koşu pistinin olmaması TAM BIR REZALET!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoşu pistinin olmaması TAM BIR REZALET!Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad yapacaklar diye oy verecek biri varsa gitsin kendini denize atsın,
ben böyle cahil birilerinin olduğuna inanmıyorum.
Neden Cahil?
Siyaset sadece ideologiden ibaret degildir ve olmamalidir.
Siyaset insanlara hizmet icin olmasi gerek. Ve TS miz icin Stad`dan daha büyük bir hizmet olabilir mi`?
Ve cok acik konusuyorum, ben CHP`ye bile stad icin oyumu veririm. Sadece ve sadece TS`miz icin.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoşu pistinin olmaması TAM BIR REZALET!
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoşu pistinin olmaması TAM BIR REZALET!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesarhoşmusun sen .50 metre uzaklıktan hiç maç izlrmedin galiba...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum; feybe başkanı ikide bir başbakana çıkarken vay be adamlara bak çat pat başbakandalar işlerini görüyorlar oluyor, bjk başkanı cumhurbaşkanına çıkarken fiyakalarından geçilmiyor, bizimkiler çıkınca nasıl çıkarsın yazıklar olsun. Oralara önemli olmayan değerler çıkamaz. Bir spor kulübünün başkanı başbakanla görüşebiliyor. Bu Trabzonspor'un gücünü gösterir. Bayındırlık bakanına ya da Toki başkanına gitmiyorsunuz bizzat başbakana gidiyorsunuz. Diyorsunuz ki oy. Tabiki oy. Diyorsunuz ki sarı lacivert kalem. Tabiki öyle. Etkilemedi mi? Etkiledi. Onları bir kenara ayırın dursun, ama bu Trabzonspor'a verilen önemi değiştirmez. Bu dünyanın böyle yürüdüğü gerçeğini de değiştirmez. Yeni mi öğrendiniz Allah aşkına?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu 6 milyon tl ile stada neler yapmayı planlıyorlar
En önemlisi de hiç bir şekilde statın üstü kapanmayacakmış..
Bütün bunlar 6 trilyon 40 milyar para tutuyormuş.. !"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'in TRT'deki konuşmasından sonra kafamda bir soru oluştu. Basit bir cevap istiyorum, siyasete çekilmesin lütfen.
AKP seçimlerde iktidar olamazsa stad işi biter mi? Olası yeni iktidarın projeyi durdurabilme hakkı/yetkisi var mı? Yani sonuçta dolguya başlandı, stadın, hatta dolgunun yarım bırakılması söz konusu olabilir mi?
kendi topuguna sIkmIs olur yeni gelen iktidar eger boyle bir eyleme kalkisirsa.
Yorum
Yorum