Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• koşu pistinin olmaması TAM BIR REZALET!

Yorum

• "Her zaman önce Trabzonspor" demeyi becerebilirseniz kimsenin bir yere gitmesine gerek kalmaz.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Koşu pisti olmayacak ama, her daim bir KOKU pisti önümüzde olacak gibi...

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          koşu pistinin olmaması TAM BIR REZALET!
          saka herhalde ?
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stad yapacaklar diye oy verecek biri varsa gitsin kendini denize atsın,

ben böyle cahil birilerinin olduğuna inanmıyorum.

Neden Cahil?

Siyaset sadece ideologiden ibaret degildir ve olmamalidir.

Siyaset insanlara hizmet icin olmasi gerek. Ve TS miz icin Stad`dan daha büyük bir hizmet olabilir mi`?

Ve cok acik konusuyorum, ben CHP`ye bile stad icin oyumu veririm. Sadece ve sadece TS`miz icin.
            Nefsin icin sevme

Yorum

Şşakacıııııı
              t @Selim_Turan

Yorum

sarhoşmusun sen .50 metre uzaklıktan hiç maç izlrmedin galiba...

Yorum

• elemanın kafası iyi
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sarhoşmusun sen .50 metre uzaklıktan hiç maç izlrmedin galiba...
                    Arkadas ortamin gerildigi anda yazdi biraz yumusasin diye. Ciddi degildi yani.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• peki bu 6 milyon tl ile stada neler yapmayı planlıyorlar
                      giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum; feybe başkanı ikide bir başbakana çıkarken vay be adamlara bak çat pat başbakandalar işlerini görüyorlar oluyor, bjk başkanı cumhurbaşkanına çıkarken fiyakalarından geçilmiyor, bizimkiler çıkınca nasıl çıkarsın yazıklar olsun. Oralara önemli olmayan değerler çıkamaz. Bir spor kulübünün başkanı başbakanla görüşebiliyor. Bu Trabzonspor'un gücünü gösterir. Bayındırlık bakanına ya da Toki başkanına gitmiyorsunuz bizzat başbakana gidiyorsunuz. Diyorsunuz ki oy. Tabiki oy. Diyorsunuz ki sarı lacivert kalem. Tabiki öyle. Etkilemedi mi? Etkiledi. Onları bir kenara ayırın dursun, ama bu Trabzonspor'a verilen önemi değiştirmez. Bu dünyanın böyle yürüdüğü gerçeğini de değiştirmez. Yeni mi öğrendiniz Allah aşkına?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şampiyonluğu, TEofilo gittikten sonra adam gibi bir golcü almayanlara hesap sormak lazım...
                          Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            peki bu 6 milyon tl ile stada neler yapmayı planlıyorlar
                            Vip tarafındaki alan ( gezme oturma yemek yeme çay içme alanı) genişletilecekmiş sanırım 400 metrekare olmalıymış. Ayrıca otopark ( ŞL için gelecek olan otobüslerin park yeri için) yapılacakmış. Kale arkalarındaki eski merdivenler yıkılacakmış büyük bir ihtimal orası da otopark olacakmış..
                            En önemlisi de hiç bir şekilde statın üstü kapanmayacakmış..
                            Bütün bunlar 6 trilyon 40 milyar para tutuyormuş.. !
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Elektrorik tabelalar, kale arkalarına biraz daha çeki düzen verseler köşeleri daha iyi adapte etseler stada. Bunlarda yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri Şener'in TRT'deki konuşmasından sonra kafamda bir soru oluştu. Basit bir cevap istiyorum, siyasete çekilmesin lütfen.

AKP seçimlerde iktidar olamazsa stad işi biter mi? Olası yeni iktidarın projeyi durdurabilme hakkı/yetkisi var mı? Yani sonuçta dolguya başlandı, stadın, hatta dolgunun yarım bırakılması söz konusu olabilir mi?

kendi topuguna sIkmIs olur yeni gelen iktidar eger boyle bir eyleme kalkisirsa.

Yorum

Çalışıyor...
                                X