bu işin eğitimini almadım ama ben şöyle düşünüyorum. Trabzona artık yeni merkezler lazım. Farklılıklar olmalı. KTÜ bizim için büyük şans maalesef kullanamıyoruz. bu proje de büyük avantaj. büyümek için , farklılaşmak , gelişmek için fırsat. ben teleferik fikrine sıcak bakıyorum. Statta ise artık amatör köftecilerden kurtulmamız lazım. Düzgün kafelerde , restaurantlarda oturup muhabbet etmelıyız. Ve bence en önemlisi sahil. Maliyet nedir bilmiyorum ama getirsinler deniz kumu örtsünler kayalıkları, plaj yapsınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da farklı zamanlarda toplasan 1 yıl ancak yaşamış insan şehirle alakalı yorum yapınca benim gülesim geliyor.
Stadyum kapasitesi şuan için normaldir.
Gelecek için de sorun yaratmaz, fazla gelmez.
Az gelirse, kulüp büyür ise buna yönelik çalışma yapılır.
Şuan için kapasite en son sorunumuz bile değil.
Çok daha ciddi sorunlar var.
trabzonda yasayanlarinda bu basliga ilgisi az olmasi bu tür konulari bu sekle itiyor
bir gercek varki 8 sene sonra halil hoca kulübe geri dönecek
adama sorun bakalim ts in bukadar az sürede bu gelisimi gösterebilecegine inanirmiydi
bizler almak istedigimiz oyuncu icin adam ancak limani satarsiniz diyordu
bütcemiz 15-20 milyon eurodan 80milyona dayandi , stadlan beraber yine tirmanacak, (2010-11,2011-12 sezonlari 100milyon üzeriydi)
üye sayisi 3-4 katlandi
ts clup cirosu 10 katina tirmandi
bu sezon 100bin forma satma hedefi var
ben yineliyorum
bu stad bize max. 20 sene dayanir, sonrasinda kendimiz yeni insaya girisiriz
göreceksiniz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ağaoğlu nun twter hesabında bugün çekilmiş yeni resimler var.Kale arkası bitmiş kalıplar sökülmüş. Kale arkası gayet dik ve güzel gözüküyor bence.Resimleri buraya alıntılayabilirseniz seviniriz.Wowturkey e de alıntılamislar oradan da üye olan varsa alabilir buraya, yada direk buralardan bakabilir. Yarın yeni resimleri bekir beyden sabirsizlikla bekliyoruz. Bir hafta da inanılmaz değişim oluyor.
Yorum
-
* Sürekli göç veriyor şehir hala nüfusla orantı yapanlar var. Ve o tribünlerin boşluğu şehrin takımdan uzaklaştığını gösteriyor. Misal Trabzonspor Kocaeli-Sakarya arasında bir yerde oynasa eminim her maç en az 30.000 kişiye oynar çünkü takıma bağlı ve belli bir maddi güç'e sahip insanların %85'i burada . Bunlar öylesine maça giden değil bakın dikkat edin kemik taraftar. Tabiki Trabzonspor Trabzondan taşınmalı geyiğine girmeyeceğim ama şunuda unutmayın Trabzondaki insanların ekonomik-sosyal durumları ülkenin çok gerisindeTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Sürekli göç veriyor şehir hala nüfusla orantı yapanlar var. Ve o tribünlerin boşluğu şehrin takımdan uzaklaştığını gösteriyor. Misal Trabzonspor Kocaeli-Sakarya arasında bir yerde oynasa eminim her maç en az 30.000 kişiye oynar çünkü takıma bağlı ve belli bir maddi güç'e sahip insanların %85'i burada . Bunlar öylesine maça giden değil bakın dikkat edin kemik taraftar. Tabiki Trabzonspor Trabzondan taşınmalı geyiğine girmeyeceğim ama şunuda unutmayın Trabzondaki insanların ekonomik-sosyal durumları ülkenin çok gerisinde
Diğer ve en önemli neden ise şike. Düşünün 30 yıl şampiyonluk görememişsiniz ve şampiyonluğa en çok yaklaştığınız sezon ve en çok inandığınız sezon şampiyonluğu kılpayı kaçırıyorsunuz türlü oyunlarla. Şehir inancını yitirmesinde ne yapsın ? Soruyorum size. Televizyonunuzun başındayken bile 2011 öncesi olduğu kadar heyecanlımıydınız ? Televizyondan izlerken bile artık eski heyecan tahmin ediyorumki hiç bir taraftarımızda kalmamıştır.
Ben 2011 öncesi tvde (yerli-yabancı) futbol maçı gördüğüm zaman başından ayrılmazdım. Şimdi ise Trabzonspor'un maçını bile zor izliyorum bırakın Avni Aker'e gitmeyi.
İnanç eksikliği var hepimizde. Bu şike sürecinde zafere ulaşmadan veya tekrar şampiyon olmadan geri gelmez. Artık Trabzon'a sallamaktan vazgeçmeli herkes. Trabzonspor Trabzon'da doğdu. Kurtuluşu yine bu şehirdedir.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Sürekli göç veriyor şehir hala nüfusla orantı yapanlar var. Ve o tribünlerin boşluğu şehrin takımdan uzaklaştığını gösteriyor. Misal Trabzonspor Kocaeli-Sakarya arasında bir yerde oynasa eminim her maç en az 30.000 kişiye oynar çünkü takıma bağlı ve belli bir maddi güç'e sahip insanların %85'i burada . Bunlar öylesine maça giden değil bakın dikkat edin kemik taraftar. Tabiki Trabzonspor Trabzondan taşınmalı geyiğine girmeyeceğim ama şunuda unutmayın Trabzondaki insanların ekonomik-sosyal durumları ülkenin çok gerisinde
demek ki trabzonu öyle dışardan küçümsemekle olmuyor. Trabzonspor da Trabzona büyük değildir. günde 2 3 paket sigaraya ayda 200 300 lira veren insanın ayda 2 maça 20 lira verememesi tamamen akılla alakalı bir durumdur ceple değil..
Yorum
-
Ben stadyum projesini çok eleştirmiş biriyim.
Siyasi erki de çok eleştirdim.
Yapılış şekli v.s her konuda eleştiride bulunabiliriz.
Ancak;
Stadyum kapasitesi tüm eleştirilebilecek mevzuların en sonunda bile değil.
2010-2011 sezonuna bakalım?
Şehirle bütünleşme olduğu, takımın beklentilere cevap verdiği sezon?
Sonraki sezonlarda tribünlerin boş kalmasına sebep olan çok fazla etkenler var.
Evet Trabzon insanı ekonomik olarak çok iyi seviyede değil. Bu doğru.
Eklemek lazım bunun yanına Trabzon şehri insanın parasını harcayacağı eğlence,sosyal ortam olarak da tek konu bu.
Ve yine eklemek lazım bağlılık hala devam ediyor.
Etkenleri şehirde olan objektif insanlar biliyor.
Dışarıdan bazı kişilerin kombineleri alıp, dağıtma organizasyonları...
Gruplara peşkeş çekilip stadyum önlerinde satılması gibi bir çok örnek var insanları soğutan.
Tabii şike mevzusunu da katalım.
Takımın son 2 sene leş atmasını da katalım.
Yönetimsel olarak da küsmüş insanları da katalım.
Ortaya çıkan tabloya böyle bakalım.
3 sezon önce 50 tl'ye sattığın maraton biletini son 2 sezonda 20 liraya satamamanın sebebi ekonomik nedenler değildir.
Önce burada anlaşalım.
Trabzon şehri "hala" gelişmemiş ve hala ciddi bir istihdam yatırı alamasa da önemli bir turizm patlaması yaşıyor.
Ve bunun dönüşleri elbette olacaktır.
Dediğim gibi 3 sene önce 50 liraya sattığın bileti seneye ciddi bir bütünleşme ve takımın vaad ettiği güvenle aynı ya da biraz altına daha fazlasını satarsın.
Bunlar yönetim organizasyonları ile alakalı.
40 bin kişi ortalamaya oynayamazsın belki ancak senelik 30 bin ortalama gayet yeterlidir.
Buna uluslararası organizasyonu da dahil ettiğinizde kapasite gayet makul.
Bundan 5 sene öncesi idi sanırım.
Gürcistan-Rusya arasında oynanacak Rugby maçı bu şehire verildi.
Biz bu maçı Akçaabat Fatih Stadyumunda 7-8 bin kişiye oynattık!
Düşünebiliyor musunuz? Böyle bir organizasyonu bu şehre 40 bin kişilik stadyumda oynattığımızı?
Şehre hem turist hem maddi anlamdaki katkısını?
İleri dönük düşünmek yani "vizyon" böyle olur.
Günlük düşünülmez bu ölçekte büyük yatırımlarda.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürekli göç vermiyor şehir. karşılıklı göç oluyor diyelim. trabzonun ekonomisi ortalamanın çok altında demişsiniz. resmen sallamışsınız. trabzonda 3 tane avm var forum avm geçen ay 2 milyona yakın ziyaret edilmiş. diğerlerini bilmiyorum heralde toplamda 3 milyon vardır. bir çok ilde olmayan mağazalar yemek yerleri kafeler trabzonda bolca var nüfusuna kıyaslarsak sakaryadan daha öndedir. akçaabat da yan yana 3 4 tane köfte salonu var körfezde arkadaşım çalıştığı için biliyorum günde 200 kilonun altına düşmüyorlar diğerlerini siz düşünün.. meydanda açılan lüks cafelerde oturacak yer bulamıyorsunuz sayıları gittikçe de artıyor. uzun sokakta yan yana aynı markaya ait giyim, yemek yerleri açılıyor sebebi? her yer milyonluk villalarla doldu. 300 500 binlik rezidanslar yükseliyor.. ktü ve avrasya üniversitesiyle 70 binin üzerinde ki öğrenci grubunu stada çekse yönetim belli kampanyalar düzenlese kombineler satsa otobüs kaldırsa vs sırf bunlar 10 15 bin doldurur o stadı..
demek ki trabzonu öyle dışardan küçümsemekle olmuyor. Trabzonspor da Trabzona büyük değildir. günde 2 3 paket sigaraya ayda 200 300 lira veren insanın ayda 2 maça 20 lira verememesi tamamen akılla alakalı bir durumdur ceple değil..
* Ayrıca Trabzonu küçümsemekde neymişEn son SEDAT tarafından düzenlendi; 13.06.2014, 19:07.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Avm ziyaretçi sayısı o şehrin gelişmişliğiyle ilgili bilgi vermez bilakis hiçbir yer olmadığı için hadi bir avm yapalım mantığını gösterir. Sanayi ? Yok.
* Ayrıca Trabzonu küçümsemekde neymiş
üstte ganzilis çok güzel yazmış. şampiyonluğa oynadığımız sezon hatta bir önceki sezon maratonda 50 liraya sattığın ve bitirdiğin biletleri yeni statta 40a satar yine bitirirsin. sorun trabzon şehri değil hele ekonomisi hiç değil..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum