O zaman resimde tahta kalıp çakılmış yer ilk kat tribünü gösteriyor. Ordan yukarısı loca olacak. Tahayyül ettiğimden daha dik olacak sanki he 2. kat..?
Evet kalıbı çakılmış bölüm ilk kat oluyor. 2. kat dediğin gibi dik olacak
Valla yapan eğer devletse, ne alıyor, ne satıyor ne yapıyorsa onun maliyeti öyle ya da böyle bu milletin cebinden çıkıyor. Devlet kasasına giren para gökten zembille inmiyor. Doğal olarak her bireyin devletin yaptığı herşeyi sorgulama ve hesap sorma hakkı sonuna kadar vardır.
Devlet sana stad yapmak zorunda değil sen kimsinki
Doğru, devlet birilerini ihalelerle beslemek için var. Bir bölgenin bacasız sanayisi görevini üstlenen, neredeyse tüm ekonomik yükünü sırtlamış kulübe niye stad yapsın ki?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Hala 42 bin gibi bi stadin neden konyaya yapildigini anlayan varsa beri gelsin. Adamlar daha ligte kalamiyo.
Hayir uluslararasi bi organizasyon alabilseler tamam dicem o da yok.
Bildigim tek neden var. O da hukumetin zihniyetine senelerce hizmet etmis bi sehre kendilerince bi ödül
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Şimdi burada "sen" derken Trabzonspor'u kastettiğini düşünüyorum. Çünkü gelip bana stat yapacak değil tabiki. Şimdi sen öyle birşey yazdın ki, sanki d"evlet Trabzonspor'a stat yapmak zorunda değil, Trabzonspor'da kim" anlamı çıkıyor. Çünkü dediğim gibi bana yapmaz. Keşke yapsa. ) Kulüpten daha iyi işletebilirim yani. Diğer yandan ben eşek yüküyle vergi ödüyorsam, 1 kuruş eksik verince tepeme biniliyorsa, tabiki devlete her konuda hesabını sorma hakkım da var. Bunda anormal olan nedir kızdığın?
En son erolizmts tarafından düzenlendi; 03.03.2014, 21:53.
Şimdi takımın planlı olarak şehirden sökülüp atılması ne demekmiş anladınız mı?
Yiğit bu görüntülerin bir işe yaradığı var mı sanki, aksine bu görüntü yüzünden Fenerbahçe aşırı motive oldu, bizimkiler ise nal topladı her defasında.
Yorum