Son mesaj = Mantık evliliği . . .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewow türkiye'de taka gazetesi muhabiri gökhan karakaş stadyum dışındaki yerlerin bitmesi 3 yılı bulur gibi bişey söyledi, öyle bi şey var mı hakikaten?
benim tahminim de bu spor kompleksi bölümü bittikten sonra diğer tarafın inşaatı başlar. çünkü onlara da bi şantiye alanı lazım olacak. belki beton santrali lazım olacak vb. bi de oraya yatırım yapacak olan adam etrafında bi canlılık ister. onun için de stad tarafının tamamen bitmesini beklerler.
düşünsene adam oteli dikiyor oraya karşısında inşaat halinde bi stadyum ve toprakla doldurulmuş bi alan var. (diğer stadlarda inşaatların nasıl durdugunu gorduk. insallah bizimkınde oyle bişey olmaz) bu görüntüyü kimse görmek istemez ve yatırımını riske atmaz. dolayısı ile su anki projenin bitmesini beklerler.
ondan sonra inşaat başladıktan sonra en fazla iki sene sürer orası da.
Yorum
-
Stad bittikten sonra, eger ki gercekten cevresinde yeni projeler olursa bu projelerin insaatindan olusan toz duman o beyaz membrani ne yapar sizce?
Yani membranin kendi kendini temizleme kaabiliyeti var mi? Bazi yapi malzemelerinin bu özelligi var cünkü.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad bittikten sonra, eger ki gercekten cevresinde yeni projeler olursa bu projelerin insaatindan olusan toz duman o beyaz membrani ne yapar sizce?
Yani membranin kendi kendini temizleme kaabiliyeti var mi? Bazi yapi malzemelerinin bu özelligi var cünkü.
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestdın revize edilmiş halini görsel olarak çizecek kimse yokmu.. sımdı loca aralarındanmı girileceek alt kata yoksa kapalıda oldugu gibi alt kat girş ustunde loca katımı olcak 2 kat şeklinde yani ben hala çözemedim orayı ve kötu goruntuden korkyorum
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalzemenin özelliği hakkında bilgim yok ama inşaat alanında en fazla tozu kamyonlar çıkarıyor. İnşaatın kendisinde fazla sıkıntı yok. Kamyonlara bi çare bulmak lazımGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
* Keskin nişancılar nereye yerleştirilecek peki ?
* Stad'ın yanına apartmanlar yapılmalı !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Keskin nişancılar nereye yerleştirilecek peki ?
* Stad'ın yanına apartmanlar yapılmalı !
evet bunu unuttuk yaa. aslında sırf buna özel bir başlık açıp yetkililere hatırlatmalıyız.
''Keskin Nişancılar nereye yerleşecek''
Allahsız kitapsız şikebahçeli emek hırsızları Trabzona geliyorlar. Onları korumak için çevre illerden gelen güvenlikçilerin de yerleşebilecekleri siperler de kazılması stat etrafınaEn son Burçak tarafından düzenlendi; 16.05.2014, 08:27.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum