bence doldu süresini uzatmaktan başka hiçbirşey değil nedense ençok dolgu yapılabilecek aylarda dolgu hop duruyor bir türlü anlıyamadım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Toki açıklama yaptı dolgu işlemleri devam ediyor, dolgu alanının 600 bin m2 den 800 bin m2 ye çıkarıldığı için de ek protokole gerek yokmuş. Bir duraklama söz konusu değil çalışmalar devam ediyor.
Yorum
-
Akyazı projesinin durduğu haberleri taşeron firmalara paralarının ödenmediği kaynaklı bir haber dolgu alanınn büyüklüğü ile alakalı değil.
Ana yüklenici nakliyatta çalışan taşeron firmalara parasını vermiyormuş yerel medyada çıkmıştıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Koyduğun haber linkinde ek protokol sorunu nedeniyle çalışmaların durduğundan bahsediliyor. Böyle bir şeyin olmadığı açıklanmış. Ayrıca bazı taşerön firmaların çalışmayı durdurduğunu bende okudum, ama diğerlerinin devam ettiğini okumuştum bi kaynaktan. Bu konuya verilecek en güzel cevap gidip dolgu alanını kontrol etmek ve gerekirse orda ki görevlilerden bilgi almak olacaktır. Trabzon'da bulunan ve gidebilecek arkadaşlar bunu yapabilirler.
Yorum
-
Şu an www.haber61.net anasayfasındaki resimler eski değil yeni koyulmuş ve tüm iş makineleri ve kamyonlar durmuş çalışmıyorlar.Üzülerek söylemek gerekirse galiba doğru... çalışmaların bulunduğu yere yakın birisi canlı gözleriyle görüp bize buraya çalışmalrın olup olmadığını yazarsa çok sevineceğiz.
FAİK YILMAZ isimli renktaş sen görebiliyordun sanırım gidip gelirken
Saygılar...NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı projesinin durduğu haberleri taşeron firmalara paralarının ödenmediği kaynaklı bir haber dolgu alanınn büyüklüğü ile alakalı değil.
Ana yüklenici nakliyatta çalışan taşeron firmalara parasını vermiyormuş yerel medyada çıkmıştıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an www.haber61.net anasayfasındaki resimler eski değil yeni koyulmuş ve tüm iş makineleri ve kamyonlar durmuş çalışmıyorlar.Üzülerek söylemek gerekirse galiba doğru... çalışmaların bulunduğu yere yakın birisi canlı gözleriyle görüp bize buraya çalışmalrın olup olmadığını yazarsa çok sevineceğiz.
FAİK YILMAZ isimli renktaş sen görebiliyordun sanırım gidip gelirken
Saygılar...
ve haber61 in haberide bunları doğruluyor maalesef.....
En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.04.2012, 13:46.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
ya ıster alan buyudu protokol ımzası lazım ıster calısanlara para verılmesı lazım benı baglamaz kardesım bu ınsaat hıcbırsekılde durmamsı lazım nıye bu protokol ıslerı bızde aksıyo baskalarında aksamıyo nıye bızde ıs bıtırıcı adamlar yok yaz zamanı cok hızlı bırsekılde calıslıp temelı atılması lazım......
Yorum
-
Belki ana yüklenici firma yani Nuri Albayrakın firması ödeme yapılmadan bir kaç ay idare edebilir ama alt yükleniciler zaten küçük firmalar....
ne kadar para o kadar iş.....
ve dolgu alanı kdv dahil 40 milyon tlye ihale edildi ama ben o paraya asla bitmeyeceğini düşünüyorum o dolgunun.....
ve maalesef kaç lira verildi bugüne kadar öğreneceğimiz herhangi bir mecri ve mecra da yok....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum