Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Akyazı'da yapımı devam eden stadyumun isim hakkının satılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bizim o stadyumun isim hakkını satma gibi bir yetkimiz yok. Yapılan anlaşmalar gereği o stadyum Gençlik Ve Spor Bakanlığı'na ait. Bize ait olmayan bir stadyumun isim hakkını satma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz."

- - -

Akyazı'dan gelecek paranın hayallerini kurarken şu gelişmeye bak
    En son Enisc tarafından düzenlendi; 09.04.2014, 20:29.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ben anlamadım bjk gibi pazarlama yok mu yani
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben anlamadım bjk gibi pazarlama yok mu yani
        Laf ebeliği yapıyor, şu anda Gençlik Ve Spor Bakanlığı'na ait evet ama inşaat sonunda Trabzonspor'a devredilecek.

Yorum

• Bu tribünlerin açısı nasıl bilgisi olan varmı ? çok yatık gibi görünüyor detaylı bilgisi olan varmı ?
          Şampiyonluk var ufukta,Karadeniz dalga dalga,.Seninleyiz EvelAllah 41 kere Maaşallah..

Yorum

• İlk olarak gogo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu tribünlerin açısı nasıl bilgisi olan varmı ? çok yatık gibi görünüyor detaylı bilgisi olan varmı ?
            galiba ingiliz stadlari gibi olucak
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Animasyonlardan şuna benzer birşey çıkacağa benziyor.

Yorum

• Toki ye neden yaptiriyoruz ki stadyumu. Normal bi arsada bizde 100milyon dolarlik stadyum yaptirirdik. Sonucta sponsordan gelecek para bunu karsilardi..... Bizim baskan trabzonspor u tasiYamiyor bence

Yorum

• proton arena .. çok güzel isim bence..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Acayip heyecanlaniyorum!!!! Masallah cok hizli ilerliyo
                    Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Baslık neden böyle aşağılarda kalmış.

Yorum

• Bu haber doğru is stadın ismi Toki Arena olur ozaman

Yorum

• O degilde stad yapilmadigi zaman okadar kisi yazardinburaya stadin yapimi basladi baslik ölü gibi sanki.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu haber doğru is stadın ismi Toki Arena olur ozaman
                            Recep Tayyip Erdoğan varken Toki arena mı ? Erdoğan Albayrak o konuşmaları yapmasaydı onun ismide olabilirdi

Yorum

• Bi juve stadi paylasayim da keyfimiz yerine gelsin
                              [img]www.forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2012/08/Juventus-Stadium-Inside.jpg[/img]
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.04.2014, 15:49.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bi juve stadi paylasayim da keyfimiz yerine gelsin
                                [img]www.forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2012/08/Juventus-Stadium-Inside.jpg[/img]
                                Uefa macinda ordaydim...atmosfer süper ama italyanlar tezahürat yapamiyo

Yorum

Çalışıyor...
                                X