İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih kardeş mühendis arkadaştan 1. ve 2. katlardaki sıra sayısını ve tribün eğimlerini öğrenebilir misin ?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzelmiş, seneye burda oynayamaya başlarlar.
Bu stadyum İstanbul'un neresinde.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSordum kendisine cevap verdiğinde yazacağım.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
benim de ilk düsüncem samsung du
ama düsünce
samsung stadi
samsun stadi
pek hosuma gitmedi dogrusu
galaxy stadi uyar
hatta
trabzonspor galaxy sadece olsun stadin ismi
trabspor galaxysine hosgeldinizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 17:17."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO habere inandınız mı siz ?
Samsung gibi firmalar bize mümkün değil yanaşmaz.
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kendini küçük gördükten sonra başkası neylesin..!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kendini küçük gördükten sonra başkası neylesin..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum