Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    resim paylaşacak kimse var mı
    Fena yağmur var Trabzon'da...
    Bu havada kimsenin gidip de resim çekeceğini sanmıyorum açıkçası...
    Hamiş

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi

Bu yağmurla yine havuza döner akyazı.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yarın ben çekeceğim resim. Koyarım

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi

Sosyal medyada Vodafone Akyazı stadının 10yıllık isim hakkı için 60 milyon euro'luk teklif yapmış diyorlar
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosyal medyada Vodafone Akyazı stadının 10yıllık isim hakkı için 60 milyon euro'luk teklif yapmış diyorlar
              iyi bir teklif.

bu arada az önce stadın yanından geçtim.

ışıklar yanıyordu,çalışmlar devam ediyor.

başbakan 22-24 kasım arası trabzonda olacakmış,programı arasında stadın temel atma töreni de var galiba.
              En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 15.11.2013, 19:35.

Yorum

• Foto yok mu foto?

Hazır şehir dışındayken bu foto isteme duygusunu yaşayayım dedim

Yorum

• BJK site yapmış stadı için biz de niye böyle şeyler olmaz hiç
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BJK site yapmış stadı için biz de niye böyle şeyler olmaz hiç
                    Hangi siteyi diyorsun renktaş? Bi tane var onu bjk'dan ziyade vodafone yapmış gibi. Biz de vodafone ile anlaşırsak bize de yaparlar herhalde.

Ama bizde baştan beri bi vurdumduymazlık var bu açık...

Bizde de inşaatı yapan firmaların yaptığı bir site var. İçinde çok fazla şey yok şimdilik ama hiç sitemiz yok da demeyelim

En son f1bekir tarafından düzenlendi; 16.11.2013, 19:02.

Yorum

• Önce:
                      Oh be, ne iyi ettik!... ne idi o direkler; maçı seyredemiyorduk!...

Şimdi:
                      Islanmaya başlayalı, 6 yıl bitti...

Sonuç:
                      Biz nerde yanlış yaptık!.

Ümit: Akyazı, karayazı olmasın... zemin alçak kaçmış, 150 Santim daha onca alan yeniden toprakla yok- yok taşla doldurulup yükseltilecekmiş... hâlâ, akıl adip yanıbaşındaki tepeyi indirmeyi düşünemiyorlar... taşıyın abi... Arabistan, petrolü kime satacak?.

Hağurda Gölçayır Köyü'nün(Düzyurtspor'a sınır köy- Meydana 5 Km.) 10 tâne stadlık arazisi boş duruyor... sen gel, incik- boncukla denizi çal!... almazsa geri:"Ver lan bubanın mali mi?" dersa, stoklanan tuzun suya karışması gibi; "deniz aldı- götürdü!" olur... demedi demeyin; sivri akıllılara memuriyette yer yok!... Diplomalı olacaksın.

La git, sende her işe burnunu sokma!... ne annarsın Kadir!.

Foto- mîzah: kadiryeter Kadir Yeter.
                      16.11.2013- TRABZON.

Yorum

• BJK stadında da sadece ''350'' araçlık otopark varmış, az değil mi yahu?

Yorum

• Bir de şu bizden sır gibi saklanan raylı sistem projesini çok merak ediyorum. Raylı sistemi sahile düşündük biz hep ama sahilden geçen bir sistem şehir tarafından kabul görmeyebilir.

Bana kalırsa raylı sistemin tanjanttan geçmesi gerekiyor ki maksimum sayıda insan raylı sistemi tercih etsin. Direk sahilden geçen bir raylı sistemin kullanım oranı Trabzon'un yerleşimini göz önüne aldığımızda düşük düzeyde kalacaktır diye düşünüyorum.

Bu konuyu tartışalım bari, oldu bittiye gelmesin lütfen ya. Yok mu belediyeyle bir bağlantısı olan, kulağına bişey gelen, ulan sanki biz Trabzon halkı değiliz, uzayda falan yaşıyoruz, hiçbirşeyden haberimiz olmuyor...

Yorum

• Benim bi yakınım belediyede ve bu işlerle ilgili.Sormuştum ama bana raylı sistem değilde sahil-meydan-boztepe arası teleferik sistemi yapılacağını söylemişti.

Yorum

• Bu vodafone olayının cidden aslı astarı varmıdır ??

Adamlar beşiktaşınkine sponsor oldu bizimkine neden olsunlarki ?

Eğer doğru ise hiç öyle beklemek gibi bir aptallığa düşmesinler

Yorum

• Akyazı'nın taşı bedâva!...

Yetmedi... az yukarısına(200 Metre) da tünel açıyorlar...
                                5 Metre içeriye doğru delinmiş dediler... bisikletimle gidip resimleyeceğim.

Tünel fotoğrafları:

Foto- mîzah: kadiryeter Kadir Yeter.
                                16.11.2013- TRABZON.
                                En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 17.11.2013, 13:29.

Yorum

Yükleniyor...
                                X