Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yukarıdaki resime göre yanlış saymadıysam;

Alt kat: 25 sıra
    Üst kat: 24 sıra

Loca'nın üzeri: 7 sıra
    Locanın alt kısmı: 18 sıra
    .

Yorum

• kale arkasının Kale uzaklıgı 10m
      maraton ve karsı taraftaki cepheler 8.5m

elimde cktı olmadıgı icin bilg ekranından cekip koydum instagram a

bu elestiren arkadaların fikirleri gercekten degerlidir elbet, ama en azından meslekleri hakkında da fikir sahibi olsak aslında hic fena olmaz, yani benim terziye nasıl sökük dikilir i anlatmam gibi birsey bu...

ve halen daha dünyada bu sekilde insaa edilen tek proje Trabzon Akyazı dolgusu üzerine yapılan proje, Kara ile alakası olmadan tamamı dolgu üzerine yapılıyor. 4800 fore kazık (18~39m arası degisen derinlikte)

Catı kaplamasının detaylarını az önce inceledim, uygulama projesine göre kar ve yagmur birikmesi vb önüne gecilmesi icin ısıtıcı sistemi de mantajda yapılacakmıs, yani bahsettiginiz normal biba temellerinde kullanılanla kıyasladıgınız memran kullanılmayacak..

altta ve bos kalacak olan kesimleri icinde eminim ki TS Store vb kulube ek gelir getirebilecek olan bazı yerler muhakkak ki yapılacaktır.

Yorum

• Bu arada bir ek daha yapayım, Sabah ki Toplantıda burda yazılı elestirilerin bir kısmını az cok dile getirdim, sonuc olarak suandaki inşaa sı devam eden A-B-L blokların inşaa hızını artırma ve mart sonuna Loca tarafı olan 150m lik yerin betonarmesi bitmis olacak,

işte ondan sonra neyin nasıl olacagı ile ilgili daha fazla fikir sahibi olunacak gibime geliyor.

Yorum

• 10m nedir yahu cok uzak degilmi? Bide bu gorselden anladigim kadariyla ahim sahim bi dikligide yok

Yorum

• İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kale arkasının Kale uzaklıgı 10m

bu elestiren arkadaların fikirleri gercekten degerlidir elbet, ama en azından meslekleri hakkında da fikir sahibi olsak aslında hic fena olmaz, yani benim terziye nasıl sökük dikilir i anlatmam gibi birsey bu...

ve halen daha dünyada bu sekilde insaa edilen tek proje Trabzon Akyazı dolgusu üzerine yapılan proje, Kara ile alakası olmadan tamamı dolgu üzerine yapılıyor. 4800 fore kazık (18~39m arası degisen derinlikte)

Catı kaplamasının detaylarını az önce inceledim, uygulama projesine göre kar ve yagmur birikmesi vb önüne gecilmesi icin ısıtıcı sistemi de mantajda yapılacakmıs, yani bahsettiginiz normal biba temellerinde kullanılanla kıyasladıgınız memran kullanılmayacak..

altta ve bos kalacak olan kesimleri icinde eminim ki TS Store vb kulube ek gelir getirebilecek olan bazı yerler muhakkak ki yapılacaktır.
            Tamam, dunyadaki tek proje bizim projemiz ve suana kadar esi benzeri yok ona fitiz.

Fakat bu acidan bakildiginda susmamiz mi gerekiyor? Ya da, dunyada tek proje oldugu icin 10 metrelik uzaklik normal mi oluyor? Hani deniz uzerindeki dolgu oldugu icin 10 metreden yakinlik sakincali mi oluyor?
            Oldu olacak kosu pisti koysaydilar bari, cunku ancak o genislikte olur o pist.

Bazi abiler kardeslerimin dedigi gibi, bizim bu projeyi kabul edip susmamiz bekleniyor galiba. Cok yazik vallahi billahi cok yazik. Ne kadar ucuz olursa ne kadar basit olursa okadar gereksiz, icimize sinmeyen bir stad olacagi kesin. Herseyden kesiyorlar sanki (yani bu algi bende olustu). Benim sehirimin stadi guzel olacak arkadas, ben onu bunu bilmem, bizleri insan yerine koyup bizim fikirlerimizi alacaklar.. imkanlari dogrultusunda 10 istegimizden 5 tanesini yapabilirler belki.

Bizlerden onde gelen kisilerin fikirlerini almak cok mu zor bir is? Dolgu uzerinde ilk stad bizim stadimiz diye mi gurur duyacagiz yoksa icimize sinen stad oldugu icin mi gurur duyacagiz?

Yorum

• vip kısmında alt katta 19 üstte 3, maraton kısmında alt katta 26 üstte 24 sıra var gibi?

Yorum

• Kale arkası mesafesi 10 metre ise o araya fındık dikip değerlendirmek lazım.
                .

Yorum

• Sahaya en uzak ve yatay tribünleri Trabzon'a yapıyolar. Bu camia için faciadır yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TTArena kale arkası: 8 mt yan tribün: 6 mt
                    Kadir Has kale arkası: 9 mt yan tribün: 7 mt
                    Yeni yapılan stadyumlardan tribüne en uzak olanı bizimki oldu böylece.Hayırlı olsun!!!
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kale arkasının Kale uzaklıgı 10m

bjk yeni
                      -Kale çizgisi tribün arası 795 cm (TTA 820 cm)
                      -Taç çizgisi tribün arası 615 cm (TTA 620 cm

Kale arkaları
                      Türk Telekom Arena: 8,2m
                      Şükrü Saraçoğlu: 13m

Yanlar
                      Şükrü Saraçoglu: 10m
                      Aslantepe: 6,2m

bunları ufak bir araştırmayla buldum; güvenilir kaynak değildir! net bilgisi olanlar düzeltebilir...

şahsi fikrim izin verilen uzaklık neyse o noktaya kadar yakın olmasıdır; değişiklik yapılabilir mi bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kale arkası mesafesi 10 metre ise o araya fındık dikip değerlendirmek lazım.
                        kale arkalarinada caylik koyariz. hem cay hem findik sezonunda elde edilen gelirler ile transfer yapariz. Ey Allahim ya bu mesafe cidden urkutucu ve beni staddan sogutmaya yetiyor maalesef.

Yorum

• Korktugumuz basimiza geldi. 10 metre....

Baskidan, boguculuktan uzak bi 10 metre...

Kale arkasindan taksiye binsek sahaya 20 tl yazar.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• çok uzak oldu stad. mete arat kendi çiziminde 6-7.5 olduğunu söylemişti. tokinin bize kazığı maalesef.. bir de şu stadı daha yakın yapılma ihtimali yok mu saatten sonra tamamen değişmesi gerekir mi projenin acaba?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kapasite 41.461 yakınlık kale arkaları 7.5 metre yan tribünler 6 metre. Kapasite konusunu Erol Ağaoğlu, Yakınlık konusunu da gecen gün Almanya da yaşayan bir forum üyesi arkadaşımız vardı hatırlayamadım adını mazur gör Stadyumun mimarından bu cevabı almıştı.
                              6 ve 7.5
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 10 metre nedir ya.. koşu pisti yapsaydılar bari...
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X