Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.erduman.com.tr/TR/belge/1...tadyumlar.html

Şayet bu projedeki gibi tribünler sahaya oval şekildeyse çok hoş olacak demektir. Bu şekilde tribünler de sahaya makul ölçüde yakın duruyor.

Ayrıca çatı planının fotoğraflarında localar her iki yanda var olarak görünüyor. Yoksa ben mi yanlış anlıyorum !?
    Öncelikle paylaştığın link hata veriyor localar biraz farklı olacak sanırım

Yorum

• "ağasarlı" teşekkürler bugüne kadar bu siteyi nasıl keşfedemedik biz anlamadım. stad ile ilgilenen yönetici kale arkaları oval olacak bi kısmı 7 bi kısmı 8 metre filan olacak demişti acaba son karar kılınan proje bu resimdekiler mi diye düşünüyorum.. umarım öyledir. dış kaplama daha önce de dediğimiz gibi mersin stadı gibi olmayacak en kaliteli mebrandan olacak aslında bahsedildiği gibi ışıklandırma yapılırsa dehşet bir görüntü ortaya çıkabilir.. yeter ki kulüp bu noktada baskı yapsın..

ayrıca site de kapalı spor salonun da çatı planı mevcut bu ihale ile birlikte olmasa da spor salonu da yapılacaktır..

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gece-gündüz-hafta sonu dahil yağmur çamur demeden aralıksız devam etmekte çalışmalar.
        Cok tesekkur ederim. Bunu duyduguma sevindim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 saat önce Akyazı'nın oradan geçtim.
          Çalışmalar devam ediyordu.
          Tesekkur ederim verdigin bilgi icin.

Yorum

• Arkadaslar bu kazik cakma islemi suan ne durumda? Kac tane kazik cakildi? Ve bu kaziklarin tamaminin bitmesi nekadar daha surer?

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu fotoğrafı transfer forumu kaldıramadı. Konuyu kapattılar
              Bu fotoğrafı niye buraya attın bilmiyorum ama benim için Hüseyin Çimşir artık budur.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Alintidir:

http://www.skyscrapercity.com/showth...455926&page=76 (hanifa)

Kale arkalari gerçekten 10 metre olacak gibi..
                En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 02:00.

Yorum

• Bu kendi çiziminiz mi?
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• @Korax61

bir arka sayfada verildi bu gorseller

Yorum

• Membran Mersin stadı gibi olacak malesef.Artık çadır yakıştırmalarına karşı çıkmam.
                      Edit:Galiba 2. fotoğraf bitmiş hali değil emin olamadım.
                      En son Ogün' tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 02:06.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Korax61

bir arka sayfada verildi bu gorseller
                        Doğrudur... Ben görmedim yeni gördüm bu resimleri paylaşmak istedim. Benim gibi çoğu insaninda kafasinda soru işaretleri vardi... Ondan yani

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kendi çiziminiz mi?
                          Hayir kardeşim alintidir

Yorum

• Yöneticilerimizin aciklamalari müthis bütün sorumlulugu Toki'nin üzerine atarak siyriliyorlar neymis Projede degisiklik yapilmzmis mainz projesi uygulanacakmis.Degisik bir cografi kosul icin hazirlana Projenin kapasitesini iki katina cikartip hic bir degisiklik yapmiyacagiz yani cok komik !!! Bu projenin suanki duruma gelmesinin sebebi yönetimdekilerin pasifligi.

Örnek olarak :

Insana Allahtan itfaye diregi koymamislar dedirten Merdivenler
                            Belkide 15 binlik blok Tribüne gidecek o yogunlugu kaldirabilecege benzemiyor bunlar da degismiyecek mi. Insan gercekten hayret ediyor.

Yorum

• söz konusu şirket , çatı ve dış cephe sistemi ile ilgilendiği için, görsellerinde iç mimari ayrıntılar dikkate alınmadan çizim yapar tahminimce.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "ağasarlı" teşekkürler bugüne kadar bu siteyi nasıl keşfedemedik biz anlamadım. stad ile ilgilenen yönetici kale arkaları oval olacak bi kısmı 7 bi kısmı 8 metre filan olacak demişti acaba son karar kılınan proje bu resimdekiler mi diye düşünüyorum.. umarım öyledir. dış kaplama daha önce de dediğimiz gibi mersin stadı gibi olmayacak en kaliteli mebrandan olacak aslında bahsedildiği gibi ışıklandırma yapılırsa dehşet bir görüntü ortaya çıkabilir.. yeter ki kulüp bu noktada baskı yapsın..

ayrıca site de kapalı spor salonun da çatı planı mevcut bu ihale ile birlikte olmasa da spor salonu da yapılacaktır..

rica ederim ne demek. aslında ben bu siteyi daha önceden biliyordum. burdaki arkadaşlarının haberi olduğunu düşündüğüm için, bu zamana kadar herhangi bir paylaşımda bulunmamıştım.. yeni bilgiler öğrenirsem burada paylaşırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X