Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Koca forumda Wikipediada iyi bi üyeliği olan vardır almanyadan arkadaşlar var yabancı dil bilenler falan bildiğiniz dillerde bi organize olup şu sayfayı düzenleyin doğru düzgün resim falan marka değeri önemlidir böyle şeyler bi müslüman yokmu ?
1 biz hic bir krus almadik
2 basaksehir stadinin maliyetinlen akyazi projesi arasindaki fark sadece 20 milyon avro
devami var ama gerek duymuyorum
uzatmak istemiyorum ama
1- O stadla o alandaki tesisleri elazığspor mu kullanacak? bu gün başkanın isim hakkını karşılık gösterip 200 trilyon kredi çekip bu çöp takıma yatırdığı stadın parasını kime verdiler o zaman?
2- Başakşehir stadı da bizimkinden sonra en pahalı stad görünürde haklısınız nedeni arsa bedeli olabilir
Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
1- O stadla o alandaki tesisleri elazığspor mu kullanacak? bu gün başkanın isim hakkını karşılık gösterip 200 trilyon kredi çekip bu çöp takıma yatırdığı stadın parasını kime verdiler o zaman?
2- Başakşehir stadı da bizimkinden sonra en pahalı stad görünürde haklısınız nedeni arsa bedeli olabilir
o kredinin karsiligi bu takimin gelirleri, siyasi bir söz degil
biz kullanacagiz, karsiligindada avni aker, 19 mayis, yavuz selim ve fatih stadi gibi tesisleri verecegiz
ben insaat fiyatindan bahsediyorum, arsa fiyatinin ihaleylen ne alakasi olabilir
basaksehir bu yatirima karsilik ne veriyor
daha bintane taraftarlari yok, bizse bütün dünyadan taniniyoruz
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
o kredinin karsiligi bu takimin gelirleri, siyasi bir söz degil
biz kullanacagiz, karsiligindada avni aker, 19 mayis, yavuz selim ve fatih stadi gibi tesisleri verecegiz
ben insaat fiyatindan bahsediyorum, arsa fiyatinin ihaleylen ne alakasi olabilir
basaksehir bu yatirima karsilik ne veriyor
daha bintane taraftarlari yok, bizse bütün dünyadan taniniyoruz
stad kısmını geçtimde takımın gelirini gelecek 10 yıllık gelirini ne hakla hibe verir bu adam sanki anahtarı ona verdiler kimse sesini çıkarmıyo ne demek 200 trilyon bide utanmadan söylüyolar stad isminin parasını yedik bile diye, sonra da bi kaç haber sitesi sadri şener klubü batırmış diye başlık atıyo ne kadar haysiyetsiz insanlar var..
Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
Yorum