Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani basık olacak mı onu de
    Kısmen basık kısmen değil Benim görüşüm !

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok artık o kadar yüksek mi olacak çatı
      sivastan bi farkı yok yani
      hey Allahım sen sabır ver
      15 metre yüksekmi ? kale arkalarında !

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Çatı konusunda atlanılan nokta var çatının en üst kısmı 10 metre olacak ancak çatının saha zeminin üstünde ki en üst kısmı nerdeyse basın odasının seviyesinde olacak yani Sivas Malatya vs diğer toki stadları gibi göğe çıkmayacak çatı aşağı eğimli olacak dolayısıyla ses de sahanın içine yayılacak ve taraftar baskısı en üst seviyede olacak..

Yorum

• bizim çatı böyle olacak sanırım. yüksek ama etekleri dik değil.

Yorum

• Swarovskiler noldu?
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• sponsporluktan vazgeçmişler kunduracılarda kuyumcu açsak bize yeter diyorlarmış

Yorum

• :d :d
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim çatı böyle olacak sanırım. yüksek ama etekleri dik değil.
                  Paint versiyon

Yorum

• Çatı bitmiş hayırlı olsun

Yorum

• O "yaklaşık 1,5 metre" dediğim yer de 1,5 metre olmayabilir, çok hafif bir eğimle yükseliyor çatı, onu diyim. Paintteki eğimi görüp "bu ne yahu" demeyin Rahat anlaşılsın diye öyle yaptım.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O "yaklaşık 1,5 metre" dediğim yer de 1,5 metre olmayabilir, çok hafif bir eğimle yükseliyor çatı, onu diyim. Paintteki eğimi görüp "bu ne yahu" demeyin Rahat anlaşılsın diye öyle yaptım.
                        Adam gibi bir animasyon yapmadılar ki bizde bu soruları sana sormayalım direkt görelim ama yok napalım

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O "yaklaşık 1,5 metre" dediğim yer de 1,5 metre olmayabilir, çok hafif bir eğimle yükseliyor çatı, onu diyim. Paintteki eğimi görüp "bu ne yahu" demeyin Rahat anlaşılsın diye öyle yaptım.
                          o çizgi dümdüz olmayacak mıydı ya, buradaki bi kesitte sanki öyleydi. 1e 1.5 değilde 1e1 gibiydi diye hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam gibi bir animasyon yapmadılar ki bizde bu soruları sana sormayalım direkt görelim ama yok napalım
                            Evet, onlardan hayır yok.

Bari bizim mühendis-mimar-bu işlere eli yatkın arkadaşlar bi el atsın şu işe, paintlerde uğraştırmayın beni

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o çizgi dümdüz olmayacak mıydı ya, buradaki bi kesitte sanki öyleydi. 1e 1.5 değilde 1e1 gibiydi diye hatırlıyorum.
                              1,5 çok fazla oldu da, hafif eğim var yani, tam düz değil.

Yorum

• Ama çok hafif, düze yakın

Ben 1,5 metreyi atmışım biraz, kesitlere bakınca çok hafif bir eğim görünüyor. Tam ölçemiyorum, 1,1 veya 1.2 metre olur belki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X