Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
100 milyon euro komik. seviyeyi yüksek tutup da sonra hayal kırıklığına ugramayin tavsiyem. aynı transferde olduğu gibi. senelik 5 milyon dolar gibi bir para alırsak ben mutlu olurum.
bi haber de 61saat yapmış. hani daha güvenilebilecek bir kaynak gibi ancak yine de atlamamak lazım. ha isim samsung olunca bence çok daha büyük bir teklif yapmayacaksa başkası sırf isminden dolayı bile kabul edilebilir. dünya devi daha çok şey katacaktır kesinlikle.
Trabzonspor'un şuanki itibarına denk bir stad he bizim gönüllerimizdeki Trabzonspor çok büyük olduğu için stada tasarımına felan baktımda kendi takımımın yanında bir köy stadı olarak değerlendiriyorum. Ben bu stada gülerim görsem. Full cam olmalı en azından kale arkaları cam olsun. Ama benim için stad fiyasko. Bize yapılan stad ile Geyse ninki arasında uçurum var Arena'yı görmüş olanlar anlıcak demek istediğimi.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Trabzonspor'un şuanki itibarına denk bir stad he bizim gönüllerimizdeki Trabzonspor çok büyük olduğu için stada tasarımına felan baktımda kendi takımımın yanında bir köy stadı olarak değerlendiriyorum. Ben bu stada gülerim görsem. Full cam olmalı en azından kale arkaları cam olsun. Ama benim için stad fiyasko. Bize yapılan stad ile Geyse ninki arasında uçurum var Arena'yı görmüş olanlar anlıcak demek istediğimi.
Bu kadar geniş bir alana sahip olupta böyle bir projeyle karşılaşmak aynen bir fiyasko...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir Gün Herkes Fenerli Olacak Geri Kalan 364 Gün TRABZONSPORLU OLACAK!!
bi haber de 61saat yapmış. hani daha güvenilebilecek bir kaynak gibi ancak yine de atlamamak lazım. ha isim samsung olunca bence çok daha büyük bir teklif yapmayacaksa başkası sırf isminden dolayı bile kabul edilebilir. dünya devi daha çok şey katacaktır kesinlikle.
Biri 100 milyon dolar diyor diğeri avro, birisi şunlara arada 80 milyon liralık fark olduğunu söylesin. Bu şekilde yapılan habere nasıl inanalım, anlaşmanın şartları nedir, kaç senelik isim hakkıdır bu bahsedilen miktar?
Yorum