Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendisi sanırım şantiyedeki mühendislerden birisi genç bir arkadaş. İsmail tatlıcının arkadaşı İnstegramdan oradan takip etmeye başladım ilk kez resim paylaştı . Dekoder görevi görmeye çalışacağım öncelikle iletişim kurmak lazım. Bir ateş yakayım dumanla iletişim kuracağım
    Fotoğrafın buralara kadar geleceğini fark etmemiş Yasin , nasıl bir takip ağınız var arkadaş ya korkulur valla )
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• * Şehirdeki işsizliğe çare bulunmazsa (Çalınan Şampiyonluklardan bahsetmeye gerek yok sanırım) bugünkü seyirciyi mumla ararız. Her sene azalarak kötüye gider...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birileri bu ekranın fotoğrafını çekmek yerine
        Print screen tuşunun icat edildiğini
        ekran görüntüsünü bu şekilde alabildiğini söylese.
        mühendis falansa iş daha vahim, bunların ilk öğrendiği şey bilgisayar olması lazım, Fotoğraf makinesi değil.
        Instagram bir telefon uygulamasi oldugu icin bilgisayardan print screen yapip, telefona atmak ugrastirdigi icin yapmamistir kesin.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Diğer stadyum resimlerine baktım..

Objektif olmak gerekirse Akyazı'yı diğerlerinden ayıran tek özelliği deniz üzerinde olması. Bunun dışında sıradan ve hatta Trabzonspor ismini düşününce vasat bile denebilir.

Bjk stadı kalite olarak ve akıllı stadyum özelliğiyle, Bursa ve Konya statları dizayn ve daha kompakt tasarımlarıyla bizden daha iyiler. Fakat aradaki fark çok az. Yıl 2014 ve bu statların hepsi daha 1 yıl önce başladı. Hiç birisinin gerçekten o şehre özgü, orjinal ve imrenilecek bir yanı yok malesef ...
          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
          "Küçük bir kentin büyük savaşı"
          kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Arkadaşlar şimdi stad tam olarak 2015 2016 sezonu ilk yarısımı ikinci yarısımı açılacak...
            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Canım 24 saat dediysek, tam 24 değil, 18 olur, 12 olur, 8 olur, maksat yaşasın yani
              Laftan öteye gidemez, Cevahir outlet gibi olur

Beşiktaş stat'ı dolmabahçenin yanında ilçenin göbeğinde aynı şekilde işlerlik görmesini istiyoruz biz çok ilginç insanlarız bekir abi ya

Benimde temennim yapılması yönünde ama bide işlerlik göstermesi var
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Akyazıyı cazibe merkezi haline getirmek gerekir diyoruzya hani, gelecek orada zaman geçirebileceği yerler olacak vs..
                Mesela oraya Hayvanat Bahçesi yapılamaz mı. fikir sadece. Çokta güzel olur.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu stadi 24 saat yasatmamiz lazim.. Her yerden gelir kazanç elde edilmesi lazim..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akyazıyı cazibe merkezi haline getirmek gerekir diyoruzya hani, gelecek orada zaman geçirebileceği yerler olacak vs..
                    yapılır da yaptıramazsın.. hem gelir getirici olacak hem de yaşayacak. olsa olsa avm dir o. otel ve özel bir hastane de iyi gider hani.. kanser hastanesi olsa tadından yenmez

Yorum

Akyazıyı cazibe merkezi haline getirmek gerekir diyoruzya hani, gelecek orada zaman geçirebileceği yerler olacak vs..
                      Henrique seneye bizde olursa kaplumbaya gerek yok

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Henrique seneye bizde olursa kaplumbaya gerek yok
                        Janko kalırsa Zürafa'ya da gerek yok
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Instagram bir telefon uygulamasi oldugu icin bilgisayardan print screen yapip, telefona atmak ugrastirdigi icin yapmamistir kesin.
                          galiba sazanlık etmişim instagram olduğuna dikkat etmemişim.
                          helal olsun aslan parçasına iyi çekmiş

Yorum

iyi fikir. Giristeki ilk kafese Aziz'i, onun hemen yanindaki kafese de
                            Mecnun'u koyariz.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Türkiye genelinde çok iyi statlar yapılıyor.

Bu altyapı atılımı sayesinde futbolumuzda da yukarı doğru ivme olacaktır.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne yani? Renkleri kırmızı-beyaz olan bi takım için tasarlanmış bir stadyuma on bin koltuk ilave edilmiş, kırmızı olan kısımları bordoya çevirilmiş, çatısı aynen nakledilmiş bir projenin özgün olduğunumu ima etmeye çalışıyorsun? Kalitesine bir şey diyemeyiz, daha bir şey göremedik ama özgünlük konusunda herkesle kavga edebilirim.

Gesendet.
                                Ne kavgası , Sakin kendini arenada yada gladyatör mu sandin.. Senin anlamış olduğun şey i anlamak icin ya çok kötü bir gün geçiriyorsun yada yarin ki maçın stresi ..

Tokinin yaptığı tüm stadyumlar tek tip , cati sistemlerinden tut da, kullanilan malzemeye kadar..
                                Konya Stadyumunun ozgun yonunu sordum Ben ? Hem sana da sormadim ... Sen biliyorsan konya Stadyumunun ozgun yonunu sen Soyle...

Benim gördüğüm en özgün yani prekast tribün kullanmadıkları icin , rengi tutturmak icin basamakları boyamak zorundalar...

Ayri senin bir kavram kargaşası yaşadığında kesin..

Projeyi beğenmek , özgün olduğunu söylemek anlamına gelmez.. Şu projeyi beğenenin senin düşündugun her şeyin karşıtini düşündügu saçmaligindan kurtarın kendinizi...

Bizim stadyumun Trabzona özgü bir nitelik taşımadigini ben daha önce yazdım. Bunu bana karşı kullanmaya çalışmanin amacı ne ?
                                Hatta Al Shamal stadyumu bu özgünluk konusunda benim hayalimdi Qatar a bizim takalarin aynısını stadyum diye dikmişler . Adini da deniz taksi koymuşlar. Bence şeb beni yanlış anladın ya neyse .

Ayrıca Bizim stadyumlarla ayni zamanda yapilan Rusya stadyumlarini incelersen.. Özgünlugun sadece tribün yapısıyla ilgili olmadıgini da anlarsınız...

Kullandıklari malzrmelerin modernliği , ve eksiksiz her stadyumun yaşam olmasıyla yetinmeyip çevresiyle bütünlestirerek Projeler ortaya çıkarmışlar...

Bizimle neredeyse ayni tribün yapısına sahip Spartak Moskowa nin stadyumu özgün bir çok açıdan özgün bir projedir. Ancak bu bizim stadın özgün olacağı anlamına gelmez..

Keşke o stadyumun yarısı kadar kaliteli bir stadyum türkiyede yapilabilse .. de ben de bazılarıniz kadar rahat o stadyum harika diyebilsem..

Neyse muhtemelen bu yazdıklarimda da yanlış anlayacak birşeyler bulabilirsin
                                En son its2late tarafından düzenlendi; 10.03.2014, 02:01.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X