Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en azından tribün altlarını boyıycaklar tt arenadaki gibi bırakmamaları iyi haber

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin gösterdiklerin biraz tuzlu olabilir Bekir.
      Tabi temel sebep o zaten, kamu binalarındaki gibi en ucuza kaçılmış

Gerçi kamu binalarında bile vazgeçilmeye başlandı bu fayanstan ama neyse...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu çatı çok sevilecek...

kesinlikle çok sevilecek, stad basık çatı basık nasıl atmosferi olucak çok merak ediyorum

Yorum

niye ya bu fayanslar çok iyi. açık ferah cidden iyi yani bana göre bir de şu direkleri bjk stadı gibi güzel bi taşla kaplasaydılar ve ya farklı beyaz bir kaplama olsaydı çok daha güzel olurdu. ama sanırım diplerine fayans koyduklarına göre üstleri beyaz boya yapacaklar.

Yorum

Sanmıyorum Fatih, "TOKİ ile aramızda sorun yoktur" mesajı bu.

Ortalığı biraz karıştırdık ama hayıra vesile oldu

İnşallah devam ettirirler tabi.
            Ekip ruhu içerisinde ilerliyorsunuz
            Yani senin mücadelen olmasa kulübün bu işe el uzatacağı yok..
            Ortalığı karıştırmak lazım susunca onlarda susuyor çünkü..
            Birde şu çıkış tüneli için çok iyi bir çalışma yaparlar inşallah.
            Dümdük beyaza boyamazlar inşallah.!!

Yorum

• O fayanslardan daha önemlisi iç mekanın nasıl ışıklandırılacağı. Doğru bir ışıkla o fayanslar şıkır şıkır olur...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Hep imrenirdim başkalarının stadlarına.. Bu stad bize ayrı hava katacak hacılar..
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Bana ne bana ne, ben sevmedim

Yorum

• Pek umudum yoktu ama güzel olacak gibi.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• He bir de özellikle bugünki fotoğraflar için kulübe değil Bekir'e teşekkür edin

Koca kulübün yapamadığını bazen böyle özverili ve nitelikli tek bir kişi yapabiliyor...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Teşekkürler Bekir, o stadın adının geçtiği her yerde aklıma geleceksin.

Yorum

Arkadaşlar ben de şu VIP'deki zemine döşenen fayansın rengine takmış durumdayım, seçilebilecek en kötü renk heralde. Olmamış

Bu olur,

Bu olur,

vb.

ama o renk hiç olmamaış...
                          Ben ilk gördüğümde yerler ıslak sandım
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu arada boya denemesini pc den yapamıyorlar mı
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

Devletin yaptigi hastahanelerden bir farki yok Bekir kardesim.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Yerler berbat gözüküyor... Koyu bir renk tercih edilebilirdi.. Resmen herkesin aklına gelen malum renk seçilmiş..
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X