Çok ince eleyip, çok ince iptal ettirdiler. Bakalım yeni bahaneleri ne olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Modern oylara pardon stada kavuşacağızForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yorum
-
Tokinin sitesinden bilgi edinme talebinde bulundum ihalenin neden siteden kaldırıldığıyla ilgili
şöyle bir mail geldi
Bu mail size T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı web sitesindeki bilgi edinme başvuru formunda yazılmış bulunan talebe cevap olarak gönderilmiştir.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ;
SAYIN SITKI ...... KAMU İHALE KURUMUNA İTİRAZEN ŞİKAYET BAŞVURUSU YAPILMIŞ VE ŞİKAYETİN SONUÇLANMASI MÜTAKİP İHALE İŞLEMLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKTİR. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ;
SAYIN SITKI ...... KAMU İHALE KURUMUNA İTİRAZEN ŞİKAYET BAŞVURUSU YAPILMIŞ VE ŞİKAYETİN SONUÇLANMASI MÜTAKİP İHALE İŞLEMLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKTİR. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.
Yazik gercekten..Bunlarin gercek yüzü bu iste, Trabzonspor'u degil daima kendilerini düsünüyorlar.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bence bu iptal de Albayrakların suçu yok. Zira Erdoğan Bayraktar ve albayrakalr grubunun arası iyi değil. Bakan , Toki deki nufuzunu kullanarak , albayrakları ihaleden haksız yere çekmiştir. albayraklarda hamle olarak kik'e başvuru yaparak , bakana cevap vermiştir...
Ha arada kalan biz yani trabzonspor oluyor... Ama ben suçlu olarak bakanı görüyorum. küçük hesapların peşinden koşup gidiyor...Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
-
Allah belanızı versinhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer kulüplerin stadyumları takır takır yapılırken neden Trabzonspor'un stadyumu uzadıkça uzuyor, 2008 yılından beri rant sağlıyorlar bir stadyum üzerinden kan emiciler bir bırakmadı şu kulübün yakasını...
Yorum
-
bu engelleme bana göre bir sorun veya bir yetersizlik flan deyil. bir proje bukadar durmaz duruyorsa ben bunu başka şeye bağlarım.
Benim düşüncem siyasetin bekledi bir gün var ve o güne denk getirilmeye calısılıyor tabiki seçimlere
Ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicez stad bitti zaman ben sandıkta yapıcamı biliyorum
Yorum
-
İhalenin ertelenmesinin altında kesinlikle başka hesaplar var. akp hükümeti şike olayında keriz yerine koyduğu Trabzonsporluları yine bir şekilde kandırmanın hesaplarını yapıyordur. Asıl dertleri seçimler. Bu projede yüzünden oy verecek olanlar ayıya şimdi de ayı diyebilirler... Türküm diyen bu hükümete, Trabzonsporluyum diyen akp, chp ve mhp'ye oy atmasın... Sandıktan Trabzonspor'un çıkaramadığımız sürece bize her şey müstahak.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
şikayet'ler bu hükümetin işine geliyor. istese yapamazlarmıydı ne şikayetler oldu, durdurma kararları verildi ama yinede inşaatın devam ettiği proje yokmuydu bu ülkede bunlar safsata bunlara mı itibar edip kızıyorsunuz eğer kızılacak biri varsa bunlara inanarak oy veren Trabzon halkıdır. Dolgunun yapım aşamasında mimarlar odası şimdi de nuri albayrak bunlar tesadüf mü yoksa süreci yavaşlatmak için oynanan oyun mu bunu iyi düşünüp anlamak lazım.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum