Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın dışındaki boşluklardan gelecek soğuğu tahmin edebiliyorum tam denizin kenarı, zaten stadın tribün ısıtması da yok bakalım nasıl olacak?
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ne b..tan bir stattır bu arkadaş.biz kullanıcaz ama bizim fikrimizin hiçbir onemi yok.adamlar oldu bittiye getiriyorlar koca trabzonun 50-60 yıl kullanacagı stadı.hiç yapmasnlar daha iyi

Yorum

• inşaat başladı artık.geri dönüşü olacağını zannetmiyorum .artık ne çıkarsa bahtımıza.hala projeden haberimiz yok .heralde dünyada başka örneği yoktur bu komedinin...

Yorum

• Kim ne derse desin bok gibi stad yapılıyor hiç içime sinmiyor arkadaş
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inşaat başladı artık.geri dönüşü olacağını zannetmiyorum .artık ne çıkarsa bahtımıza.hala projeden haberimiz yok .heralde dünyada başka örneği yoktur bu komedinin...
            Yeni yapılan stadyumların hepsi copy/paste mantığıyla yapılıyor. O yüzden detaylı görseller, animasyonlar yayınlayamıyorlar. Mersin'e yapılan yeni stadyuma bak, yeni yapılanlarla karşılaştırınca neredeyse hepsi aynı. Bursa ve Antalya'da yapılanların biraz özgün tasarımları var. Şehir merkezlerindeki değerli stadyum arazilerini alıyor devlet, maliyeti düşük yeni stadyumları dikiyor. Eski araziyi 5'e satarken 3 liralık yeni stadyumu dikiyor. Tamamen kâr amaçlı aslında. Aksi olsaydı özenli projeler ortaya çıkardı. Soğuk savaş döneminde Doğu Avrupa tarzı stadyumları copy/paste mantığıyla yapmışlardı her şehire. Şimdi de mantık aynı. Hele Akyazı'da ısıtma sistemi yoksa o zaten bildiğin skalndal. Yıl olmuş 2014. Bu kadar baştan savma yani. Beton yığınını atsak yeterli. Sonuçta ne yapılarsa kabullenen bir kitleye sahipler. Bordomavi.net istisna sadece.
            En son erolizmts tarafından düzenlendi; 31.01.2014, 15:16.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazı yetkili cümleler okuyunca çıldırıyorum, Abi Allah'ın emri mi ya, ayet olarak mı indi proje? Yok öyleymişte değişmezmiş, yok şöyle olmuş da bunu isteyemezmişiz, nedir abi günah mı tribünlerin stada yakın olmasını istemek veya herhangi bir ergonomik görünüm istemek, iyi o zaman toki 2+1 ev yapar gibi yapsın çıksın var mı böyle bir dünya ya, tüm el alem istediği gibi stat yapacak bize "siz susun ne yaparsak o işte" bu tavıra çıldırıyorum sanki yoklukta kalmış düşmüş stat ile kandırılacak kitle var burada.
              Bu güzel bir mesaj dı aklıma geldi de buldum alıntıladım.

Tamam belki de düşündüğümüz kadar kötü bir stad olmayacak ama Emirhan'ın dediği gibi yok o değişmez,yok bu olmaz,bu ne arkadaş.
              Stad tan sorumlu yöneticimiz sağolsun ilgileniyor gibi yapıp bişiler söylüyor,
              sonra ondan cesaret alıp şu dış cepheyi adam gibi yapın,
              çatı Karadenizin kıyısında sağlam kalacak bir çatı değil değiştirin diyorsun o mavi boncuk dağıtan yönetici birden aslına dönüyor bitmiş proje de değişiklik mi olur siz ne ayaksınız diyor.E o zaman ne diye üfürüyorsun,aynı başkanın Cisse-Ba alacağım deyip te kıl dı tüy dü deyip tükürdüğünü yaladığı gibi.

Özetleyim,
              boşa çene yorup beklentiye giriyoruz,
              önümüze ne koyarlarsa onu yiyeceğiz,
              şike konusunda olduğu gibi,transfer konusunda olduğu gibi.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Gayet guzel bir proje bence. Eksiklikler var elbet ama comforu yuksek kolay ulasimi olmasi benim icin en onemlisi. Insaallah bu konularda eksiklik olmaz. Sahaya daha yakin olabilir tribunler evet belki kaplmasi daha kaliteli olabilir ama genel olarak bence Trabzonsporumuz icin cok güzel bir stat. Yeterki degerlendirmesini bilelim bu stad bize sinif atlatir!
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Kapasitesi bence çok fazla o stadı hiçbir zaman dolduramaz Trabzon halkı .

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abartıyorsun ..

Yorum

• Bir yetkili demisti, dis kaplama bir rüzgar testinden gececek diye. Ne oldu.. haberi olan varmi?
                      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kapasitesi bence çok fazla o stadı hiçbir zaman dolduramaz Trabzon halkı .
                        Dolar merak etme şu lige adalet ve kalite gelsin zaten bizim takım her sene şampiyonluga oynar bi borussia dortmund olamıcaksak atalım kendimizi karadenize,dortmund'un nüfusu ne ki aynı bizimki kadar belki birzdaha fazla ve 80 bine oynuyorlar.

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim ne derse desin bok gibi stad yapılıyor
                          Seviyorum bu tarzı... Kendimi buluyorum...

Yorum

• Dünya üzerinde deniz üzerine stat yapan başka bir kulüp olsa kesinlikle şehrinin, yöresinin motiflerini, geleneksel renk ve şekillerini kullanırdı. Sadece biz kullanmıyoruz, çok geniş bir kültürümüz olmasın rağmen, üzülüyorum.

Ben şunu diyorum insanlar desin ki "bu stat da bunun rengi şunun şekli şu yüzdendir çünkü Trabzon şehrinde bu şuna şu da buna delalet eder, bunu çağrıştırmak için böyle yapmışlar vay anasını"

Ama efsanevi camiler yapan neslin mimar ve mühendisleri de baraka gibi cami yapıyorken, bir tek geleneksel motif eklemezken bir stat mimarından bunu beklemek ahmaklık, bunu sen yapacaksın, zekan yoksa mail açacaksın, geleneksilliğe dair fikirleri insanlardan isteyeceksin.

Bu söylediğim şey de çoğu insana göre "Pfff boş işlere kafayı takıyorsunuz" minvalinde yalnız bu insanlar da "Vuayy anasini yaa liverpool'un stadında şu yazaymış da şu tribünü haule bişeymiş göriy misin" diyip iç geçirmesini bilirler.

Neyse yorumsuz, karadeniz gibi hırçın bir denizin üzerinde hayallerimizin takımı futbol oynuyor, futbol, umutlarımız karadenizin üzerinde oynanıyor başka bir şey söylemiyorum bu bilgi bile benim için çok etkileyici.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir yetkili demisti, dis kaplama bir rüzgar testinden gececek diye. Ne oldu.. haberi olan varmi?
                              ben soracaktım tam onu. bu konuyu erol ağaoğluna twitter ı olan biri sorabilirmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X