İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Paylaşıldı mı göremedim? Kadir Hasın mesafeleri ne kadar? Kıyaslama yapabilmek için soruyorum. ya da şu anda ki Avni Akerin?En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 16:27.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkasının Kale uzaklıgı 10m
maraton ve karsı taraftaki cepheler 8.5m
elimde cktı olmadıgı icin bilg ekranından cekip koydum instagram a
bu elestiren arkadaların fikirleri gercekten degerlidir elbet, ama en azından meslekleri hakkında da fikir sahibi olsak aslında hic fena olmaz, yani benim terziye nasıl sökük dikilir i anlatmam gibi birsey bu...
ve halen daha dünyada bu sekilde insaa edilen tek proje Trabzon Akyazı dolgusu üzerine yapılan proje, Kara ile alakası olmadan tamamı dolgu üzerine yapılıyor. 4800 fore kazık (18~39m arası degisen derinlikte)
Catı kaplamasının detaylarını az önce inceledim, uygulama projesine göre kar ve yagmur birikmesi vb önüne gecilmesi icin ısıtıcı sistemi de mantajda yapılacakmıs, yani bahsettiginiz normal biba temellerinde kullanılanla kıyasladıgınız memran kullanılmayacak..
altta ve bos kalacak olan kesimleri icinde eminim ki TS Store vb kulube ek gelir getirebilecek olan bazı yerler muhakkak ki yapılacaktır.
Çıkıp karşı tepeden izlesek rakibe 10 metreden kurabileceğimiz baskıyı yine kurarız.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kızarma boşuna gelen bilgileri söyledik burada. Mimarı farklı söylüyorsa proje farklı uygulanıyorsa suç bende mi ?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Gecmis olsun.
Tribünün uzakliği yetmezmiş gibi birde oldukca yatay tribunler.
Ülkede yapilan diger statlar içerisinde en az boğucu stat bizim ki olacak.
Bari şu saha ölçulerini uefanin izin verdigi max degerde biraz büyütsekte tribunler yaklaşsa biraz daha.
Locasi, catisi diş kaplamasi felaket en azindan tribunler sahaya yakin(6-7m) onla avutuyorduk kendimizi.En son EROS87 tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 16:42.
Yorum
-
Bir kale arkası tribününü Akçaabat merkezine yapacaklarmış, diğerini de Kuran Kursu'nun oraya. Net bilgi, yayalım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şu mesafe meselesinden başka hiç bir detayı önemsemiyorum. Juve maçı gibi 40 yılda 1 gelecek olan fırsatlar için o baskı çok önemli. Yoksa zaten senede bir kaç maç ancak dolacak.
Bu konuda inatla bir şeyler yapmalı taraftar. Birilerin gitmeli, bir yerlere baskı kurmalı.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
-
Uluslararası maçlarda;
Uzunluk; En az 100 metre (110 yard) – en çok 110 metre (120 yard)
Genişlik; En az 64 metre (70 yard) – en çok 75 metre (80 yard)
eğer ki "bilmiyoruz tabi ki doğal olarak))" sahanın boyutları bunlardan düşükse bu boyutlara çekilerek mesafe kısalabilir...
fifa talimatlarına göre 7,5 / 6 metre olduğu düşünülürse 10 / 8,5 dan max 2,5 ar metre kısaltmamız gerekir
başka fikri olan????
Yorum
-
Projenin "henüz %25'ine bitmemesine rağmen" edindiğimiz bilgiler bomba gibi düşüyor. 10 metre.. Süpermiş... Bari maraton tribün mesafelerini de 10'ar metre yapsınlar koşu pisti bile koyarız oraya, o kadar geyiği dönen koşu pistine de kavuşmuş oluruz.En son Erkin tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 16:46.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize değil taraftarı kandıranlara kızıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum