Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada bizim ölçeğe en uygun gelir BJK geliri gibi duruyor. Kanaatimce yıllık 3-4 m euro için zaten sıkıntılı olan stadyum tasarımını iyice Lviv Arena'ya çevirmeye gerek yok.
    Trabzonspor kale arkası biletlerini 50 liradan satabilecekse , söylediğiniz gibi bir sorun yok . Bu saatten sonra tribün tasarımı değişmez zaten , farazi konuşuyoruz . Bana kalsaydı aşağıdaki stadı model alırdım . Madem bölgeye ticari imar veriliyor , stada entegre iş merkezi de olması gerekiyordu .

Şimdi, Erdoğan Bayraktar'ın razı gördüğü üzerine tartışıyoruz .

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben locaların bile dolacağını düşünmüyorum ya
    Neyse.
    Güney Amerika'daki model Trabzon kentine çok uygundu .
    Takımı ateşleyecek gençlerin büyük kısmı maddi imkanları çok dar . Bunları mümkün olan en düşük fiyattan stadyuma çekeceksin . Yeteri kadar çok A++ gelir grubuna sahip loca müşterin yoksa , locaların sayısını arttırıp daha ulaşılabilir fiyattan satışa sunacaksın . O koşulda hem sürekli dolu ve ateşli tribünlere oynar , hem de gelirlerini eski stada oranla ciddi biçimde arttırarak , yeni stadın nimetlerinden faydalanırdın . Trabzon , maalesef almanyada bir şehir değil . burada herkes tasarıma laf ederken , dikkati çektiğim konu buydu .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.05.2013, 16:33.

Yorum

• Locaların ya çift cepheli yapılması lazım ya da arka taraflara deniz manzaralı ofisler yapmak lazım. O zaman gelir elde etmekten söz edilebilir...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı

İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eleştirilerin çoğu gereksiz, Stad bu kadarda kötü değil;
        Kapasite ve tribün uzaklıkları: 41.967 ye tamamlanabilir, bunun için proje değiştirmeye bile gerek yok, ilerde yönetim ön tarafa bir sıra koltuk ekleyerek bu halledilir.
        Stad dış cephesi: Serdar Atasoy'un dediği gibi stadın yan (dikey) bölümleri cam ile kaplanarak ışıklandırılabilir ve son derece mükemmel bir estetik yakalanır. Bunun içinde proje değişikliğine gerek yok stad tamamlandıktan sonra, tadilat ve yenileme olarak rahatlıkla yapılabilir.
        Avni aker'e tadilat ve makyaj için ne kadar para gömüldüğünü bir düşünün...
        Bence eleştiriler yerine hızlandırmak için mücadele verelim...
        Ben bu stat'da 41967 kişinin hep bir ağızdan "SEN HAYATIMDA ANLAM" marşını dinlemenin hayalini kuruyorum...
        İnşallah kısa zamanda nasip olur...
        Cıvatalarına kadar her şeyi mevcut projeye göre hesapladılar ihaleye giren firmalar. Ekstra maliyet yapmazlar sırf taraftar istiyor diye...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 15.05.2013, 16:47.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güney Amerika'daki model Trabzon kentine çok uygundu .
          Takımı ateşleyecek gençlerin büyük kısmı maddi imkanları çok dar . Bunları mümkün olan en düşük fiyattan stadyuma çekeceksin . Yeteri kadar çok A++ gelir grubuna sahip loca müşterin yoksa , locaların sayısını arttırıp daha ulaşılabilir fiyattan satışa sunacaksın . O koşulda hem sürekli dolu ve ateşli tribünlere oynar , hem de gelirlerini eski stada oranla ciddi biçimde arttırarak , yeni stadın nimetlerinden faydalanırdın . Trabzon , maalesef almanyada bir şehir değil . burada herkes tasarıma laf ederken , dikkati çektiğim konu buydu .
          tam bize uygun olan bu
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eleştirilerin çoğu gereksiz, Stad bu kadarda kötü değil;
            Kapasite ve tribün uzaklıkları: 41.967 ye tamamlanabilir, bunun için proje değiştirmeye bile gerek yok, ilerde yönetim ön tarafa bir sıra koltuk ekleyerek bu halledilir.
            Stad dış cephesi: Serdar Atasoy'un dediği gibi stadın yan (dikey) bölümleri cam ile kaplanarak ışıklandırılabilir ve son derece mükemmel bir estetik yakalanır. Bunun içinde proje değişikliğine gerek yok stad tamamlandıktan sonra, tadilat ve yenileme olarak rahatlıkla yapılabilir.
            Avni aker'e tadilat ve makyaj için ne kadar para gömüldüğünü bir düşünün...
            Bence eleştiriler yerine hızlandırmak için mücadele verelim...
            Ben bu stat'da 41967 kişinin hep bir ağızdan "SEN HAYATIMDA ANLAM" marşını dinlemenin hayalini kuruyorum...
            İnşallah kısa zamanda nasip olur...
            Yeni bir stadyum bittikten sonra tadilata girdiği nerde görülmüştür...

Yorum

• * Ucubede son durum nedir ?
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sedat abi

Yorum

• Herhangi bir itiraz olmadı değil mi şu ana kadar?
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 13'ünde itiraz oldu haberiniz yok sanırım.

Yorum

• Mc Maneman iyi bir oyuncuydu.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        13'ünde itiraz oldu haberiniz yok sanırım.
                        Farazi dir o...

Yorum

• Farazidir derken?

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni bir stadyum bittikten sonra tadilata girdiği nerde görülmüştür...
                            Olimpiyatta, Arenada, Şükrü saraçoğlunda hala birçok düzenleme makyaj yapılıyor. Zaten her yıl bu tür çalışmalar yapmazsan, yeni dediğin stat 10 yılda miadını doldurur. Bahsettiğimiz makyaj ve düzenlemeler 10-15 milyona yapılacak işler. Biz Avni Aker'e 3 yılda bu paraları harcadık....

Yorum

• projenin son hali varsa atabilirmisiniz

Yorum

• Yapılacak stadın kapasite reklamına bu kadar çok neden takılıyorsunuz anlamıyorum.

Bence 61000 olsun ne bir eksik ne bir fazla olsun. Şimdi herkes diyecek ki 25 bin kişilik stadı dolduramıyoruz onu nasıl dordurucaz.

Böyle konuşanlara tek cevabım var. GS en başarılı dönemlerinde bile bazen 10 bine oynuyordu şimdi full çekiyor. Bunun bir kaç sebebi var ve eğer bizde 61 kişilik veya şu an yapılacak 40000 kişilik stadı (ama benim gene tercihim 61000) rahatlık dordurabiliriz. Sebepler çok basit ve kolay.

1 - Önce insanların bir stad değil kolay ulaşacağı devamlı vakit geçirebileceği full teknoloji bir stad olursa maçların dışında insanlar orda vakit geçirebilir. Dünyanın büyük kulüpleri müzesini stadında tutuyor ve gün içinde herkes gelip belli bir ücret karşılığında hem müzeyi hem stadı geziyor. Stadınız boşken bile insanı etkilemesi lazımki ziyarete gelenler hem merak içinde hemde hayrete düşecek şekilde bırakmalı. Aksi 2 yıl içinde stadınızı ziyarete kimse gelmez burdan gelecek paradan olursunuz. (Kimse kusura bakmasın ama biz bu stad konusunda çok acele ettik ve istediğimiz değil dayatılan bir stadımız oluyor bu yüzden bunu ilk maddediki kazancı almak için çok uğraşmamız gerekecek.)

2 - Stad şehrin içinde olması önemli olan bir diğer unsur. Çünkü altına yapılacak AVM ve Ofisler insan sürkülasyonundan payını alacaktır. Ne kadar toplumdan uzak olursa o kadar sıkıntı var demektir. Örnek Atatürk Olimpiyat Stadı Örnek yeni yapılacak boğazın bence incisi olacak BJK İnönü stadı.

3 - Şu an okuduğunuz en önemli faktör aslında. Stad takım başarılı oldukça dolacaktır. Ben istanbulda oturan bir taraftarım. Takım çok iyi olduğu dönemlerde burdan Trabzona maçlara gidiyorum kombine alıyorum. Kötü bir sezonda gitmiyorum ama kombine alıp Trabzondaki arkadaşıma gönderiyorum. Desenizki Trabzonda da olsan kötü günlerinde gitmiyeceksin geldin mi şimdi stad dolmaz lafımıza gibi çatlak sesler çıkar onları biraz üzecem. Ben Trabzonda oturan bir insan olsam takım kötü olsada stada giderim stada gitmek benim için bir haftasonu sosyal aktivitedir. Aynı bir sinema bir konser gibi vb... Trabzondaki yaşayan taraftarımız bunun bir sosyal aktivite haline dönüştürmeli. Siz taraftar olarak Trabzonspordan birşeyler beklerseniz bu büyük bir ayıp asıl bizim Trabzonspora bir şeyler verememiz gerek koşulsuz. Bu yüzden takım kümeyede düşse giderim. Bu kültür malesef bizde yok. İngiliz futbolunu pek sevmem ama onlar benim istediğim futbol kültürünü oturtmuş ve buna bir sosyal aktivite olarak bakıyor ve küme düşen takım bile kapalı gişe oynuyor. Bizse ya bu takımdan bir şey olmaz zihniyetiyle hareket ediyoruz. Bu düşünce değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X