İlk olarak polatmu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
horyanli
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldu bittiye getiren ben değilim. Onu yapanlara gidip soracaksınız. Tepki koyacaksanız zamanında yapacaktınız. Stad ihale edilmiş inşaat başlıyacak, " sirk çadırı" diye düştünüz ortalığa. Geçti bor'un pazarı sür eşşeği niğde'ye derler bu duruma.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuve stadyumun üstüne stadyum tanimamkeske bizimki böyle olsa (not:41binlik)
120 loca
sahaya mesafesi en yakin yerinden 7,5 metre
en üstden 49m
Yorum
-
Bizim stad Spartak Moskova'nın stadı gibi olacakmış. Ama yanlış anlama olmasın daha güzeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stad Spartak Moskova'nın stadı gibi olacakmış. Ama yanlış anlama olmasın daha güzeli
Yorum
-
Vasili haklı. Baştan burnumuza halkayı taktırmayacaktık. Baştan itiraz edecektik. Şimdi etsen halka burna takılı, çeker götürür istediği yere. Şimdi desen geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye diye atıp tutabilirler. Hem suçlu hem güçlü misali. Bize de polyanacılık oynamak düşüyor. Bak 4 tarafında çatı var, bak merdiven dıştan gözükmüyor, bak çatı hafif olacak vsTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence stadın tek kötü yanı mainzdan çalıntı olması. real madrid için alınan çimleri alırken ses çıkarmayıp bide övündük. noldu dandirik çimlere yosun oldu gördüğünüz gibi. diğer takımlara yapılacak stadların projedeki gibi olacağınımı zannediyosunuz. stad devasa bişe olacak avni akere bakarak 40000 kişi az değil hem de denizin kıysında.
bence önemli olan stadın hızlı bir şekilde yapılmasıydı. şimdiye kadar elli kere yapılmalıydı. önemli olan stadın ne zaman bitirilebileceği.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş o koyduğun resmi, forum sitelerine yükleyen zaten benim. skyscrapercity/horyanli. O resim 5. kat planı.. Stadın 5 katlı olacağı anlaşılıyor.
Senin şu resimlerde baktığın stadın 3. katına giriş yani giriş alanının altında 2 kat daha var. resimlere dikkatli bakarsan o podyumun alt katında dör bir taraftaki dükkanları görebilirsin.
Ayrıca koyduğun resimdeki tribün arkalarının görünmesi sadece "Kale Arkası" tribünlerinde öyle. Kat planında da Maraton ve Kapalı tribünde, bahsettiğin gibi odaların, kapalı alanların olduğunu görürsün. Yani Maraton ve Kaplı tibünün girişi bahsettiğin diğer stadlar gibi, podyumun üstünde 3 kat, altında 2 kat var.
Dünyada bir çok stad var böyle kale arkalarına girişi olan, gayet normal bir şey. Ki kale arkalarının da Podyum altında ki 2 katı dükkanlarla kaplı.
Bahsettiğin tribun arkaları dışardan görünmüyor, yani kapalı alan gibi, çatı içerisinde kalıyor. resim de meydan da gibi görünüyor açıdan dolayı.Ben o resmi projenin animasyon videosundan Print Scren yapıp tinypic adresine upload etmiştim...Halada aynı linkte duruyo...
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO resmi yükleyen senmisinBen o resmi projenin animasyon videosundan Print Scren yapıp tinypic adresine upload etmiştim...Halada aynı linkte duruyo...
horyanli
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO resmi yükleyen senmisinBen o resmi projenin animasyon videosundan Print Scren yapıp tinypic adresine upload etmiştim...Halada aynı linkte duruyo...
animasyonu yapan benim....
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu dolguyu istemeyenleri, "Trabzon değişmeseydi" diyenleri anlamıyorum.
Trabzon büyümeli, gelişmeli, modernleşmeli artık.
Yeni spor tesislerine, stada, eğlence merkezlerine ihtiyacı var bu şehrin.
Buraya gelen futbolcu taraftarı seviyor ama şehri sevemiyor. Bamba saçını ördürmek için her hafta İstanbul'a gidiyordu.
Birkaç sene önce aldığımız kaleci stadı beğenmeyip imza atmamıştı.
Geçen sene basketbol takımımızda oynayan Elton Brown sürekli taraftarı sevdiğini ancak şehirde eğleneceği bir yerin olmadığını söylüyordu.
Şu Değirmendere ve çömlekçi çöplüğünü yıkıp değerlendirmeli belediye.
sortie ,renia mı yapılacak
ok o zaman tamamdır !
ben akyazı yerine mevcut yerinde tercih ederdim demek istedim sadece bu ,trabzon tabi ki büyümeli bütün derdimiz bu ,sana katılıyorum..
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan da yapılmakta olan yeni Spartak Moskova stadı. 45 bin kişilik. 3 kat loca var. Bizim tribunleri de aynı böyle olur. Çatı dizaynı farklı bir tek. Bence güzel.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Juventus'un Stati örnek alinabilinirdi mesela. Dortmund'un stati, cok stat var iyi olan.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bjk başkanı Fikret Orman harıl harıl çalışıyor. Stad projesini 24 şubat'ta açıklayacakmış. En sonra Doğuş ile stadın işletim hakkı(localar,vip,koltuk satışı) konusunda anlaşmaya vardılar.
gs eski başkanı Adnan Polat projenin oluşmasına, tasarlanmasına ve stadın yapılmasına varınca kadar işin takipçisi oldu.
fb başkanı aziz yıldırım keza stadı kendi imkanları ile yenileyip bu modern hale getirdi.
Peki bizim başkan projeye hakkında neden bir iki kelam etmiyor. Projenin oluşmasında neden etkili olmadı. Hes projesi kulübe gelir sağlaması açısından önemli kendisini kutluyorum. Ancak stad meselesinde kulübün çıkarlarını savunmakta aciz kaldı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum