Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah dediğiniz gibi kapalı spor salonuda olur başta basketbol olmak üzere voleybol hentbol maçlarını oynaya bileceğimiz 10bin kişilk çokgüzelbir kapalı spor salonu istiyoruz.
    not eğer akyazı gerçekbir spor kampleksiyse mutlaka kapalı spor salonu yapılmalı
    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Dün önünden geçtim de AKyazının, Kuzey tarafından 1 kat çıktıklarını gördüm. Hava çok kötü olmasına rağmen inşaatta karınca gibi çalışan insanların turuncu elbiseleri hemen göze çarpıyor. İlk katı çıktıklarına göre, bundan sonrası her hafta fotoğraf yüklenebilir. Hadi hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Membran Mersin stadı gibi olacak malesef.Artık çadır yakıştırmalarına karşı çıkmam.
        Edit:Galiba 2. fotoğraf bitmiş hali değil emin olamadım.
        mersin stadı gibi olmayacak yanlış bilgi verme.. mersin stadında düşük kalite membran kullanıldı. arada fark var hem görsel açıdan hem kalite açısından..

Yorum

• İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün önünden geçtim de AKyazının, Kuzey tarafından 1 kat çıktıklarını gördüm. Hava çok kötü olmasına rağmen inşaatta karınca gibi çalışan insanların turuncu elbiseleri hemen göze çarpıyor. İlk katı çıktıklarına göre, bundan sonrası her hafta fotoğraf yüklenebilir. Hadi hayırlı olsun
          Süpermiş resim yokmu

Yorum

• Tekrar ediyorum Akyazı'ya her türlü tesis yapılmalı. Şehir için önemli olan ne varsa yapılmalı hatta Trabzonspor tesisleri yapılmalı. Ancak Stadyumu oraya taşımak İntihardır. Lütfen şehirle takımı birbirinden koparmayın. Ben Trabzonlu değilim, hayatımda da iki maç seyrettim. Stadı şehirden alıp götürmek gelecek yıllarda Trabzonsporluluk ruhunu yok edecektir...Bu kimsenin farkına varmadığı ya da dillendirmediği tehlikeyi ciddiye alalım...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şu membran denen malzemeden nefret ediyorum, dış kaplama cam olmalıydı, en azından ışıklandırılabilirdi.

Membranın kalitelisi ne oluyor görünüşü nasıl değiştirecek anlamadım, membran membrandır kaliteyle en fazla rüzgara suya dayanımı artar görünüşü nasıl güzelleşecek.
              SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Işıklandırmalar londra olimpiyat stadyumundaki gibi fakat o gördüğüm resimde sayısı az gibi.

Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekrar ediyorum Akyazı'ya her türlü tesis yapılmalı. Şehir için önemli olan ne varsa yapılmalı hatta Trabzonspor tesisleri yapılmalı. Ancak Stadyumu oraya taşımak İntihardır. Lütfen şehirle takımı birbirinden koparmayın. Ben Trabzonlu değilim, hayatımda da iki maç seyrettim. Stadı şehirden alıp götürmek gelecek yıllarda Trabzonsporluluk ruhunu yok edecektir...Bu kimsenin farkına varmadığı ya da dillendirmediği tehlikeyi ciddiye alalım...
                  Şehirden alıp götürmüyorlar ki yine şehrin içinde 10 dk ileri alıyorlar . Duyanda 1 saatlik mesafeye götürüyorlar sanır. Taraftarın yapacağı organizasyonla birlikte orası bayram yerine döner yeter ki takım iyi gitsin taraftar sahiplensin 10 dk ileri yürümek çok mu zor sence ?

Yorum

• Ekteki linkten FIFA nın stadyumlar konusunda belirlediği teknik gereklilikleri indirebilirsiniz.

Buna göre saha ölçüleri konusunda FIFA tarafından tavsiye edilen saha-tribün arası mesafeler aşağıdaki gibidir.

Playing field: (Oyun sahası) length: (uzunluk) 105m, width: (genişlik) 68m

Auxiliary area
                    Additional flat areas are required beside the playing field, ideally behind each goal
                    line, where players can warm up. This area should also allow for the circulation of
                    assistant referees, ball boys and girls, medical staff, security staff and the media. It is
                    recommended that this be a minimum of 8.5m on the sides and 10m on the ends.

( Özetle : Oyun alanının etrafındaki alanlar, yardımcı hakemler, top toplayıcılar, sağlık ve güvenlik görevlileri, medya elemanları gibi personelin kullanacağı yerler. Bu alanlarda ayrıca yedek oyuncular ısınma da yapacaklar. Bu alan yanlarda en az 8,5 metre , kale arkalarında en az 10 metre olarak tavsiye ediliyor. )

Bu alanlarda yine reklam panoları da bulunacak. Ambulans vs. gibi araçlar da gerektiğinde burayı kullanacak.

Sahanın yakın olması iyi ancak bir de tüm dünyada yaşanmış tecrübeler sonucu belirlenmiş böyle ölçüleri de gözönüne almak lazım. 2-3 metre için olayı çok büyütmek ne kadar anlamlı bilmiyorum. Sonuçta stad futbol stadı olacak , hiç kullanılmayacak koşu pisti olmayacak. Olimpiyat stadı gibi kimin gol attığını anonsla öğreneceğimiz kadar sahaya uzak da olmayacak.

İnşallah nice şampiyonluklarımıza ev sahipliği yapacak.

En son muratali tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 14:00.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekrar ediyorum Akyazı'ya her türlü tesis yapılmalı. Şehir için önemli olan ne varsa yapılmalı hatta Trabzonspor tesisleri yapılmalı. Ancak Stadyumu oraya taşımak İntihardır. Lütfen şehirle takımı birbirinden koparmayın. Ben Trabzonlu değilim, hayatımda da iki maç seyrettim. Stadı şehirden alıp götürmek gelecek yıllarda Trabzonsporluluk ruhunu yok edecektir...Bu kimsenin farkına varmadığı ya da dillendirmediği tehlikeyi ciddiye alalım...
                      hangi şehir dışı bu ya beşirli, karşıyaka yıldızlı, söğütlü burada yaklaşık 50 60 bin insan yaşıyor bu insanlara yürüme mesafesinde akyazı.. buraya rakip takım denizden gelmeyecek yine şehrin içinden geçip taraftarın arasından girecek.. abartmayın artık şu işi.. arabayla 5 dk da gidilen yer şehir dışıysa büyükşehirlerde her yer şehir dışı..

Yorum

• Yeni stadyumun , Avni Aker'e olan mesafesi 5800 metre

Yorum

• @muratali bende onla uğraştım da vazgeçtim üstelik sahil yolunu kullanarak molozdan 4.5 dk da akyazıya varıyorsun akçaabat minibüsleriyle çokça deneme fırsatım oldu..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mersin stadı gibi olmayacak yanlış bilgi verme.. mersin stadında düşük kalite membran kullanıldı. arada fark var hem görsel açıdan hem kalite açısından..
                            Bilgi vermiyorum kendi görüşümü belirtmişim.Ayrıca mesajı düzeltmişim.Şu fotoğraf bende öyle bir intiba bıraktı sadece.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilgi vermiyorum kendi görüşümü belirtmişim.Ayrıca mesajı düzeltmişim.Şu fotoğraf bende öyle bir intiba bıraktı sadece.
                              Bu resimde membranı tutacak çelik aksamın görüntüsü için şeffaf şekilde tasarlanmış hali o yüzden sana mersin gibi gelmiş olabilir diğer resimde teflon membran kapatılmış hali de mevcut.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu resimde membranı tutacak çelik aksamın görüntüsü için şeffaf şekilde tasarlanmış hali o yüzden sana mersin gibi gelmiş olabilir diğer resimde teflon membran kapatılmış hali de mevcut.
                                Bende sonra böyle olabilir diye düşünmüştüm.Sıkıntı yok o zaman.Ben yanlış anlamışım.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X