Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antalya Stadı elektriğini kendi üretecek!
    Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Antalya’da inşa edilen 33 bin kişilik stadyum, elektriğini kendisi üretecek.
    13/08/14 09:30
    23 Haziran 2013’de temeli atılan ve 100. Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda inşa edilen stadyumun Nisan 2015’de tamamlanması hedefleniyor.

Yapımı hızla devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu, antik kentlerden esinlenilerek arenaya benzetildi ve 360 derece tam daire olarak tasarlandı. Rengi ise kırmızı-beyaz olacak.

Stadın çatı bölümü ise özel olarak hazırlanıyor. 16 bin metrekarelik çatı ile tüm tribünlerin üzeri kapatılacak. Çatının 13 bin metrekarelik bölümünde yer alacak güneş enerji panelleri ile elektrik üretilecek, stat kendi enerjisini karşılayacak. Ayrıca çatının 5 bin metrekarelik bölümü çimlerin güneş alabilmesi için şeffaf malzemeden yapılacak.

UEFA kriterlerine uygun şekilde hazırlanacak statta 44 loca bulunuyor. 8 bin metrekarelik ticari alanın da yer alacağı statta bin 200 araçlık otopark yer alıyor. Stat, maç olmadığı günlerde ise faal olan bir tesis olacak. Özellikle kış aylarında spor turizminde de kullanılacak.

Stadyumun yanında 10 bin kişilik spor salonu, 3 bin 500 seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu ve buz paten salonu inşaatı da devam ediyor.
    Toki Haber
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Işıklandırma sistemleri net değil. Belki çok daha kaliteli bir sistem uygularlar. Şuan ilk yapılan mimari çizim üzerinden grafik çizim yaptım. O yüzden belirttim zaten belli olmayan şeyler var tahmini çizimdir diye.
      o merdivenler illa gözükecek yani o iğrenç görüntüyü oluşturmak için ellerinden geleni yapıyolar. zaten kıskanmasın kimse bizim projeyi dimi..

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dış görünüş çok kötü be
        hemde inanılmaz kötü.. türkiyedeki en kötü dış görünüm iddia ediyorum berbat bi görüntü oluşacak.

Yorum

• niye kötü görünsün.. bence farklı ve güzel olacak..

Yorum

• Güzellik kişiye göre değişir

Yorum

• stad güzel olacak güzel,bu ara kamerdan seyrettiğim kadarıyla biraz yavaşlamış sanırım ..
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Yorum

• Çalışmalar bu aralar yavaşama hızlanır. İç mekanlardaki çalışmalarda var. Duvarlar ör ör bitmiyor.
                  https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Locaları ne güzel kamufle etmişler. Bunu Erol Ağaoğlu'na göstermek lazım.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Röportajdan bazı satır başları..

- @AgaogluErol : Havalimanından Akyazı'ya kadar raylı sistemi mutlaka yapmak istiyoruz. Bu daha önceki projede vardı, sonradan çıkarıldı.

- @AgaogluErol : Önceden tüm dolgu alanı bizimdi. Daha sonra Sadri Şener iade etti. Biz o alanı da istiyoruz Bununla ilgili projelerimiz var

Çok önemli bunlar !
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Soru ;

Bu sezon içerisinde Avni Aker'de maça gitmek istiyorum hayırlısı ile. Stattan ileride çoluğuma çocuğuma olmazsa yaşlanınca kendim bakmak için bir hatıra almak istiyorum, koltukları zemine bağlayan vidaları yıldız tornavida mı söküyor düz tornavida mı ? Bilen varsa bilgilendirebilir mi ? Teşekkür ederim.
                        Sorun hakkında bilgim yok fakat rostov maçına gidicem inşallah senin için dikkat ederim.

Aslında çok güzel bir soru sordun, ben avni aker den bir parça istiyorum mesela koltuk, çim vb.

Hatıra olması açısından kulübümüz koltuk, çim, tuğla vb. gibi şeyleri ücretle satışa çıkarır mı ?

Hem kulüp kazanmış olur, hem taraftar olarak hatıramız olmuş olur...
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun hakkında bilgim yok fakat rostov maçına gidicem inşallah senin için dikkat ederim.

Aslında çok güzel bir soru sordun, ben avni aker den bir parça istiyorum mesela koltuk, çim vb.

Hatıra olması açısından kulübümüz koltuk, çim, tuğla vb. gibi şeyleri ücretle satışa çıkarır mı ?

Hem kulüp kazanmış olur, hem taraftar olarak hatıramız olmuş olur...
                          bizimkiler son maçlara doğru sökerler herşeyi ama illaki kulüp avni aker maketleri falan yapıp satar
                          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• statın kapalı tarafı apartman gibi duruyor..o ne öyle kat kat localar..

Yorum

• Tum alani kulubumuze vermisler sonra Sadri bey kira vermemek icin tum alani iade etmis... Ne ucuz laflar bunlar. Giydirin Sadri baskana bakalim.. Yakisir size
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Soru ;

Bu sezon içerisinde Avni Aker'de maça gitmek istiyorum hayırlısı ile. Stattan ileride çoluğuma çocuğuma olmazsa yaşlanınca kendim bakmak için bir hatıra almak istiyorum, koltukları zemine bağlayan vidaları yıldız tornavida mı söküyor düz tornavida mı ? Bilen varsa bilgilendirebilir mi ? Teşekkür ederim.
                                Koltuk bağlantıları vidalı değildir Emirhan cıvata ile bağlanmıştır sen bence yanına kurbağacık ya da ingiliz anahtarı takımı al diycem ama tabi stada sokabilirsen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X