar arasından seçim yapacaksak anlamında,oyüzden bir çelişki yok ortada.Ayrıca istanbul basınınnı bize uydurduğu bir sembol kaplan diye bir cümle olamaz,istanbul basını hiç bir zaman bizi övecek bir lakap takmaz bize,hamsi der,fare der maymun der ama,aslan kaplan demez,bu bir.İkinciside ben onca şey anlattım halen kaplanın trabzonla ne alakası var diyorsunuz,arkadaşım bana aklı başında biri kartalla,8jk nın yada aslanla 6s nin alakasını açıklayabilir mi,lütfen ya,bu takıntıları bir bırakın da,şu hamsi diye alay edilmekten bir an evvel kurlulalım ya,Fırtına konusunda yine söylüyorum,fırtına kolay kolay sembolize dedilebilen bir şey değilANADOLU KAPLANI
Yorum
-
Her guruptan dostumuz arkadaşımız var ama bir de gerçekler var.
Trabzonlu Gençler ismi kucaklayıcı değil.
Vakfıkebirlilerde öyle (Vakfıkebirliyim)
Genel bir isim olmalı.
Trabzonlu olmayan çok sayıda taraftarımız var. Onları da kucaklayıcı bir isim olmalı.
Bu anlamda VİRA ismi bence mevcutların içinde en iyisi. Hatta başka isime de gerek yok bence.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer guruptan dostumuz arkadaşımız var ama bir de gerçekler var.
Genel bir isim olmalı.
Trabzonlu olmayan çok sayıda taraftarımız var. Onları da kucaklayıcı bir isim olmalı.
Bu anlamda VİRA ismi bence mevcutların içinde en iyisi. Hatta başka isime de gerek yok bence.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer guruptan dostumuz arkadaşımız var ama bir de gerçekler var.
Genel bir isim olmalı.
Bu anlamda VİRA ismi bence mevcutların içinde en iyisi. Hatta başka isime de gerek yok bence.
Grup denilen olgunun başında bir lider olur sonuçta, kim kendi liderliğinden vazgeçip diğer liderin altına girer ki? Bu birleşme olayını taraftar gruplarının kendi insiyatifleryle başarmalarının (zaten öyle bir niyetlerinin olduğunu da sanmıyorum) imkansız olduğunu düşünüyorum. Ancak kulüp yönetimi bi şekilde devreye girerse (devreye girerken kullanılacak yöntem konusunda en ufak bir fikrim yok) ancak o durumda belki bi şansımız olabilir.
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzgün olmak ve orjinal olmak konusunda kesinlikle katılıyorum güzel kardeşim,sıfırdan tasarlanacaksa,ben elli tane üretirim,ve en az benim kadar üretecek bir çok arkadaşımızda var fazlasıyla,Ama ben mevcut sembollerden bahsetmiştim,bunlar arasından seçim yapacaksak anlamında,oyüzden bir çelişki yok ortada.Ayrıca istanbul basınınnı bize uydurduğu bir sembol kaplan diye bir cümle olamaz,istanbul basını hiç bir zaman bizi övecek bir lakap takmaz bize,hamsi der,fare der maymun der ama,aslan kaplan demez,bu bir.İkinciside ben onca şey anlattım halen kaplanın trabzonla ne alakası var diyorsunuz,arkadaşım bana aklı başında biri kartalla,8jk nın yada aslanla 6s nin alakasını açıklayabilir mi,lütfen ya,bu takıntıları bir bırakın da,şu hamsi diye alay edilmekten bir an evvel kurlulalım ya,Fırtına konusunda yine söylüyorum,fırtına kolay kolay sembolize dedilebilen bir şey değil
kendinizin üretebileceğinizi sylemişsiniz ... bunu iğnelemek yada başka bir amaçla sylemiyorum ama gerçekten bir iki tane çalışmayı görmek isterim ... ben çizim yapamam yapa bilsem gerçekten size bu konuda örneklendirmeler yapa bilirim ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaplanı kimse bilmiyo diyosunuz da daha geçen sezon Avni Aker'de kullandık.
ANADOLU KAPLANI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum