Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu stadın protokolündeki localar bizimki gibi.
    edit: Varşova Ulusal Stadyumu (Polonya)
    En son burakilic tarafından düzenlendi; 18.05.2014, 13:10.

Yorum

• bu hangi stad

Yorum

• 10 numara stadyum oluyor. Heybetli bir duruşu var.
        Anadoluya yapilan diger stadyumlardan 2-3 gomlek daha iyi bir stadyum bana gore.
        Podyumun bu kadar guzellik katacagini hic tahmin etmezdim!

Yorum

• yapılan bütün stadların içinde bizim ki ,bursa ve bjk stadları farklı mimariye sahip diğerleri fotokopiden çıkmış gibi birbirinin aynı sadece kapasiteleri farklı

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Stadimiz bomba gibi oluyor masallah..hele cevre duzenlemesiyle acaip olcak
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bu localarin bulunduğu bolgedeki beyaz paletlerde ne var acaba.Baya bi paket dizmisler oaraya.Bilgisi veya fikri olan var mı acaba.Ust kat alt kata gore daha dik olacak galiba.Bekir bey şantiyeye girip icerden resim cekmek yasak mı. Eğer firsatiniz ve imkaniniz olursa resimli bir röportaj yapma şansınız var mı acaba zahmet olmassa.Biliyorum biraz fazla şey istiyorum ama inanın sizden başka bilgi ve resim alabildigimiz kimse yok.Yönetim bilgi vermez, mutahit bilgi vermez, yerel medya desen zaten tam bir feleket.Daha doğru düzgün resim bile cekemiyorlar.Biliyorum sizin işiniz değil ama şurası soyle olacak, burda şu olacak, vb. Şekilde hem resim çeker hemde oradaki bir bilenden bilgi alabilirseniz çok memnun oluruz.Yapabilirseniz Allah razı olsun, yapamazsanız da canınız sağ olsun.

Yorum

• En cok hosuma giden kisim tribun koselerinin ucgen olmasi ingiliz stadlari gibi

Yorum

• ambulans çıkışları mı o köşedekiler neyse artık, atmosferi kötü etkiler gibi duruyor.

Yorum

• Tribünlerin sahaya uzaklığı konusunda son durum nedir?10 ila 8,5 metreler konuşuluyordu,bir değişiklik oldu mu acaba?
                    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu localarin bulunduğu bolgedeki beyaz paletlerde ne var acaba.Baya bi paket dizmisler oaraya.Bilgisi veya fikri olan var mı acaba.Ust kat alt kata gore daha dik olacak galiba.Bekir bey şantiyeye girip icerden resim cekmek yasak mı. Eğer firsatiniz ve imkaniniz olursa resimli bir röportaj yapma şansınız var mı acaba zahmet olmassa.Biliyorum biraz fazla şey istiyorum ama inanın sizden başka bilgi ve resim alabildigimiz kimse yok.Yönetim bilgi vermez, mutahit bilgi vermez, yerel medya desen zaten tam bir feleket.Daha doğru düzgün resim bile cekemiyorlar.Biliyorum sizin işiniz değil ama şurası soyle olacak, burda şu olacak, vb. Şekilde hem resim çeker hemde oradaki bir bilenden bilgi alabilirseniz çok memnun oluruz.Yapabilirseniz Allah razı olsun, yapamazsanız da canınız sağ olsun.
                      Yanıma mühendis vermeden içeri sokmuyorlar hocam. Dün iki kere gittim ama bütün mühendisler sahadaymış, kimseyi bulamadım idari binada. Dolayısı ile içeri de giremedim.

Bir de orda çalışanların da bi sürü işi var, çok yormak istemiyorum çünkü en az bir sene daha gidip geleceğiz oraya inşallah.

O yüzden öğrenmek istediğiniz şeyleri yazarsanız ben fırsatını bulunca toplu halde sorar cevaplarını almaya çalışırım.

O paketler de benim görebildiğim kadarıyla köpük tarzı bişeydi. Mantolama işlemlerinde kullanılan malzemeler var ya onlardan sanırım...

Bir de ben idari binaya gittiğimde kameralı bi ekip stad inşaatına doğru gidiyorlardı ama ne amaçla çekim yaptılar bilmiyorum.

Ben çok bakamadım dünden beri, yeni bi haber var mı yerel medyada?

Düzeltme: Bir arkadaş o paketlerin içinde "YTONG" olduğunu söyledi. Yani beyaz renkli tuğla diyebiliriz. Duvar yapılacak onlarla yani sonuç olarak

Haftaya kesin inşaata girmek lazım artık, belki de numaralı tribünün içi şekil almaya başlamıştır
                      En son f1bekir tarafından düzenlendi; 18.05.2014, 18:14.

Yorum

• Bu resme göre localar tribün içine gömme şeklinde olacak kadir has ve mersindeki çirkin görüntü ortaya çıkmayacaktır.
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu resme göre localar tribün içine gömme şeklinde olacak kadir has ve mersindeki çirkin görüntü ortaya çıkmayacaktır.

Bunu nasıl anladınız ? Cidden bilmediğimden soruyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Biraz daha ya pil dimi anlicaz onu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• En cok hayiflandigim sey yapimina baslanmasindan itibaren stadyuma hakim bir tepeye zaman ayarli bir kameranin koyulmamasidir. düsünsenize günde iki tane fotograf cen bir makina ve stadyumun acilisina ilk maca kadar sürüyor bu. ortaya cikacak seyi hayal edebiliyor musunuz!

söyle birsey:

https://www.youtube.com/watch?v=xmBqTziwu88
                              En son blues tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 12:22.

Yorum

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunu nasıl anladınız ? Cidden bilmediğimden soruyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen bende merak ettim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X