Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnternet başında kopyala yapıştır haberciliğinin önüne geçilemiyor ne yazık ki.
    Emin olun şurada kalemi kuvvetli çok daha fazla kişi var.
    f1bekir den fotoğraf nasıl çekilir öğrenmesi gerekenler var.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Cumartesi gününe şurada ne kaldı ki f1 bekir kardeş zaten 24 saat içinde derse başlayacak öğrenirler biraz gerçi öğrenmek içinde akıl lazım o da onlarda eksik...

Şimdiden ellerine kollarına sağlık bekir kardeş hakkın zor ödenir senin...
      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Birkere daha söylüyorum bekir abi Allahın aşkına şu fotoğraflarına imza falan koy bu çakallara bırakma emeğini. Görüyorsun gazeteci diye geçinenler nasıl fotoğraf çekiyo. Ayrıca başka forumlarda gazeteciyim diye geçinenlerde bizzat f1bekirin fotolarını kullanarak BMN ye hakaret edebiliyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
        En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 16.05.2014, 21:47.
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet bunu unuttuk yaa. aslında sırf buna özel bir başlık açıp yetkililere hatırlatmalıyız.
          ''Keskin Nişancılar nereye yerleşecek''

Allahsız kitapsız şikebahçeli emek hırsızları Trabzona geliyorlar. Onları korumak için çevre illerden gelen güvenlikçilerin de yerleşebilecekleri siperler de kazılması stat etrafına
          yine aynı hataya düşüyoruz. evet fb'den nefret ediyoruz ama tepkimizin hedefi fb değil onu koruyup kollayanlar olmalı. fb'ye öfkemizden kendi takımımızı izleyemiyoruz!
          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
          my name is onur....
          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Eyvallah dostlar, sağolasınız. Onurlandırdınız beni.

Bu yorumları gördükçe iyi ki bu işe başlamışım diyorum.

Aslında ilk Hayri Gür'de başlamıştım bu fotoğraf işine. bekir61 diye adaş bir arkadaş vardı, Almanya'dan. O çok rica etmişti, Trabzon'daki arkadaşlardan biri fotoğraf çeksin, merak ediyoruz diye. Ben de gidip çekmiştim sırf onun için

Diğer EYOF tesislerini de çekmeye çalışmıştım. E stadı çekmemek de olmazdı

Ben de bekir61'e teşekkür ediyorum ama kendisini göremiyorum uzun zamandır, nerdesin adaş

Yorum

• Renkler bu tonda olmasi lazim

Yorum

• Aaa west ham in kale arkasi bizim stad) alt katin giris cikislari haric sira sayisi falan benziyor gibi.Bilen biri baksa ayni mi diye

Yorum

• Mühendisin dedigine bak..tabiki o dediklerini toki cidiye almaz..haha cok komikler yalandan bisey degil bu ..itibar etmeyin, bilgisiz insan bu haberci.. nekadar yalan haber yaptiklarini biliyoruz saten bu trabzon medyasinin...laga luga yapan aptalar..
                  !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Isiklandirmaya dikkat
                    En son Magic61 tarafından düzenlendi; 17.05.2014, 01:46.

Yorum

• stadın yapımı hızlı su ana kadar başından itibaren takip eden birisi söyleyebilir mi
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• yuklenıcı fırma dısındakı uzmanlar ? kim bu uzmanlar ? zemin kayiyormus ulan 7/24 bilmem kac tonluk vincler kamyonlar uzerinde duruyor batmiyorda 22 tane futbolcu tepinincemi saha batacak ? herseyi gectim oradaki muhendisler ilgilenen her kimse hepsimi aptal.. yahu bazen inanasimda gelmiyor degil ama bukadarinada inanmak istemiyorum. tam bir sacmalik
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Zemin kayması normal dolgudur bu .. forekazıklar bundan dolayı var

Yorum

• Desenize Tsubasa'daki gibi yer yer bombeli bir sahamiz olacak.

Kos kos bitmeyecek, bir mac 3 bölüm sürer artik.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Projeyi cizip bize musallat edene kus beyinli ahmak dedim yorumum silindi, dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Projeyi cizip bize musallat edene kus beyinli ahmak dedim yorumum silindi, dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
                                Çizen değil musallat eden, bakan olunca küçük dağları yarattığını sanmaya başlayan geri kafalının birinin dayatmasıyla yarım yamalak başlanıldı bu işe. "Görseli koyduk, geri adım atamayız" mantığı yüzündende elleri ayaklarına dolandı. Keşke hiç bakan olmasaydı, ne güzel eldeki tek proje Gümrükçüoğlununki kalacaktı...

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X