Beni AKp yandaşı olarak göstrermeyin gunahımı vermem onlara bu yapılanlardan sonra sadece abartıldığını söylemek istiyorum kötümü evet kötü bazı açılardan ama abartılmasını anlamıyorum.
Arkadaslar forumda eski heyacan kalmadı sanki. Daha ortada stat yokken daha cok bilgi, yorum, resim paylasilirdi.şimdi stad basladi millet sanki aman banane havasinda.stadin istedigimiz gibi olmamasi, ligde adaletin olmamasi bizi yildirmamali.yonetimde kötü olabilir ama biz daha kotulerinide gördük. Şimdi takima ve stada sahip cikma zamanidir.Amac zaten bizi yıldırmak ve takimdan sogutup takımı yanlız birakmamizi saglamak. Bu bizim değil rakiplerin ve bizi sevmeyenlerin işine gelir.
Stadımız kesinlikle kötü bir stat değil ama ipler bizim elimizde olsaydı daha iyi olabilirdi.Eksikleri var dış cephesi çok sorunlu basit bir yöntemle halletmişler dış cepheyi ve kesit planları bile halen daha yok bu stadın içinin adam gibi bir görseli yok stat inşa edildikçe görüp öğreneceğiz, konuyla ilgili görevlendirilmiş bir yöneticimiz de yok maalesef.
Stad çok kotu demicm iyi güzel ama eksikler var gibi.. Mesela stadin içinde ki TS clup ve diğer mağazalar yok olmuş.. Gelir olarak 20-30 milyon eur beklediğimiz stadın su projeye gore ancak 15 m milyon eur sunu gerckleatirecegiz gibi.. Stad için de cafeteryalar denize bakan kisimlarda lokantalar olsa daha iyi olur su gibime geliyor ve geliri yükseltmiş olurduk.. Kale arkasindki uzaklik mesafesi 10 metre oysa ki 8 metrede olan t.t.arena ve gs traftarindn ne gibi eksikligimiz var anliyamadm. 10 !metrede olsa aglari ve telleri yine çekecek TFF türünün onlerine. Bari 8 metrelik kale arkasi olsaydida stad ambiansina daha çok etki edebilseydik.. Bi taraftar olarak 2 katli kale arkalari daha iyi olmuş gibi.. Stad da zaten herkes bi köşeyi kapacak bütünlük olmadigi için çok da onemli görmüyorum o konuyu..
Loca lar stadin her tarafına dagitilsa da iyi olurmuş daha hoş bi görüntü olurmuş ama şimdiki de fena durmuyor gibi..
Cati ve dis görünüş olarak bi timsah arena gibi yada konya yeni Stasi gibi hatta kayserinin stadi gibi değil. Bursanin TS den daha çok gelire sahip olacagi çok acil ve net. Ayrica amatör branşlar için yani futbol için yavuz şeklindeki gibi 10 srali sahanin etrafini kapsiyacak küçük bir stad da yapılabilirdi.. Çünkü yavuzselim, fatih stadi TOKİ ye verilecek.. Amatör ve 1461 burada unutulmuş gibi.. Dişrdan bakildigindan kazik üzerine kurulmuş bir stad göreceğiz gibi duruyor. Dediğim gibi küçük küçük kafeler mağazalar yapilsa büro tarzi dükkânlar yapilsa ve timsah daki gibi camla kamplansa daha güzel ve zarif kalirdi.. Suanki proje kaba duruyor ve izeridende misafir takima taraftar olarak hukmedilemickmis gibi görünüyor.. Baklava vari diş cari sistemi oldukça iyi olsa da bunu antepe uygulasalr daha iyi olurmuş..
Antep demisken antepn stadinin diş cari sistemi ve dis görünüş olarak daha iyi..
Mevcut stadimizdan daha iyi olduğu kesin ama böle yillara meydan okuyacak bi stadin yapilamamis olmasi ve görünüş olarak kotu durmasi gerçekten içler acisi olarak görüyorum.. Bunun dişinda kamp eğitim merkezi yapilasi ve o projeye dahil edilmesi gerçekten çok iyi.
49 tane loca olması ve bu sayidan yukari olmaması kanaatindeyim..
Yine de yeni stadda kombine alarak kale arkasi 2 kat caprazdan mac izlemek ve izliyecekk olmak gerçekten heyecan verici..
Stad ismi olarakda::
Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi
Akyazistadyum
En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 12.01.2014, 04:08.
Akyazıya değil Başkan'da kulupteyken kulübe bir yürüyüş düzenlenip Başkan açıklama yapmadan bu konuda dağılmamak lazım. form yöneticisi yap bir yürüyüşe katılacak listesi
Akyazıya değil Başkan'da kulupteyken kulübe bir yürüyüş düzenlenip Başkan açıklama yapmadan bu konuda dağılmamak lazım. form yöneticisi yap bir yürüyüşe katılacak listesi
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
o bakan ki utana sıkıla mecburiyetten yanına giden hasta bir kıza tedavisi için yardım edeceğine cebine para sıkıştırdı... kız da biz de dumura uğradık!!! olmaz olsun öyle insan olmaz olsun... burada yazılanlara göre trabzonlu olmaktan başka trabzonsporla pek alakası da yok!!!
helal olsun . istedikleri her şeyi yaptırdılar. kale arkaları tek kat. sahaya yakın. ne isterseler yaptırdılar.
bu resim güzel bir photoshop olmalı. 2 ocaktaki resim bursa.org da var. üstüde kapanmamış henüz,çimde yok. 8 günde bu kadar işi yaptılarsa bilemem tabi.
ama bursanın stat inşaatını gerçekten taktir ediyorum . admlar kaşla göz arasında bitirdiler koca stadı .
Yorum