Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lanet olsun ya demek ki o projeymiş Statla ilgili umutlarım kayboldu.

Yorum

• stadi birazdaha zoomladim buyrun

Yorum

• İnternette dolaşan projeymiş, hayal kırıklığı, çok kötü bir stadyum.En azından görsel olarak çok kötü, hiç modern gözükmüyor.

Yorum

• adem28 arkadaşın koyduğu videodaki stad yapılacak demek ki , biraz daha dikkatli bakalım o videoya o zaman. Teşekkürler Cihan

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stadi birazdaha zoomladim buyrun
            Eyvallah kardeşim emeğine sağlık ama bu stat gerçekten berbat başkalarına kabul ettiremediklerini bize kakalıyorlar ve diğer illere yapılacak statlardan en dandiği bu.

Yorum

• evet, ben de dosyayi acmadan önce acaip heyecanlandim..sonra baktim yine bu proje..hemen geri mail yazdim..Mete allah senin belani versin diye.. yok yazmadim tabi de icimden öyle gecti

Yorum

• Cihan bilgiler için teşekkürler, büyük hayal kırıklığına uğradık maalesef.En dandik stadyum bizimkisi olacak belli oldu.

Yorum

• Of ulan of yapılır mı bu bize acayip kazık yedik.Bence bunu hiç yapmasınlar daha iyi.Daha faydalı şeyler yapılabilir dolguya.

Yorum

• Mainz'in veto ettiği proje bize yapılacak sanırım. İnternetten edindiğim bilgi. Bu arada bizim proje yerine Mainz'e yapılan stad:

Yorum

• isin ilginc yani, bu mete arat yani ASP sirketi, bir kac muazzam stad yapmislar.. telekom arenayi da bu firma üstlenmis.. mercedes benz arena felan.. bayagi bi stad cizmisler

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mainz'in veto ettiği proje bize yapılacak sanırım. İnternetten edindiğim bilgi. Bu arada bizim proje yerine Mainz'e yapılan stad:

http://www.youtube.com/watch?v=Ls2mYp6bWhs
                        Adamların niye kabul etmedikleri anlaşıldı.Bizim ki bunun yanından geçemez kale arkası tek kat acayip sinirliyim hem yenildik buda tuzu biberi oldu.

Yorum

Mainz'in veto ettiği proje bize yapılacak sanırım. İnternetten edindiğim bilgi. Bu arada bizim proje yerine Mainz'e yapılan stad:

http://www.youtube.com/watch?v=Ls2mYp6bWhs

Bu stadyum da gayet kötü, köşeler nasıl öyle.Bir tek kale arkaları çok güzel tek katlı olması münasebetiyle.

Yorum

• Kızacaksınız ama ben beğendim Bu sadece simülasyon, kötü görünmesi doğal.

Yorum

Kızacaksınız ama ben beğendim Bu sadece simülasyon, kötü görünmesi doğal.
                              Kişisel görüşüne saygı duyarım yalnız başkasına kabul ettiremediğin projeyi bize yapamazsın.Bu proje kaç zamandır ortalıkta yahu biraz yenilikçi düşünmeleri lazım.

Yorum

• Yalnız Mainz'in kabul etmeyip yerine yaptırdığı stada baktınız mı? Kapasite olarak daha küçük, üstelik daha kötü.

Referans Mainz'in tercihleri olmamalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X