İlk olarak mda61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolurmu canım nası sığmaz saha uzunluğunu 90 metre tribünle beraber 110-120 felan olsa sığar diye düşünüyorum artı o çizgiler bombeli şekile elips gibi daha dışarda birleşicek yani düz bi şekilde olmayacak en azından projede öyle güzüküyor...'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Bence sınırı belirlenen yer sadece stadyumun inşaatı için gerekli olan bölgedir, 2011'in sonlarına doğru inşallah stadyumun yerinin dolgusu bitmiş olur.Bu arada stadyum için hali hazırda bir proje var mı, dolgu aşamasından sonra yapılacak olanlar nelerdir.
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad için 130 metreden çok daha fazla alan gerekiyor. Bunu otoparkı,şusu busu var da. Zaten oraya ancak stad sığar demek istedim ben. Spor kompleksi için yapılan dolgu bu alan mı yoksa bu dolguya ekleme yapılacak mı onun için demek istiyorum ?
Daha bunun diğer tarafı var
Yorum
-
muhtemelen şu an sınırlarını çizdikleri alan sadece stad için doldurulması gereken yer
zaten yaptıkları açıklamalarda önce stadın yapılacak olduğu yerin doldurulup inşaata başlanacağı geri kalan yerlerinse dolgusuna daha sonra devam edileceği şeklindeydi
bahsettiğiniz gibi çok büyük bi alan çizgisi çizilmiyorsa bu şekildedir durum diye düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemevcut alana 10 stat sığar merak etmeyin
Stad yapımı devam ederken de diğer tarafların dolgusu devam edecek.
İlk önce stadın yeri doldurulacak BUNA İNANIN...NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
Sagolun. Uydu fotoğraflarını görünce farkına vardım ne kadar büyük göründüğünün.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Stad yerinin doldurulması şehir efsanesi. Maalesef bizim Trabzon böyle bir yer, palavranın bini bir paradır. Ama bu dolgu 1 senede biter. Bence fotoğraflar insanı yanıltıyor ve şu anda her iki taraftan da epey bir çizgi yapıldı. O kadar büyük bir alan doldurulacak ki, yakından görmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad yerinin doldurulması şehir efsanesi. Maalesef bizim Trabzon böyle bir yer, palavranın bini bir paradır. Ama bu dolgu 1 senede biter. Bence fotoğraflar insanı yanıltıyor ve şu anda her iki taraftan da epey bir çizgi yapıldı. O kadar büyük bir alan doldurulacak ki, yakından görmek lazım.
benim düşüncemde bu yönde, bütün alan doldurulduktan sonra başlanacak.En son mavituğ tarafından düzenlendi; 03.04.2011, 01:08.Trabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
benim memleketim bir baska nedense politikacilar yoneticiler vs vs cikar bir proje,bir is , bi vaad icin tarih verirler bunlarin yaridan fazlasi yerine getirilmez ,yerine getirilenler ise gec getirilir(istisnalar var tabi),yani anlamiyorum silah mi dayiyoruz haziran deme eylul de de bilemiyorum neden anlamiyorum,(bide haziranda bitiyormus)
semtimizin kaldirimlari ve asfalti yapiliyordu 1 aya bitirecekleri is 5 aya bitti ,simdi bende diyorumki ortalama olarak projeler vaad edilen bitirme suresinin 1.5 kati daha fazla zamanda bitiriliyor diyelim bizde eylul'de stad ihalesine cikarukiyi seyirler trabzona gecersem 7/24 online yayin yapan kamera kurma fikrim var insallah hayata geciririm,
f1bekir guzel paylasimlarin icin tesekkurler.
Gokcebey'e tesekkur ediyorum....ben dahil herkese bu kurallari en SIKI sekilde uygulayin lutfen
Resim ve bilgi paylasan arkadaslara cok buyuk saygilar, digerlerine mi Trabzonum hatirina sizede....En son memmedaga tarafından düzenlendi; 03.04.2011, 04:48.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim memleketim bir baska nedense politikacilar yoneticiler vs vs cikar bir proje,bir is , bi vaad icin tarih verirler bunlarin yaridan fazlasi yerine getirilmez ,yerine getirilenler ise gec getirilir(istisnalar var tabi),yani anlamiyorum silah mi dayiyoruz haziran deme eylul de de bilemiyorum neden anlamiyorum,(bide haziranda bitiyormus)
semtimizin kaldirimlari ve asfalti yapiliyordu 1 aya bitirecekleri is 5 aya bitti ,simdi bende diyorumki ortalama olarak projeler vaad edilen bitirme suresinin 1.5 kati daha fazla zamanda bitiriliyor diyelim bizde eylul'de stad ihalesine cikarukiyi seyirler trabzona gecersem 7/24 online yayin yapan kamera kurma fikrim var insallah hayata geciririm,
f1bekir guzel paylasimlarin icin tesekkurler.
Gokcebey'e tesekkur ediyorum....ben dahil herkese bu kurallari en SIKI sekilde uygulayin lutfen
Resim ve bilgi paylasan arkadaslara cok buyuk saygilar, digerlerine mi Trabzonum hatirina sizede....
Bu arada kamera işini yapabilirsen büyük dua alırsın, en azından bu başlığa girenlerden
Bu önce stadın yerinin doldurulması işi bana da başından beri ters gelmişti. Ama ısrarla vurgulandı bu durum, inşallah bir bildikleri vardır.
Bir de Albayrak, şu sınır çizildikten sonra iki gemi getirip bütün dolguyu 2 ayda bitirip teslim ediyormuş, ne gülerim halimize var ya
Yorum
Yorum