bu stada aileleri çekmedikçe kolay kolay dolduramayız. bu yüzden 3-4 kişilik bir ailenin bütçesini sarsmayacak fiyatlar belirlenmeli. locayı, vip koltukları satarak para kazanmaya bakıp diğer taraflardan gelir elde etmeyi 2. plana itmeliyiz.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Tüm eleştiriler bir yana, özellikle stadyum üzerine inşa edilen platform ile birlikte çok orijinal bir stadyum olacak....
Yeter ki bu stadyum altındaki platformun ticari olarak iyi şekillendirilsin. yani sinema, cafeler, alışveriş birimleri ile maç günlerinin tam bir şenliğe dönüştürsün... tabi bir de dış cephenin kaplanması ve ışıklandırılmasının çok güzel dizayn edilmesi lazım....
Ama sonuç olarak ben eleştirilerin çok üzerinde bir stat olacağını düşünüyorum....
Kapalıda localar yapılmaya başlanmış.Fakat alt türbünlerin çıkışında köşeleri duvarla kapatmışlar her iki köşede de.Acaba oralara ne yapacaklar.İnşallah dışını güzel bir renge boyarlar yada siyah cam ile kaplarlar.Bir de kale arkaları dışardan gözükecek diye endişemiz vardı ama yuvarlak kolonlar ayrı bir hava katmış.Yanılmıyorsam bjk nin de üs kat bu şekiklde bakarsanız.Bence mebran ile stadın dışı kaplanınca merdiven altları gözükmez.Olmadı ilerde biraz baskı yaparsak cam ile de kapatabiliriz diye düşünüyorum.Bekir bey resimler için teşekkür ederiz harika resimler.Bence stad güzel olacak.
Evet benim korktuğumda o. Avni Aker'in kamerası çok güzeldi. Bu kamera maçtan soğutuyor resmen. Yinede bi ümit değişir belki kameranın yeri ama zor. kötü oldu bu :|
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Resimler için teşekkürler Bekir.
Stadı ilk başta çok berbat buluyordum ama yapıldıkça güzelleşiyor mudur nedir hoşuma gitmiyor değil silueti iyice belli oldukça.
Yorum