Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pratik çözüm, yeni nesil branda: Membran

İnsanlar evinin bir kısmı yıkılıp açıkta kaldığı zaman parası yoksa soğuk girmesin diye naylon branda çekerler. Bizim de paramız yok galiba. Çatı branda. Yan cephe kaplama branda. Pardon membran. Rengi de Mainz renginde. O kadar ayrıcalığımız da olsun(!)
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

Sözde en iyi inşaatçılar bizde icraatta hiç yoklar, çıkın projesiyle, yeriyle, kendiyle gurur duyulacak bir stad yapın memleketinize ama nerde...

Yorum

• Alın size membran işte membran dediğin şey bu deniz kıyısında bir stadyum komple membrandan yapılmamalı kesinlikle herkes mail atsın fax çeksin kulübe her gün yazıyorum ben ama 1-2 kişinin söylemesiyle olmuyor ne yazık ki.

En son vyno tarafından düzenlendi; 09.11.2013, 12:40.
        Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Bari dolgunun diğer yarısına şehri kalkındıracak teknoloji üssü gibi bir üs kurulsun
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Legia'nın stadını görünce bizim stadın da çok kötü olmayacağının farkına vardım. Yapacağımız tek şey dış kaplamayı camdan yapmak. Allah aşkına kulüp yönetimiyle iletişimi olan kimse yok mu şu forumda?

Yorum

• Dış kaplama ve çatı adam gibi yapıldığı müddetçe sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Yorum

• bırakın mebrandan yapsınlar uçsunda görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu diyeceğim ama işte birilerinin canına zarar gelir diye demiyorum millet yeni otobanı ne zaman alacak deniz diye beklerken bunlar çadır bezinden stadyum çatısı yapıyor sen sabır ver yarabbim

Yorum

• Varsova stadi bizim yapilacak stada benziyor...

Abartildigi gibi kötü bir stadyum olmayacak bunu gördük...Atmosfer güzeldi stadyum dolu olmamasi ragmen...bizim stadyum bide daha büyük olacak...

Loca kismi sikintili olur mu ? Olmaz zaten kapali tribün bagirmiyor oraya sayariz

Distan merdivenler görülüyor onu camla felan kapatsak sikinti olmaz.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Akyazi da hangi Membran kumasi kullanilacak acaba ?

Membranin rüzgardan etkilenme konusunu gelince, buna en büyük örnek Güney Afrika da, nerdeyse iki oynasunun arasinda yapilan Green Point Stadyumu gösterilir bence ...

Green Point Stadion - Kapstadt, Güney Afrika

Benim favorim Allianz Arenada kullanilan isiklandirilmis ETFE Sistemi

Yorum

• stadyum taraftar ölümleri sahaya mümkün olduğu kadar yakın olması lazım çünki ne kadar yakın olursa rakibi o kadar baskı altına alabiliriz ..
                      gerçi bu taraftar ile ne kadar baskı altına alacaksak !
                      & ONUR RECEP KIVRAK &
                      ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stadyum taraftar ölümleri sahaya mümkün olduğu kadar yakın olması lazım çünki ne kadar yakın olursa rakibi o kadar baskı altına alabiliriz ..
                        gerçi bu taraftar ile ne kadar baskı altına alacaksak !
                        Ula Muhammet ne taraftarı ne ölümü diyorum tekrar tekrar okuyorum işin içinden çıkamıyorum,yordun beni akşam akşam alacağın olsun
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ula Muhammet ne taraftarı ne ölümü diyorum tekrar tekrar okuyorum işin içinden çıkamıyorum,yordun beni akşam akşam alacağın olsun
                          pardon abi yaa taraftar bölümü diyecektim tribün diycektim yanlış oldu
                          korkma
                          & ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Mersindeki stadyumun projedeki hali

Ve gerçekte

Ayrıca mersindeki membranın kötü bir yönü ortaya çıktı etraftaki toz pislik is yapıyor ve rengi değişiyormuş leke tutuyormuş ve son hali leke bırakmış bezin üzerine çevredeki pişlik ve afedersiniz beyaza yakın olan örtü b.. rengi olmuş

Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• söylenilene göre membran çeşit çeşitmiş,membranlı olupta çok güzel stadlar var ama bizim stadın ihale bedeli düşük,nasıl malzeme kullanırlar bilinmez...
                              Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Herkes stadı eleştiriyor evet haklı olabilirsinzde tt arena yada bursa hangisini verseler onarın yaptıgı atmosferi yapabileceğiz daha kendi aramızda tek yürek olabmıyoruz tek ağızdan bağıramıyoruz stat da her ağızdan bişey çıkıyor kmse k.bakmasnda stat iyi olnca iyi ses çıkmıyor birlik olnca iyi ses ve atmosfer olşuyor buda bizde yok !

Yorum

Çalışıyor...
                                X