İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam, o zaman Alika87'nin sorusuna cevap verebilirsiniz. Cevabınız da muhtemelen hayır o stadı da istemiyorum olurdu. Yanılıyor muyum?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu arada bjk'ye isim hakkı Spor Toto olursa devlet kuruluşu olduğundan aynı şartlarda bizle de anlaşmak zorundadır. Akhisar Belediye'ye de. Olmazsa itiraz edelim. Ne güzel ya. 100 milyon dolar, 50 milyon dolar peşin, stad bedava...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzonspor'a özel nitelikli, yenilikçi mimari içeren ve yeni stadların iyi yanlarını alan, kötü yanlarını almayan bir stadyum bekliyordum. Ama şunu da dedim: Madem bize özel çizilmeyecekti Mainz'a çizilen yerine Juventus'a çizileni neden örnek almıyoruz?
olaya cok romantik bakiyosun.
kompleksi yapacak olan kim?
hukumet.
bu noktada sadece bizden birkac oneri alir.
gerisi hikaye.
heleki boyle siyasetciler varken
sadece diledigini yapacaklar.
baskanda bakti hukumetin uzerine oynanamiyor.
bari destek vereyim ki zamaninda bitsin diyor.
cunku basbakan istese baskana rakip aday bile cikartabilir.
heleki sehir bu kadar siyasete bulasmisken.
onun icin bu ulke icinde, stad icinde pek kafa yormamak lazim.
onlar ne isterse o olacak...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu proje neden olmadı acaba...Şu anki proje bundan dahamı iyi...
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman ilk mesajımı değiştirelim. Mainz'ın beğenmediği değil de seçmediği proje yapılıyor diyelim. Ama bu kelime değişikliği benim vermek istediğim mesajın aslını değiştirmedi. Bize Mainz'ın seçmediği proje yapılıyor. Mainz bile bizden daha profesyonelce yönetiliyor. Vermek istediğim mesaj bu. Bizde ise Sadri Şener beğendi, çevre bakanı beğendi..."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzonspor'a özel nitelikli, yenilikçi mimari içeren ve yeni stadların iyi yanlarını alan, kötü yanlarını almayan bir stadyum bekliyordum. Ama şunu da dedim: Madem bize özel çizilmeyecekti Mainz'a çizilen yerine Juventus'a çizileni neden örnek almıyoruz?
Yorum
-
Biraz sabır edin Allah aşkına... Daha stadyumun taslağını görmeden bu kadar eleştiri yapılır mı? Üç aşağı beş yukarı proje belli gibi fakat henüz animasyonu bile yapılmayın projenin bu kadar eleştirilmesini doğru bulmuyorum. TT Arena nin aşağısındaki her stadyumu eleştirecek bir taraftar profili mevcut. Aşırı tepkiler kabul edilir gibi değil... Standart bir stadyum yapılacaktır fazlasını beklemeyin arkadaşlar... Biraz da sakin olun lütfen...
Yorum
-
Sadri Şenerde sizin gibi düşünüyor,Nasıl olsa yeni yapılacak akyazıda bana tesis verecekler bende Mehmet Ali yılmaz tesislerini satıp klübün borcunu bitireceğim.Belediye Akyazıya otogar yapıp mevcut otogar yerini satıp kendine kaynak yaratacak.Herkezmi Trabzonspordan faydalanır arkadaşım hiçmi birşey vermeyeceksiniz Trabzonspora.Ne standardı Allah aşkına.Fenerbahçe bayraklı pastayı bile kesmeyen başbakanın varken ne standardı,Korkusundan meclise gidip oylamaya katılmayan vekillerin varken (Koray Hariç) ne standardı,Seçimler yaklaştığı için karnından konuşmaya başlayan Eski başkanın Faruk varken ne standardı,Tribün gruplarına bilet alan Erdoğan varken ne standardı,Trabzonspor forması üzerine parti amblemini yapıştırıp sadece onları miting alanına alıp,dışardakileri joplatan bir siyaset varken hala neyin standardı.
Yorum
-
oldu bittiye getirildi. taraftarin istekleri önemsenmedi. kimsede demesin "simdiye kadar nerdeydiniz"... Profesyönel kulüpsen "arkadas bize 3 proje sunuldu, taraftarimiz hangisini isterse o olsun" diyeceksin...
Proje aciklandi, elestirilerden sonra "yau stad bu degil, dolgu projesi bu. stad baska olacak büyük ihtimal" dendi, herkes sustu bekledi. Bir sey söyleyen "ya stad bu olmayacak dedik" diye susturuldu...
sonra ihale asamasina gelince "simdimi akliniz basiniza geldi"... YOOO BIZIM AKLIMIZ BASIMIZDAYDI, BIZI HABER61.NETin GÜMRÜKCÜOGLUNUN ELINDEKI PROJELERI ZORLA CEKTIGI FOTOLARA MUHTAC EDENLERIN AKLI HANGI B.KTAYDI ?????
gerci sebebi acik. dolgu olmasaydi en kral stad bizim olurdu. Dolgu ile birlikte oldugu icin masraflari bir yerden kismak gerekiyordu. Malum, dolgudan tasarruf edemiyeceklerine göre staddan ettiler.
Zaten Proje ilk aciklandiginda sasirdiydim, Dolgu üzerine 5 yildizli muhtesem bir kompleks yapilirsa "HELAL OLSUN" demek düserdi gercekten. Ama devletim beni sasirtmadi.
-Dolgu yap, otobana cevir, sehiri denizden kopar... Profesyönellik, ileri görüslülük, yenilikcilik, modernlik SIFIR.
-Dolgu yap, üzerine dolgu ile yaptigin cevre katliamini unutturacak ve aksine "iyiki yapmislar" dedirtecek bir proje yapman gerekirken, yerine Trabzonspora layik gördügün "siradan" stadi dik, siradanligini güya "stadin altinda alisveris merkezleri bile var" diyip milleti yedirmeye calis, üzerinede "ha bide avrupa standartlarinda" diye piskin piskin milleti enayi yerine koy.
Avni Akerde Sampiyonlar Ligine onay almisti. bize UEFAnin 5 Yildiz verdigi stad neden yapmiyorsunuz ?
Öyle 2 kat sahaya yakin tribünle MUHTESEM bir stad olmuyor malesef. catiya isik vermeylede olmuyor (eminim, plaj nasil kirpildiysa projeden o isikta olmiyacak)...
simdi nemi yapmak gerekiyor, hicbirsey. Trabzon sehrine yapilan terbiyesizlikler, ayiplar, serefsizlikler bakalim ne zaman son bulacak. yada paralarini istanbulda yemekle mesgul büyüklerimizin (!) dikkatini rahatsiz etmeden cekecekmi...
Yorum
-
İlk sayfaya yapılacak projenin fotolarını falan koyalım.Yada ne bileyim proje fotolarının olduğu sayfayı başlıkta belirtelim.Bir saattir projeyi arıyorum hemen hemen avrupadaki tüm projeleri gördüm ama bizimkisi yokDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum