Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet arkadaşlar yeni bilgi; Kale arkaları kaleye uzaklığı 9 metre,cephe tribünleri 7 metre olacak. Dış cephe giydirmesi değişebilir ama şuanda benim elimdeki son projede stat Konya stadı ile hemen hemen aynı şekilde, dış kaplama sekli biraz daha gözenekli olacak. İç tasarıma ait koltuk düzenlemesi vs soruma ;diğer görünüşler henüz mevcut değil, yapı biraz daha ilerledikçe en azından pre-cast tribünlerin montajından önce 3D çizimler gelmiş olur . Birde dış cephede tribün altları görünecek mi diye bir sorum daha oldu ona da ; Yok gözükmüyor sadece sahanın üzeri açık diye cevap verdi bana
    Yani merdiven kisimlari görünmicek mi ?

Tsk ederim güzel bilgiler icin.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Foruma girince bu stadımsı proje hakkında belki bişey olmuştur proje değişmiştir diye bir göz atıyorum sinirlerim her seferinde kabarıyor, el ele verilmiş sıfırdan iğrenç birşey yapmaya çalışılıyor malesef. Kesiti bile bir parça b.ka benzeyen yegane stad... insanda azıcıkta olsa zevk olur...
      En son ts_ozkan tarafından düzenlendi; 06.02.2014, 19:30.

Yorum

• TTArena kale arkası: 8 mt yan tribün: 6 mt
        Kadir Has kale arkası: 9 mt yan tribün: 7 mt
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şimdi Bjk inşaatının uzaklık bilgilerini buldum gazete de çıktı . 6.15 cephe tribünleri, 7.95 Kale arkaları olacak. Loca kısımları tribün aralarına yayılacak yalnız bir kısmı bizde olan gibi tribün arasına koyulacak bu kısımda maraton tribünü sanırım.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TTArena kale arkası: 8 mt yan tribün: 6 mt
            Kadir Has kale arkası: 9 mt yan tribün: 7 mt
            Ogün bu bilgileri nereden buluyorsun .

Yorum

Arkadaşlar şu kapasite konusuna takılmayın sembol bir olaydır o.
              Sembolikse 41550 40061 olmasın sayın kardeşim 41967 olsun. Boş yere kapasite küçülmesin sembolik diye

Bu arada of of sonunda stadın kulaklarını da çıkarmışlar. Eksik bir şey varsa hemen ekliyorlar, sorun yok
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• projede çok değişiklik görünmüyor sadece ışıklandırma eklenmiş londra daki olimpik stadın ışıklarından olmuş.
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Kadir Has
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Ogün bu bilgileri nereden buluyorsun .
                    WowTurkey'den baktım.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      WowTurkey'den baktım.
                      Bende orada Rizenin stadına baktım mesafe için karşılaştırma yapacaktım ama bir türlü bulamadım .

Yorum

• YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ttarena kale arkası: 8 mt yan tribün: 6 mt
                          kadir has kale arkası: 9 mt yan tribün: 7 mt
                          bızımkı kac mt

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bızımkı kac mt
                            Kadir has ile ayni imiş
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Kale arkasi ve yan tribun mesafelerini daha fazla yakinlastirmak imkanimiz varmi?

Yorum

• locaların yapılmış hali

Yorum

Yükleniyor...
                                X