Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben başından beri diyorum Gülermak alacak sanki.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Sirk çadırımız hele şükür ihale'ye çıkıyor. Gözümüz aydın.

İhale'yi kazanacak firma'dan ziyade proje'nin varlığı beni karamsarlığa itiyor. Sonuçta stad her ne olursa olsun yapılacak. Çünkü arkasında devlet var.

Trabzon yerel medyası da cidden komik. Aynı zihniyetin yabancı sermaye Türkiye'ye giremez yaygarasına bunlar da Trabzon'da fenerli,gs'li iş yapamaz gibi evhamlarla saçmalıyor. Oysa bunlara sorsan stad projesini kaç kez sayfanıza taşıdınız. Proje'nin çalıntı olduğunu gündeme niye getirmediniz. gs'ye TT arena'yı yaparak verdikleri değeri TS kıytırık bir stadla gönlünü mü alıyorsunuz vs... gibi gerçekçelerle projeyi değiştirebilir daha modern bir stadın yapılmasında önayak olabilirdiler.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kalemşörlük yapıyorlar.. Birileri yaz diyor yazıyorlar. Birileri de belli daha önce yazdığım gibi..
        Bir de üstüne büyük haberceilik örneği göstererek Kanuni Bulvarı'nı Toki'nin ihale ettiğini ve Toki'nin internet sitesinde ihale ile ilgili herhangi bir bilgi bulunamamasının soru işareti yarattığını söylemişler.Bu haberi yapan kafasız adam onun nedeni Toki'nin bu işin içinde olmaması olabilir mi ? Birileri bunlara şöyle haber yapın demiş kafalarına göre yazmışlar.Böyle insanlar olduğu için stadyumu da yolu da Fenerbahçeli yapsın istiyorum.

Bu çok bilmişler daha önce yaptıkları haberde ise aynen şu ifadeleri kullanmışlar.

Trabzon’u güneye açacak olan, ‘Altın Gerdanlık’ olarak adlandırılan Kanuni Bulvarı Projesi Karayolları tarafından ihale edildi. 17 km uzunluğundaki dev ihaleyi 455 Milyon TL’ye Artvinli Mehmet Nazif Günal’ın sahibi olduğu MAPA İnşaat aldı.

TRABZON’U BÜYÜTECEK

Adeta dağ ile deniz arasına sıkışarak beton yığını haline gelen Trabzon’un nefes almasını sağlayacak ve güneye açacak olan ‘Altın Gerdanlık’ olarak adı konan Kanuni Bulvarı Projesi, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edildi. 530 milyon TL ile ihaleye çıkan dev projeyi 455 milyon TL’ye Artvinli hemşehrimiz Mehmet Nazif Günal’ın sahibi olduğu ünlü MAPA İnşaat kazandı.

17 KM UZUNLUĞUNDA

Yapımına en kısa zamanda başlanacak olan Kanuni Bulvarı projesi Akyazı’dan Akoluk’ a

Temeli 2011 yılında atılan ve seçim dönemi Trabzon kamuoyuna "Trabzon'un gerdanlığı" olarakta duyrulan kanuni bulvarının 4 yılda bitirileceği belirtilmişti.

Kanuni Bulvarı'nın geçiş güzergahlarını videodan izlemek için Tıklayınız...

haber61

kadar 17 km uzunluğunda olacak. Proje kapsamında Akyazı’da 2 bin 300 metre uzunluğunda, Boztepe ve Akoluk arasında ise 800 metre uzunluğunda tünellerin yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda Karayolları proje güzergahındaki belediyelere yol geçişlerinde imar yapılaşmasına ruhsat verilmemesi yönünde yazı gönderdi.

Her şey Trabzon için

Trabzon için büyük işlerin altına imza atan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kanuni Bulvarı Projesi’nin Trabzon için hayati önem taşıdığını belirterek “Bu proje marka şehir olmayı hedefleyen Trabzon’u daha da büyütecek. Akyazı projesiyle de bütünleştiği zaman muhteşem bir tablo ortaya çıkacak. Trabzon’umuz için önüne gelen her projeye ‘Evet’ diyen Sayın Başbakan’ımıza teşekkür ediyoruz. Her şey Trabzon için” diye konuştu.
        En son Murat' tarafından düzenlendi; 24.04.2013, 08:41.

Yorum

• haber61 ciddi anlamda saçmalamaya başladı.
          yani ısmarlama haberler olduğu o kadar belli ki.
          daha önce kendi verdiği haberi yalanlar şekilde yeni haber giriyorlar.
          haber61 in başındaki adamların gözümde iyi birer imajları vardı . bu tür şeylere nasıl izin veriyorlar asıl üzücü olan o.
          yazık.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İnşallah içtaş alır. çok profesyonel bir firma...
            Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Hala stadla ilgili görsel yok piyasada.
              Ön yeterliliğe giren firmalarda tanıdığı olan yok mu yahu?
              Biri gidip sorsun bir CD varmış o CD'ye ulaşmak gerek.

Yorum

• Kanal İstanbul'dan önce biter mi acaba diye düşünmeye başladım;
                Zira Kanal İstanbul projesinin asla bitmeyeceğini düşünüyorum...
                "Trabzonspor bir çember gibi,
                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

•  Trabzon’un Güney Geçiş güzergahı olarak projelendirilen Kanuni Bulvarı ihalesi bir süre önce yapılmış ve ünlü inşaat firması MAPA İnşaat ihaleyi kazandığı kamuoyuna duyurulmuştu. Yapılan ihale kaç firma arasında gerçekleştiği ve nasıl yapıldığı konusunda

yorum yapmiyorum.. fenerliymis... habere bak sanki trabzonu istila ettiler... ne buyuk olay dimi fenerli yapiyor.. iyi ataturk havalimaninida tav yonetiyo ceo suda sadri senerin kardesi. ne yapsin fenerliler ataturk havalimanina gelmesinmi ? bu nasil ne degisik ne garip bir yaklasimdir ben anlayamadim
                  u will need justice at the end..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kanal İstanbul'dan önce biter mi acaba diye düşünmeye başladım;
                    Zira Kanal İstanbul projesinin asla bitmeyeceğini düşünüyorum...
                    Trabzonspor camiasındaki herkes böyle düşünüyorsa, başkalarının beğenmediği projeyi Trabzona iteleme ortamını oluşturdular demektir.

Bimer'e yapılan itirazlara verilen cevaplarda bu yönde zaten. Başka bir projenin yapılması süreci uzatır diye korkutuyorlar akıllarınca...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bursa.

Yorum

• Mersin
                        (Fotoğrafları Skyscrapercity'den aldım)

Yorum

• İhale tam olarak ne zaman yapılacak?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bursa.
                            Bu stadyumu biz yapmalıydık
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mersin stadının çatı kaplaması ve dış tarafı mebran kaplı.
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• Mersin Stadı Türkiye Kupası finaline yetişir sanırım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X