Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk şampiyonluğumuzda bir hevestir olsun renk kattı dediler. 2 oldu şanstır dediler. 3 oldu kedidir o kedi dediler. 4 5 6 derken herkes bu küçük ama yüreği büyük şehre karşı omuz omuza verdi.. şampiyonluğumuz bir kez mi çalındı ? hayır. peki buna rağmen mücadeleyi bıraktık mı? hayır. stat yeniledik, üstünü kapattık, transfer yaptık, bilet alıp maça gittik.. sonuç değişti mi? hayır.. bundan sonra da belki değişmeyecek ama hem hakkımız olan kupamıza hem de yeni stadımıza bu kadar yaklaşmışken düzen böyle gidecek diyip işin içinden çıkmak bana çok basit ve korkakça geliyor..
    Stadini kendi imkanlarinla yapsan eyvallah da bir seylerin diyeti olunca o dediklerin olmuyor be. Pek bir ucuz kaliyor.

O siraladigin sampiyonluklar düzene isyan etmekle dogdu. Bu stadin tasamasi belli, yani senin ruhuna aykiri duruyor en basta.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadini kendi imkanlarinla yapsan eyvallah da bir seylerin diyeti olunca o dediklerin olmuyor be. Pek bir ucuz kaliyor.

O siraladigin sampiyonluklar düzene isyan etmekle dogdu. Bu stadin tasamasi belli, yani senin ruhuna aykiri duruyor en basta.
      bu stat fikri 2011 3 temmuzunda başlamadı. kendi imkanlarınla yapabileceğin projeyi elinin tersiyle ittin baştan. şimdi devlet yapıyor diye ve ben bu stattan heyecan duyuyorum diye davamı satacak mıyım ? emin ol bu forumda kimse stat için bu şike olayında takımına ihanet etmez. stat zaten hakkımız ve yapılıyor. şike olayıyla kıyaslamak hatta seçim ile kıyaslamak bana çok basit geliyor. "aa stat yapılıyor hadi oy verelim" demiyor kimse, aynı "şikeyi boşver kocaman stat yapıyorlar bize" demedikleri gibi..

Yorum

bu stat fikri 2011 3 temmuzunda başlamadı. kendi imkanlarınla yapabileceğin projeyi elinin tersiyle ittin baştan. şimdi devlet yapıyor diye ve ben bu stattan heyecan duyuyorum diye davamı satacak mıyım ? emin ol bu forumda kimse stat için bu şike olayında takımına ihanet etmez. stat zaten hakkımız ve yapılıyor. şike olayıyla kıyaslamak hatta seçim ile kıyaslamak bana çok basit geliyor. "aa stat yapılıyor hadi oy verelim" demiyor kimse, aynı "şikeyi boşver kocaman stat yapıyorlar bize" demedikleri gibi..
        Bak simdi ordan ekmek yiyen cok insan var. E hali ile secim kaybedilirse stat insaati duru mu korkusu da var. Pek bir oy kazandiracak yani merak etmeyin.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Fatih agb facede bir kaç resim gördüm. Kale arkalarina sanki dükkân katlari yapilacak gibi. O toprak yerin önünde en az 3 metre önden dökülmeye başlamış ama tam da bilemiyorum..

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih agb facede bir kaç resim gördüm. Kale arkalarina sanki dükkân katlari yapilacak gibi. O toprak yerin önünde en az 3 metre önden dökülmeye başlamış ama tam da bilemiyorum..
            Koray sanırım deniz tarafındaki kale arkasında bir şey olmayacak ama yol tarafındaki kale arkasında dediğin gibi kat olacak podyumun altından bahsediyorum. Ama emin değilim, stadyumun genelinde katlar farklı dağıtılmış durumda .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koray sanırım deniz tarafındaki kale arkasında bir şey olmayacak ama yol tarafındaki kale arkasında dediğin gibi kat olacak podyumun altından bahsediyorum. Ama emin değilim, stadyumun genelinde katlar farklı dağıtılmış durumda .
              Bende yol tarafında gördüm. Toprak doldurulan yer arkada kalmis podyumun altndan yapilicak galiba. Ama sanki iki katli olacak gibi orasi agbi. Şöyle de yapabilirler. İlk kata kadar merdiven orada dükkân katlari birde zeminde de ayni dükkân katlari. Ondan sonra tekrar merdiven porduma cikmak için. Giriş tarafi zaten cati ayaklari. Deniz tarafina şuanda yapmalari saçma olacak gibi zaten agbi denizi görme ihtimali yok kenarlar yuksek.

Hayirlisi diyorum sadece agbi
              En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 29.03.2014, 00:33.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende yol tarafında gördüm. Toprak doldurulan yer arkada kalmis podyumun altndan yapilicak galiba. Ama sanki iki katli olacak gibi orasi agbi. Şöyle de yapabilirler. İlk kata kadar merdiven orada dükkân katlari birde zeminde de ayni dükkân katlari. Ondan sonra tekrar merdiven porduma cikmak için. Giriş tarafi zaten cati ayaklari. Deniz tarafina şuanda yapmalari saçma olacak gibi zaten agbi denizi görme ihtimali yok kenarlar yuksek.

Hayirlisi diyorum sadece agbi
                Protokol 7 kat ,maraton 6 kat, yol tarafı kale arkası 5 son olarak deniz kale arkası 3 kat olacak. İsmail Tatlıcı bu bilgileri vermişti bana ama sadece katları söylemişti son resimlerde ve dolguların yapıldığı şekle bakarsak böyle olacak sanırım. Zaten yol tarafının kapalı olması saçma olurdu.
                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 29.03.2014, 00:42.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Protokol 7 kat ,maraton 6 kat, yol tarafı kale arkası 5 son olarak deniz kale arkası 3 kat olacak. İsmail Tatlıcı bu bilgileri vermişti bana ama sadece katları söylemişti son resimlerde ve dolguların yapıldığı şekle bakarsak böyle olacak sanırım. Zaten yol tarafının kapalı olması saçma olurdu.
                  Kale arkasi 5 kat ama agbi ilk 2kat platforma kadar sanirim sonra 3 kat yapacaklar galiba öyle bir görüntü var.

Aynen agbi ama ben orada sadece tsclup bekliyorum yapilacak en iyi o olur galiba. Küçük cafeler felan olacak gibi. En buyuk gelir protokol ve maraton trubunkerindn gelecek iyi bir olan yapmak lazim yanliz..

Yorum

• Yeni fotoğraf yok mu ?

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni fotoğraf yok mu ?
                      Bakalim bugun bekir onsallah cekip koyacak bizde bekliyoz sabiraizlikla burda . Insallah zamani olur
                      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• "Yönetim A.Aker'i kiralayıp, Akyazı spor kompleksinin tamamını alarak, buradaki kiralanacak bölgelerden dev gelir elde etmeyi planlıyor."

Mantıklı da pekde fazla kiralanacak bir şey yok kompleksde Malum azalta azalta anca 2 bina bıraktılar.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Yönetim A.Aker'i kiralayıp, Akyazı spor kompleksinin tamamını alarak, buradaki kiralanacak bölgelerden dev gelir elde etmeyi planlıyor."

Mantıklı da pekde fazla kiralanacak bir şey yok kompleksde Malum azalta azalta anca 2 bina bıraktılar.
                          komplekste iki bina olmayacak sadece ihalesi yapılan spor kısmında 2 bina ve stat olacak. diğer kısımda otel de olur avm de. zaten boş bırakacak halleri yok orayı. oraya bu dediklerim yapılacaktır. belki bir de hastane filan.

Yorum

komplekste iki bina olmayacak sadece ihalesi yapılan spor kısmında 2 bina ve stat olacak. diğer kısımda otel de olur avm de. zaten boş bırakacak halleri yok orayı. oraya bu dediklerim yapılacaktır. belki bir de hastane filan.
                            İhale yapılan kısımdan bahsettim zaten. Oraya fazla bir şey yapılacağını sanmıyorum. Bize ilk gösterilen resimlerden sonra projenin bu hali almasından orası da nasiplenecektir.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• 29 Mart itibarı ile güncel fotoğraflar yayınlanmıştır. url ile uğraşmıyorum tekrar, face sayfasından herkes görebiliyor sanırım. Yağmurdan dolayı fotoğraf kalitesi biraz düşük olabilir ama stad iyi yükseliyor, böyle devam eder inşallah

Yorum

• Maşallah inşaatta ilerleme müthiş,
                                Ellerine sağlık Bekir kardeş..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X