Çatı konusunda atlanılan nokta var çatının en üst kısmı 10 metre olacak ancak çatının saha zeminin üstünde ki en üst kısmı nerdeyse basın odasının seviyesinde olacak yani Sivas Malatya vs diğer toki stadları gibi göğe çıkmayacak çatı aşağı eğimli olacak dolayısıyla ses de sahanın içine yayılacak ve taraftar baskısı en üst seviyede olacak..
O "yaklaşık 1,5 metre" dediğim yer de 1,5 metre olmayabilir, çok hafif bir eğimle yükseliyor çatı, onu diyim. Paintteki eğimi görüp "bu ne yahu" demeyin Rahat anlaşılsın diye öyle yaptım.
O "yaklaşık 1,5 metre" dediğim yer de 1,5 metre olmayabilir, çok hafif bir eğimle yükseliyor çatı, onu diyim. Paintteki eğimi görüp "bu ne yahu" demeyin Rahat anlaşılsın diye öyle yaptım.
Adam gibi bir animasyon yapmadılar ki bizde bu soruları sana sormayalım direkt görelim ama yok napalım
o çizgi dümdüz olmayacak mıydı ya, buradaki bi kesitte sanki öyleydi. 1e 1.5 değilde 1e1 gibiydi diye hatırlıyorum.
Yorum