Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lech poznanın stadında teflon membran kullanılmış yanılmıyorsam.

@ağarsalı nın aldığı bilgilerle de uyuşuyor. ışık geçiriyor, şeffaf değil.

ışıklandırmaya philips in eli değimiş.

mersinin stadı akdeniz oyunlarına yetişrilmek için aceleye getirilmiş. tülümsü farklı bir membran kullanılmış herhalde

En son danger00 tarafından düzenlendi; 04.02.2014, 00:32.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilgi vermiyorum kendi görüşümü belirtmişim.Ayrıca mesajı düzeltmişim.Şu fotoğraf bende öyle bir intiba bıraktı sadece.
      Bu resimdeki betonarme gercegi yansitmiyor. 2 senedir ortalikta dolasan projede tribün altlari gözüküyor ama buradakinde tribünün arkalari düz.

(Bu resimdeki haline kimsenin bir itirazinin olacagini sanmiyorum. Hatta o ince ince dikdörtgenler icerideki magazalarin camlariysa muhtesem bir sey olabilir.)
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu resimdeki betonarme gercegi yansitmiyor. 2 senedir ortalikta dolasan projede tribün altlari gözüküyor ama buradakinde tribünün arkalari düz.

(Bu resimdeki haline kimsenin bir itirazinin olacagini sanmiyorum. Hatta o ince ince dikdörtgenler icerideki magazalarin camlariysa muhtesem bir sey olabilir.)
        Insallah dogrusu budur, sonucta projeyi üstlenen firmanin sitesinden alinti.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Insallah dogrusu budur, sonucta projeyi üstlenen firmanin sitesinden alinti.
          Iletişim kısmından sordum, bakalım nasıl bi cevap verecekler.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• dış kaplamayı beğenmeyenlerin referans aldığı stad mersin stadı olunca kabul edilebilir bir tepki var ancak lech poznan stadının ki gibi bir görüntü oluşursa çoğu kişi şimdiki kadar bir tepki vermeyecektir. daha kabul edilebilir bir kaplama olacaktır. umarım öyle de olur..

Yorum

• Stadın kullanım alanları stadın altına projelendirilmiş bu nedenle kale arkalarının merdivenleri çıplak şekilde duruyor bu kötü görüntü oluşturabilir ama stat altındaki mağazalar da güzellik katabilir bu konuda kararsızım bittiğinde ancak bir fikrimiz olur.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• benim en cok istedigim localarin dis kismi membran degil camdan olsun

o manzaraylan localarin degeri 2 katina ziplar

ufak sirketler büro olarak bilen kullanabilir

buras 20-30 yila trabzonun merkezi olacak

bizde 100 yilda ancak 1 stad yapabildigimize göre isi tam yapmaliyiz
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.02.2014, 13:15.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Saha kenarı tribün uzaklığı 9 metre, kale arkası 11 metre. indirme şansımız olmazmı
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Yanliz bu stad gibi olursa müthis olur.

Yorum

• Membran dis kaplamali güzel stadlarda varmis insallah bizim stad Mersin stadina degil Alianz'a benzer.

Yorum

• bizim projeye cok benziyor

kimin stadi bu
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.02.2014, 15:33.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim projeye cok benziyor

kimin stadi bu
                          Nelson Mandela Bay Stadium bencede benziyor.

Yorum

• Son zamanlarda yapılan stadyumlar içerisinde en beğendiğim 2 stadyum

1- Juventus Stadyumu
                            2- Yeni San Mames (tam bitmemiş olmasına rağmen)
                            .

Yorum

• Trabzon'da bulunan arkadaşlar hafta sonu gidip bir kaç resim çekebilirler mi ?

Yorum

• Akyazı, Trabzonspor için tarihi bir fırsat. Doğru şekilde yönetilirse kısa zamanda çok başka noktalara gelebiliriz. Böylesi önemli bir fırsatı en doğru, fayda getirecek şekilde yönetecek bir yönetimin görevi devralması gerekiyor. İho'nun başta olduğu kulübe Allianz Arena'yı söküp getirsen açıkçası beni heyecanlandırmaz.
                                "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X