Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdoğan Bayraktarın başbakanın Trabzon mitingi için yaptırdığı Akyazı afişiyle birlikte ne Gümrükçüoğlunun hazırlattığı proje kaldı, ne Nuri Albayrağınkı, nede Trabzonsporun istekleri. Herif resmen borusunu öttürdü, keyfinin kahyasının istediği şeyi yaptırdı. Diğer herkeste elleri kolları bağlı kabul etti. Güya büyük takım taraftarıyım diyenlerde sevecesın alduğuni diyip oturdu aşağa.

Gesendet.
    İbrahim Trabzonspor taraftarı bu stadın yapılacağına inanmadı ki kalkıp böyle olmasın şöyle olsun desin. Sanıyorum siyasi görüşlerden dolayı o stad yapılmaz, koca bi yalan, kandırmaca, seçim malzemesi, vb. diyerek proje yok hükmünde sayıldı bizim tarafımızdan. Fizıbıl değil diyip durduk. Halbuki siyaset başka stad başka. Biz kendi taleplerimizi hayata geçirebilmek için siyaseti kullanabilmeliydik. ..

Benim abim hala onda bişey olur, yapılmaz o stad diyor mesela, öyleyse adam istediği gibi yapar tabi.

Ne biz ciddi bir talepte bulunduk, ne kulüp yönetimleri ne de belediye başkanı, öyle geçti seneler, bugünlere geldik. İğneyi biraz da kendimize batırmamız lazım herhalde.

Hayırlı olsun.

Yorum

• DIşardan birini getirip belediye başkanı seçersen öyle olur işte adamın neye ilgisi var ki stadyuma olsun.
      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İbrahim Trabzonspor taraftarı bu stadın yapılacağına inanmadı ki kalkıp böyle olmasın şöyle olsun desin. Sanıyorum siyasi görüşlerden dolayı o stad yapılmaz, koca bi yalan, kandırmaca, seçim malzemesi, vb. diyerek proje yok hükmünde sayıldı bizim tarafımızdan. Fizıbıl değil diyip durduk. Halbuki siyaset başka stad başka. Biz kendi taleplerimizi hayata geçirebilmek için siyaseti kullanabilmeliydik. ..

Benim abim hala onda bişey olur, yapılmaz o stad diyor mesela, öyleyse adam istediği gibi yapar tabi.

Ne biz ciddi bir talepte bulunduk, ne kulüp yönetimleri ne de belediye başkanı, öyle geçti seneler, bugünlere geldik. İğneyi biraz da kendimize batırmamız lazım herhalde.

Hayırlı olsun.
        çok doğru bir yorum, taraftarımız Akyazı projesine dün inanmadığı gibi bugünde inanmıyor, aslında biz bu kamuoyunu şehrimizin menfaati doğrultusunda olumlu kullansak bu proje bugün çok farklı bir noktada olabilirdi.Şu da bir gerçek ki bu proje Trabzonspor'un geleceğidir ve ya bitecek ya bitecek.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayırlı olsun.
          O kadar konuştum buralarda. Mailler gönderdim kulübe, belediyeye, Tokiye, çeşitli taraftar gruplarına. Hele bi başlansın sonra bakarız denile denile geldik bu noktalara. İçi boş tartışmalardan öteye gidemedik bir türlü. Muhalefet partisi yandaşı arkadaşlar eleştirerek bir şeyler koparmanın, iktidar yanlısı olanlar ise her şeyden yüce tuttukları adama zeval gelmemesinin derdine düştü. Araya bide şike sürecinden sonraki pes etmişlik, hevessizlik girince iyice boş bıraktık bu işi. O aradada atı alan Üsküdarı geçti zaten. Mete Arat mutlu, erdoğan bayraktar mutlu, işi alan şirket mutlu, parasını alan işçiler mutlu, iktidar yaptım oldu diye mutlu, muhalefet her zaman eleştirebileceğim diye mutlu. Herkesin keyfi yerinde, bizde kabullenip kendi çapımızda kendimizi avutmaya çalışacağız işte. En azından dış cephenin ışıklandırmasını değiştirebilmenin veriği mutlulukla stadyumun bitmesini bekleyebiliriz.

Gesendet.
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 04.03.2014, 00:30.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kuleci Adem e ulaşılabilir mi bugün acaba

Yorum

• Isıtma sistemi ile sorduğum soruya verdiği cevap; Trübünde ısıtma şimdilik yok ama sahanın ısıtma sistemi var. Erol Ağaoğlu

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Isıtma sistemi ile sorduğum soruya verdiği cevap; Trübünde ısıtma şimdilik yok ama sahanın ısıtma sistemi var. Erol Ağaoğlu
                Çok ucu açık cevap veriyor Erol Bey. Şimdilik yok ne demek. Yok ama talep etmeyi düşünüyoruz veya yapılmazsa kulüp olarak yaparız mı? Ben artık yazmayı bıraktım kendisine.
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Bugün öğrendiğim bir haber (belki sizler daha önceden biliyorsunuzdur) çok canımı sıktı. Şuan Eskişehir'e de yeni bir stadyum yapılıyor ve projede çift katlı olan kale arkası tribünler taraftar baskı ile yeniden projelendirildi ve tek kata düşürüldü. Eskişehir'in böyle bir stada kavuşacak olması çok güzel ancak canımı sıkan şey söz konusu Trabzonspor taraftarı olunca hiç kimsenin umrunda bile olmuyor ve taraftar görüşünü hiç kimse umursamıyor. Çok yazık...

Yorum

• baskı yapıp kale arkaları henüz tam anlamıyla başlamamışken tek katlı hale getirtmemiz lazım projeyi.Bunu kısa süre içerisinde yapmamız lazım.Onlar içim bunu tek katlı hale getirmek çok zor olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak mucococo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      baskı yapıp kale arkaları henüz tam anlamıyla başlamamışken tek katlı hale getirtmemiz lazım projeyi.Bunu kısa süre içerisinde yapmamız lazım.Onlar içim bunu tek katlı hale getirmek çok zor olmayacaktır.
                      çok zor değil imkansız.. ayrıca yol tarafı kale arkası inşaatın başlandı bugün geçtim oradan insanları saymak mümkün değil sarı yeşil kırmızı karınca gibi çalışıyolar. inşallah seneye bu zamanlarda stadımızın neye benzeyeceğini görmüş oluruz.

Yorum

• ya birşey soracağım
                        bu tribünlerdeki basamakların en-boy uzunluğunu falan bilen varmı
                        çizim yapıyorum birebir aynısı olması için detaylar önemli
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• ya birşey soracağım
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya birşey soracağım
                            bence 1 2 ay daha bekle o zaman kesin bilgiler alınabilir daha gerçekçi stat çizimi yapabilirsin.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya birşey soracağım
                              Ahmet çok ince detay o bu bilgiye ulaşmak için saçımız başımız ağarır , o bilgi zor

Bir konuyu daha paylaşacağım, pazar günü Rizespor-Gs maçını izledim kale arkasındaydım ilk koltukla duvar arasında 2 metre vardı ve bütün millet ön tarafa yığılmıştı ayakta maç izleyenlerden dolayı koltukların 3 sırası iptal hiç bir işe yaramıyor ayağa kalkmak da fayda getirmiyor tam bir işkence o şekilde bir boşluk olması nedeniyle. Böyle bir şey umarım bizim stadyumda olmaz öyle bir mesafe .

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet çok ince detay o bu bilgiye ulaşmak için saçımız başımız ağarır , o bilgi zor

Bir konuyu daha paylaşacağım, pazar günü Rizespor-Gs maçını izledim kale arkasındaydım ilk koltukla duvar arasında 2 metre vardı ve bütün millet ön tarafa yığılmıştı ayakta maç izleyenlerden dolayı koltukların 3 sırası iptal hiç bir işe yaramıyor ayağa kalkmak da fayda getirmiyor tam bir işkence o şekilde bir boşluk olması nedeniyle. Böyle bir şey umarım bizim stadyumda olmaz öyle bir mesafe .

Kale arkalarini gosteren bir cizim vardi. Kale ile tribun mesafesini gosteriyodu.
                                O cizimde en onde oturan adamin bakis acisi cizilmisti. Stadin her noktasi gorunuyo cizime gore.
                                Bi arkadas alinti yaparsa goruruz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X