Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben birşeyi anlamadım... inşaattan anlayan renktaşlar cevap versin... ben şirketle aylar önce kale arkalarının tek kat olması yönünde konuşmuştum. bana bunun mümkün olmadığını, çünkü statın statik yapısının komple değişeceğini , bu saatten sonra yapılacak değişikliğin projeyi en az "6 ay geciktireceiğini söyledi.
    eskişehir kendi projesini kale arkalarını tek kat yaptırdı . peki onların projede kaç ay gecikme olmuştur, yada olmuş mudur??

şu an projede böyle bir değişiklik yaptırmak istesek kaç ay uzar acaba proje.???(yalnızca tek kale arkasınada fitiz artık).....

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben birşeyi anlamadım... inşaattan anlayan renktaşlar cevap versin... ben şirketle aylar önce kale arkalarının tek kat olması yönünde konuşmuştum. bana bunun mümkün olmadığını, çünkü statın statik yapısının komple değişeceğini , bu saatten sonra yapılacak değişikliğin projeyi en az "6 ay geciktireceiğini söyledi.
      eskişehir kendi projesini kale arkalarını tek kat yaptırdı . peki onların projede kaç ay gecikme olmuştur, yada olmuş mudur??

şu an projede böyle bir değişiklik yaptırmak istesek kaç ay uzar acaba proje.???(yalnızca tek kale arkasınada fitiz artık).....
      Bizim projede podyum tabir edilen kısımla alakalı bir durum olabilir, 2 bölümden oluşuyor podyumun altı ve üstü. O yüzden bir gecikme olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• sevdiğini alamıyosan aldığını sevecesun demiş atalarımız.. bu saatten sonra bize düşen bu stadı bu haliyle sevmeye çalışmak.. umarım kısa sürede bitirirler.. bu aşamadan sonra projenin ana hatlarında değişiklik imkansız.. sadece çatı, ışıklandırma, iç donatılar gibi kısımlarda değişiklik olabilir..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence 1 2 ay daha bekle o zaman kesin bilgiler alınabilir daha gerçekçi stat çizimi yapabilirsin.
          1-2 ay olsa iyi stad bitince kesin bilgiye ulaşacağız bu gidişle, daha görsel hiç birşey yayınlamadılar
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yalnız dikkkat ettim,eskişehir ,stat inşaatına başlayıp,temel atıldıktan sonra yenilemiş projeyi ve kal arkaları tek parça çizilmiş.şimdi yeni proje ile devam ediyorlar

Yorum

Yalnız dikkkat ettim,eskişehir ,stat inşaatına başlayıp,temel atıldıktan sonra yenilemiş projeyi ve kal arkaları tek parça çizilmiş.şimdi yeni proje ile devam ediyorlar
              Bir kale arkaları öyle sanırım

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1-2 ay olsa iyi stad bitince kesin bilgiye ulaşacağız bu gidişle, daha görsel hiç birşey yayınlamadılar
                Bu arada bir ek daha yapayım, Sabah ki Toplantıda burda yazılı elestirilerin bir kısmını az cok dile getirdim, sonuc olarak suandaki inşaa sı devam eden A-B-L blokların inşaa hızını artırma ve mart sonuna Loca tarafı olan 150m lik yerin betonarmesi bitmis olacak,

işte ondan sonra neyin nasıl olacagı ile ilgili daha fazla fikir sahibi olunacak gibime geliyor. İsmail Tatlıcının mesajı .

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sevdiğini alamıyosan aldığını sevecesun demiş atalarımız.. bu saatten sonra bize düşen bu stadı bu haliyle sevmeye çalışmak.. umarım kısa sürede bitirirler.. bu aşamadan sonra projenin ana hatlarında değişiklik imkansız.. sadece çatı, ışıklandırma, iç donatılar gibi kısımlarda değişiklik olabilir..
                  Bu statın tasarımında taraftar olarak zerre insiyatifimizin bulunmamasının nedeni ne yazık ki bu tavırdır.

Yorum

• bkj statın kapasitesinin artması için başvuruda bulunmuş. 49 bin yapmak istiyormuş statı. bir de 360 derece skorbord düşünüyorlar.

Yorum

bkj statın kapasitesinin artması için başvuruda bulunmuş. 49 bin yapmak istiyormuş statı. bir de 360 derece skorbord düşünüyorlar.
                      temeli atılmış 2 kat çıkmış bir projede öyle ha diyince 7 8 in kişi kapasite artırma oluyor mu ? ayrıca yeri buna müsait değilki. ha birde 1. ve 2. katları çok dik yaptılar 3. kat da çıkılmaz nasıl yapmayı düşünüyorlar anlamadım.
                      bu arada skorboard işini anlaşacağımız firmaya da yaptırabiliriz. sonuçta bjk bu kararları tamamen sponsorunun katkısıyla alıyor. mesela bir samsung stadı ışıklandırmasından skorborduna kadar her şeyiyle ilgilenebilir. akıllı bir yönetim şart. bundan sonra tek mesele bu kaldı..

Yorum

• Kale arkası iki kat olunca daha hoş durmuyor mu?
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devlet sana stad yapmak zorunda değil sen kimsinki
                          Devlet bize bakmiir

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kale arkası iki kat olunca daha hoş durmuyor mu?
                            Kesinlikle daha modern bir duruşu var iki kat olunca

Yorum

• Kamera olayı yalan mı oldu ?
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kale arkası iki kat olunca daha hoş durmuyor mu?
                                Kesinlikle çok daha iyi 2 kat olması...

Daha güzel bir görüntü oluyor bence...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X