Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu halimizle, hani şu tv'ye çıkan uyduruk telefon markaları var ya ancak onlar sponsor olur bize.
    Göreceğiz fazla sürmez,Dediğin gibi o küçük telefon markalarımı yoksa adı gecen firmalar mı olacak. Uyduruk telefon firmaları hangileri merak ettim

Yorum

• Yeni video.

17 likes, 1 comments - ismail_tatlici on August 28, 2015: "@trabzonsporfans @trabzonsporofficial @trabzonsporkulubu #avniaker".
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göreceğiz fazla sürmez,Dediğin gibi o küçük telefon markalarımı yoksa adı gecen firmalar mı olacak. Uyduruk telefon firmaları hangileri merak ettim
        Ben İHO'num düzgün bir iş yapabileceğine inanmıyorum
        Samsung hayal.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben İHO'num düzgün bir iş yapabileceğine inanmıyorum
          Samsung hayal.
          Paydaş paydaş yapar dostum işin latifesi Bir teklif varsa en iyisi değerlendirilir. Bu isimleri kafadan atıp haber yapmıyorlarsa tabi !

Yorum

• Twitter'da paylasilmis bizim stadin benzeri

Bu da yapim belgeseli

En son sifuni tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 18:34.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Yok böyle stadyum allianz arena münchen......1860 macindayim şuan.....

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

100 milyon euro komik. seviyeyi yüksek tutup da sonra hayal kırıklığına ugramayin tavsiyem. aynı transferde olduğu gibi. senelik 5 milyon dolar gibi bir para alırsak ben mutlu olurum.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• bi haber de 61saat yapmış. hani daha güvenilebilecek bir kaynak gibi ancak yine de atlamamak lazım. ha isim samsung olunca bence çok daha büyük bir teklif yapmayacaksa başkası sırf isminden dolayı bile kabul edilebilir. dünya devi daha çok şey katacaktır kesinlikle.

Yorum

• İsim belirleme prosedür nedir ihalemi yapılcak?

Yorum

• Edit.......
                        En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 22:55.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Trabzonspor'un şuanki itibarına denk bir stad he bizim gönüllerimizdeki Trabzonspor çok büyük olduğu için stada tasarımına felan baktımda kendi takımımın yanında bir köy stadı olarak değerlendiriyorum. Ben bu stada gülerim görsem. Full cam olmalı en azından kale arkaları cam olsun. Ama benim için stad fiyasko. Bize yapılan stad ile Geyse ninki arasında uçurum var Arena'yı görmüş olanlar anlıcak demek istediğimi.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'un şuanki itibarına denk bir stad he bizim gönüllerimizdeki Trabzonspor çok büyük olduğu için stada tasarımına felan baktımda kendi takımımın yanında bir köy stadı olarak değerlendiriyorum. Ben bu stada gülerim görsem. Full cam olmalı en azından kale arkaları cam olsun. Ama benim için stad fiyasko. Bize yapılan stad ile Geyse ninki arasında uçurum var Arena'yı görmüş olanlar anlıcak demek istediğimi.

Bu kadar geniş bir alana sahip olupta böyle bir projeyle karşılaşmak aynen bir fiyasko...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            Bir Gün Herkes Fenerli Olacak Geri Kalan 364 Gün TRABZONSPORLU OLACAK!!

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bi haber de 61saat yapmış. hani daha güvenilebilecek bir kaynak gibi ancak yine de atlamamak lazım. ha isim samsung olunca bence çok daha büyük bir teklif yapmayacaksa başkası sırf isminden dolayı bile kabul edilebilir. dünya devi daha çok şey katacaktır kesinlikle.

http://www.61saat.com/futbol/samsung...if-h91501.html
                              Biri 100 milyon dolar diyor diğeri avro, birisi şunlara arada 80 milyon liralık fark olduğunu söylesin. Bu şekilde yapılan habere nasıl inanalım, anlaşmanın şartları nedir, kaç senelik isim hakkıdır bu bahsedilen miktar?

Yorum

• olsunda dolar olsun
                                2hafta önce max. 50 milyon euro denilirken
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X