"ağasarlı" teşekkürler bugüne kadar bu siteyi nasıl keşfedemedik biz anlamadım. stad ile ilgilenen yönetici kale arkaları oval olacak bi kısmı 7 bi kısmı 8 metre filan olacak demişti acaba son karar kılınan proje bu resimdekiler mi diye düşünüyorum.. umarım öyledir. dış kaplama daha önce de dediğimiz gibi mersin stadı gibi olmayacak en kaliteli mebrandan olacak aslında bahsedildiği gibi ışıklandırma yapılırsa dehşet bir görüntü ortaya çıkabilir.. yeter ki kulüp bu noktada baskı yapsın..
ayrıca site de kapalı spor salonun da çatı planı mevcut bu ihale ile birlikte olmasa da spor salonu da yapılacaktır..
Bu fotoğrafı transfer forumu kaldıramadı. Konuyu kapattılar
Bu fotoğrafı niye buraya attın bilmiyorum ama benim için Hüseyin Çimşir artık budur.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Membran Mersin stadı gibi olacak malesef.Artık çadır yakıştırmalarına karşı çıkmam.
Edit:Galiba 2. fotoğraf bitmiş hali değil emin olamadım.
En son Ogün' tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 02:06.
Yöneticilerimizin aciklamalari müthis bütün sorumlulugu Toki'nin üzerine atarak siyriliyorlar neymis Projede degisiklik yapilmzmis mainz projesi uygulanacakmis.Degisik bir cografi kosul icin hazirlana Projenin kapasitesini iki katina cikartip hic bir degisiklik yapmiyacagiz yani cok komik !!! Bu projenin suanki duruma gelmesinin sebebi yönetimdekilerin pasifligi.
Örnek olarak :
Insana Allahtan itfaye diregi koymamislar dedirten Merdivenler
Belkide 15 binlik blok Tribüne gidecek o yogunlugu kaldirabilecege benzemiyor bunlar da degismiyecek mi. Insan gercekten hayret ediyor.
"ağasarlı" teşekkürler bugüne kadar bu siteyi nasıl keşfedemedik biz anlamadım. stad ile ilgilenen yönetici kale arkaları oval olacak bi kısmı 7 bi kısmı 8 metre filan olacak demişti acaba son karar kılınan proje bu resimdekiler mi diye düşünüyorum.. umarım öyledir. dış kaplama daha önce de dediğimiz gibi mersin stadı gibi olmayacak en kaliteli mebrandan olacak aslında bahsedildiği gibi ışıklandırma yapılırsa dehşet bir görüntü ortaya çıkabilir.. yeter ki kulüp bu noktada baskı yapsın..
ayrıca site de kapalı spor salonun da çatı planı mevcut bu ihale ile birlikte olmasa da spor salonu da yapılacaktır..
rica ederim ne demek. aslında ben bu siteyi daha önceden biliyordum. burdaki arkadaşlarının haberi olduğunu düşündüğüm için, bu zamana kadar herhangi bir paylaşımda bulunmamıştım.. yeni bilgiler öğrenirsem burada paylaşırım.
Yorum