Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bozuk da olsa stadın bu açıdan resmini ilk kez gördüm. Fotoğrafı başka bir forumdan aldım ama Cihan İnce isimli arkadaş tarafından buraya 2012 tarihinde eklenmiş. Mete Arat tarafından kendine gönderilmiş. Demek ki başka görseller de mevcut olabilir. Yahu koca taraftara attıkları %25 yalanı ve yaptıkları görsel eziyetini Sivas'a bile yapmadılar.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• o TTArena'daki loca'ya gittim ben.
      Adana Yüzevler restorani orasi. cok güzel yapilmis vallahi. maca geldik locadan ciktik koltuklarimiza oturduk. mac oynanirken icerde kabaplar cizciz pisiyordu hersey hazirlaniyor. devre arasi iceri giriyorsun direk sicak yemeklerin geliyor önüne devre arasi yemek, cay tatli filan geciyor yeniden cikip macina devam ediyorsun.

orasi loca olarak geciyor ama orasi bildigin restoran yani. 70-80 kisilik koltuk'da var asaga yukari. kale arkasinin yarisi o restoran sayilir. yani öyle parca parca oda degil baya bi uzun. 30 metre filan vardir belkide uzunlugu.

yani bizim localarla kiyaslanamaz.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o TTArena'daki loca'ya gittim ben.
        Adana Yüzevler restorani orasi. cok güzel yapilmis vallahi. maca geldik locadan ciktik koltuklarimiza oturduk. mac oynanirken icerde kabaplar cizciz pisiyordu hersey hazirlaniyor. devre arasi iceri giriyorsun direk sicak yemeklerin geliyor önüne devre arasi yemek, cay tatli filan geciyor yeniden cikip macina devam ediyorsun.

orasi loca olarak geciyor ama orasi bildigin restoran yani. 70-80 kisilik koltuk'da var asaga yukari. kale arkasinin yarisi o restoran sayilir. yani öyle parca parca oda degil baya bi uzun. 30 metre filan vardir belkide uzunlugu.

Eyvallah, anlamaya çalıştığım buydu

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o TTArena'daki loca'ya gittim ben.

"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olay tüm yönleriyle aydınlatılmıştır, katkı veren herkese teşekkür ederiz

Yorum

• aslinda bizdede kale arkasina öyle 50 kisilik bi akcaabat köftecisi yapilabilir mesela. odra diyelim 6-7 locami var? ver onlarin parasini birlestir hepsini. iste nebilim cemil usta alir yapar. gidersin macini izlersin devra arasi iceri girip yemegini yersin. yani acayip güzel bi sistem vardi ttarena'da.
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alt katın en üst tarfındaki 2 sıra koltuk yeni localara ayrılacak, bu kadar basit, aynı Konya'daki gibi..
                Bekir bu kesin mi? Sanki loca önlerine 2 basamak yapılabilir diye birşeylerde okumuştum. Vip için miydi hatırlamıyorum. Locaların hemen önlerine çok aşırı yükseklikte olmayan 2 basamak yapılarak halledilemez mi bu durum? Locanın hemen ön tarafından biraz çalınır ama en azından alttaki 2 basamağı kurtarırlar. Diğer yandan alttaki resimde görünen o devasa yüksekliği kapatmak için de bir bahane olur. Aksi halde çok kabul edilmese de, öndeki 2 basamak kullanılınca o locaları kesinlikle kapatamayacaklar. Gömük görünmeyecek. Resimde görüldüğü gibi üstteki 2.kat uzantısı da locaların kabak gibi görünmesini kapatamıyor. Aynı uzantı Mersin'de de var ve orada da loca kamufle edilememiş. Yani Mersin Arena görüntüsünden kaçış olmayabilir. Çünkü locaları tribünden ayırmak için o 2 basamağın önüne duvar da örmeleri gerekiyor -ki çalınan basamak sayısı 2 değil 3 basamak ta olabilir. Başakşehir stadyumunda olduğu gibi tribün ve locayı ayıran duvarı kastediyorum. Yani alttan 3 basamak da gidebilir.

En son erolizmts tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 16:35.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekir bu kesin mi? Sanki loca önlerine yapılabilir diye birşeylerde okumuştum çünkü. Locaların hemen önlerine çok aşırı yükseklikte olmayan 2 basamak yapılarak halledilemez mi bu durum? Locanın stada açılan kapısının hemen ön tarafından biraz çalınır ama en azından alttaki 2 basamağı kurtarırlar. Diğer yandan alttaki resimdeki o devasa yüksekliği kapatmak için de bir bahane olur. Aksi halde çok kabul edilmese de, öndeki 2 basamak kullanılınca o locaları kesinlikle kapatamayacaklar. Resimde görüldüğü gibi üstteki 2.kat uzantısı da locaların kabak gibi görünmesini kapatmıyor. Çünkü aynı uzantı Mersin'de de var. Mersin Arena görüntüsünden kaçış olmayacak. Çünkü locaları tribünden ayırmak için o 2 basamağın önüne duvar da örmeleri gerekiyor ki bu 2 basamak 3 basamak ta gidebilir. Başakşehir stadyumunda olduğu gibi. Yani alttan 3 basamak da gidebilir.

Mühendis arkadaş iki basamak gidecek demişti Erol, onun yalancısıyım

Bizim localar görünecek evet, Mersin'deki kadar göze batmaz belki ama tam istediğimiz gibi de olmayacak yani.

Dediğin gibi bir çözüm teknik olarak mümkün mü bilmiyorum, oradaki mesafeler falan ne durumda, camın önü iyice kapanır mı falan filan... ama öyle olmayacak yani sonuç olarak.

En güzeli üst kattaki basamakları aşağı sarkıtmaktı ama nedense öyle yapmadılar...

Yorum

• Belki o iki sıranın biri bahsettiğin o duvar için kullanılır, locanın ikinci sırası dediğin gibi camın hemen önüne yapılır bilemiyorum.

Yorum

• zenginin parası züğürdün çenesini yorar.

Yorum

• arkadaşlar kapasite konusunda kaşırdığımız bir şey var.sonradan eklenen localar tribünlerin yüksekliğini artıracağı için kapalının yüksekliği türbünlerin yüksekliğinin eşit olabilmesi için yükseltilmeyecekmi?bu olay stadı hem daha heybetli gösterir ve kapasiteyi artırır diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
                        haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar kapasite konusunda kaşırdığımız bir şey var.sonradan eklenen localar tribünlerin yüksekliğini artıracağı için kapalının yüksekliği türbünlerin yüksekliğinin eşit olabilmesi için yükseltilmeyecekmi?bu olay stadı hem daha heybetli gösterir ve kapasiteyi artırır diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
                          Localar yüksekliği arttıracağı için ilk katın 2-3 sırası iptal edildi. Yükseklikte değişme yok yani. İptal edilen sıralar için zaten kapasite korkusu.

Nerede yazıldığını hatırlamıyorum ama aklımda tribün kapasitesi düştü ama stadın genel kapasitesi aynı diye bir yazı var. Bir yerden aklımda kalmış ama tam hatırlammıyorum
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunu bunu alin burdan..elestirecem diye b.kunu cikarmayin herseyin

elestiren de olacak , begenen de olacak,

elestiriye tahammul etmeyi bilen de olacak sevgili kardesim,

adam kufur etmemis hakaret etmemis , hatta keyifli bir ileti atmis,

bunda bu kadar ofkelenecek ne buldugunu pek anlamadim acikcasi

Yorum

• ğs locaları

iç kısımlarını gösteren resimler bulamadım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X