Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.vodafonearena.com.tr/ insan sinirleniyo

Yorum

• İho daha düne kadar 3 tane firmayla statın ismi konusunda görüşüldüğünü söylemedi mi? Ordan gelecek para ile kulübün borcunu ödeyeceğini söylemedimi? Şimdi neden çark etti? İnanın burnuma çook pis kokular geliyor.
      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 10.04.2014, 16:37.

Yorum

• Adam daha sorumlusu olduğu projenin ne olduğunu kesin bilmiyo kimlerin eline kalmışız .

Yorum

• İlk olarak ogunbakirezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kiskanmadim desem yalan olur

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• caprice gold trabzonspor diye bişey ıolsun biri kesin ihoyu vurur zaten değiştirmeleri imkansız ha ellerinde olsa yaparlar ama böyle bi yetkileri yok. olsada yaptırmayız..

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefa macinda ordaydim...atmosfer süper ama italyanlar tezahürat yapamiyo
              bızden dahamı kotuler sen onu soyle

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uefa macinda ordaydim...atmosfer süper ama italyanlar tezahürat yapamiyo
                Bende ordaydim ve bende öyle düsündüm ilk ama sonra ögrendimki Juventus taraftari yönetime karsi protesto gösterisi yapmis bir ay boyunca ve iki kale arkasi maclara gelmis ama tezahürat yapmamis

adamlar protesto yaparken bile takimi destekliyorlar..

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bızden dahamı kotuler sen onu soyle
                  Bence fena değillerdi. Onur kale atışı kullanacağı sırada , her sefer de toplu halde çıkardıkları ses ürkütücüydü.
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Akyazı'da yapımı devam eden stadyumun isim hakkının satılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bizim o stadyumun isim hakkını satma gibi bir yetkimiz yok. Yapılan anlaşmalar gereği o stadyum Gençlik Ve Spor Bakanlığı'na ait. Bize ait olmayan bir stadyumun isim hakkını satma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz."

- - -

Akyazı'dan gelecek paranın hayallerini kurarken şu gelişmeye bak
                    Bu nasıl haber bu nasıl açıklama.Hangi stad hangi kulübe ait ki bizimki de bize ait olsun.Sponsorlar GSGM için mi sponsor olacak mış stada. Trabzonspor orada maç yazmazsa hangi sponsorun umrunda olur GSGM nin Stadyumu.böyle çapsız adamlar yönetici, başkan oluyor kulübe.çıldıracağım arkadaş.

kapalı kapılar arkasında yine ne pazarlıklar çeviriyorlar. Allahım şu cuma gününün hürmetine tez zamanda defet şunu şu kulüpten.

fırtına ihtilal efsane
                    İşte taraftar budur.

Yorum

• Doğru diyor başkan daha protokol imzalanmadı Spor Bakanlığı ile, protokol imzalanıp oranın 49 yıllığına imzalanması şart. Yalnız protokolün imzalanması için ne bekleniyor onu anlamadım ben.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kiskanmadim desem yalan olur

Kiskanilmayacak gibimi. Bizim ise daha proje yok ortada, Allah kahretsin, cok ümitsizim.
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Şantiye şefi locaların üstünde basın tribünü olacağını söyledi. Loca için ümit kalmadı sanırım ?
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• * Adamlar size deniz üzerine püfür püfür esen stad yapıyorlar yinede yaranamıyorlar,yok tribünler sahaya uzakmı yok kale arkaları çokmu uzak, nankörüz arkadaş
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              caprice gold trabzonspor diye bişey ıolsun biri kesin ihoyu vurur zaten değiştirmeleri imkansız ha ellerinde olsa yaparlar ama böyle bi yetkileri yok. olsada yaptırmayız..
                              Benim isim önerim Ebu Eyyüp El Ensari Arena.
                              Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• arkadaşlar tribünlerin basamak sayısı hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum

Çalışıyor...
                                X