İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu başlığa daha girmeyeceğimi söylemiştim bir arkadaş dan dolayı, ama f1bekir' in söylediklerinden sonra geri döndüm. Burada stadyumun çatısından şikayet eden arkadaşlar vardı ben bu yüzden bir kaç çalışma yaptım belki bunlarda istenilen olmayacaktır ama farklı bir çatı nasıl olur diye uğraştım ve sizler ile paylaşıyorum yaptığım çalışmaları umarım beğenirsiniz..
Yorum
-
İlk olarak Korax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba stad yapıldıktan sonra stad gelirleri tahminen ne kadar olur? yada kac civarinda degişir.? bence bu da bizim için önemli olmalı diyedüşünüyorum.. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
resimler için teşekkürler bende cumaya kadar insallah gidip resim çekip foruma tacam
bütün sezon full cektimi 20 -25 milyon avro getiri saglayacak potansiyeli vardir
l"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar öncelikle bu başlığa daha girmeyeceğimi söylemiştim bir arkadaş dan dolayı, ama f1bekir' in söylediklerinden sonra geri döndüm. Burada stadyumun çatısından şikayet eden arkadaşlar vardı ben bu yüzden bir kaç çalışma yaptım belki bunlarda istenilen olmayacaktır ama farklı bir çatı nasıl olur diye uğraştım ve sizler ile paylaşıyorum yaptığım çalışmaları umarım beğenirsiniz..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforuma her girdiğimde gözüme çarpıyor; kapasite 41.061 diye.. bu rakam netlik ve resmilik kazandımı?? ben 41.461 olacak diye biliyordum.
statın projesinde kapasitesi 41.513 ise 400-500 koltuk kapasitesi azalması imkansız bana göre??
Yorum
-
Akyazi Stadyumundan Sorumlu Yöneticimiz Erol Agaoglu ile Twitter de yazistim.
Projede degesiklik yapma sansimiz var mi ? Mesela Loca bölümü...Ve Distan merdivenler görülüyor buraya cam yapip güzellestirebilirmiyiz diye...
Erol Agaoglu: Üzerinde çalışıyoruz. Bir takım değişiklikler yapacağız.
ekleme: Stadyumun kapazitesi 41061 oldugunu belirtti.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 24.01.2014, 14:22....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
22.01.2014En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 13:31....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazi Stadyumundan Sorumlu Yöneticimiz Erol Agaoglu ile Twitter de yazistim.
Projede degesiklik yapma sansimiz var mi ? Mesela Loca bölümü...Ve Distan merdivenler görülüyor buraya cam yapip güzellestirebilirmiyiz diye...
Erol Agaoglu: Üzerinde çalışıyoruz. Bir takım değişiklikler yapacağız.
Yorum
-
DEEP BLUE
Fatih Ç kardeşim... Çalışmaların için teşekkürler. Bizim yörük çadırına 10 basar her biri... Gerçi çok emin konuşmamak lazım... Merkez Bankası kasalarındaki 5.kg.lık külçe altınlar gibi saklanıyor proje bizden... Bir kaç yerde gösterilen 5.sınıf makete göre konuşuyoruz.En son Misafir tarafından düzenlendi; 24.01.2014, 14:17.
Yorum
-
ya stad konusu hep muamma ,net bılgı yok kac kısılık dısce phe degısecek mı ınsaat nasıl gıdıyo yanı staddan sorumlu bırkısı cıkıpda teknık bılgılerı verse ne olur hala mı bellı deıl hersey..su sole olacak bu bole olacak ...........bırsey yapılıyo ne yapıldıgı bellı deıl kımse dıyebılıyor mu kac kıslık oldugunu yada stadın dıs cephesı kesın su sekılde olacak dıye ıcınde bı degısklık saha mesafelerı ama net en sonkı bılgıler sureklı bırseyler degısıyo....bı arkadsımzı gıdıp staddan sorumlu bılgılı stad olayına hakım bırıyle konusabılır mı onlarda mumkunse bılgı verseler,gerce bızım gazetıcılerımzı ısı ama bızım gazetıcıler yol kenarında resım cekıyo .....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum