xxx Karadeniz Park ideal.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben koreli bir sirketin stadin isim hakkini almasini istiyorum. Hem dunyanin en durust hemde en bilgili toplumu hemde teknolojide tum ulkelerden ondeler.. The center of Samsung Trabzonpark ! Bu bir slogan ve samsungun tum yeni teknolojileri ses ve goruntu sistemleri sponsorluk karsiligi stada konmali. Hem para gelmeli hemde en son teknoloji kullanilmali. Ilerleyen yillarla birlikye eskiyeb demode olan sistemler sponsorluk anlasmasi geregi en son teknolojiyle bedelsiz degistirilmeli.. Oyle caprice gold mus bilmem vodafone mus sadece belli bir para kaynagi yaratir o kadar! Ama teknoloji devleriyle anlasma yapilirsa takim ve stat herzaman faydalanacaktir. Amerikada master yapan biri olarak birileri su soylediklerime onem verir kaale alir belki.. Yayla maylayla anca kendi egomuzu tatmin ederiz.. Sonra fenerden 3 yer oturursun yaylanda.. Bu soyledikleim icin banlanirsam da gam yemem.. Dogrulari konusalim gerisi admine kalmisu will need justice at the end..
Yorum
-
"İsim hakkı" adı üzerinde, adam senin ismini satın alıyor. Şurasına şunu ekleyelim, burasına bunu ekleyelim durumu olmaz. Adam enayi mi birkaç on milyonu dökeceği işte sana sözhakkı tanısın? Allianz Arena, Emirates Stadı, Etihad Stadı, Philips Stadı örneklerinde olduğu gibi olur bizimkisi de.
En fazla markadan sonra gelecek ifade değişebilir. Arena, Park vb. 3 seçenek olur;
xxx stadı
xxx arena
xxx park
Tabi araya Karadeniz'i sıkıştırsak iyi olurdu."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz samsung arena beklerken, ebu el ensari house olmasın.
Ne sesli güldüm yaw
Yorum
-
Oldu olacak ''Trabzon Platosu'' olsun anasını satayım...
İlla aykırı bir şey mi olması gerek ben anlamıyorum!
Bırakın Allahınızı severseniz...
Stadyum olsun Arena olsun arkadaşlar ne fark ederEn son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 11:45.
Yorum
-
Vay anasını amma Türkçe Düşmanı varmış
Adamın La Bonbonera diye stadı var dünyada ismini bilmeyen yok, biz diyoruz dalga geçerler Vadi olursa bilmem ne olursa. Nou Camp koyalım en bilindiklerin biri o, hatta Öz Nou CampBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu beyler arenayı anladık da bu parkı nerden çıkardınız, yahu dilimize yerleşmiş bir stadyum kelimesi var işte, neden arena, park diye fantazi yapıyorsunuz."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
Yorum